Nedre Nattland 61C
5099 BERGEN

Sædalen Borettslag

Andelsbrevnummer

11

Innholdsrikt enderekkehus med fine hage- og utearealer. Det er meget gode solforhold på eiendommen. Parkering på egen plass i lukket garasjeanlegg. Enderekkehuset går over to plan med følgende inndeling: 1.etg: Entré, gang, bad/vaskerom, soverom, stue og kjøkken 2.etg: Gang, bad, 3 soverom, stue og bod. Medfølger også en ekstern bod med utvendig inngang.

Standard

Kaland & Partners ved Aksel R. Innvær har stor glede av å presentere Nedre Nattland 61C. Et flott og innbydende enderekkehus med barnevennlig og attraktiv beliggenhet. Fine solrike uteplasser, store vindusflater, 2 bad og 2 stuer er noe eiendommen byr på.

Det første du møter er et overbygd inngangsparti i kombinasjon med en flott uteplass hvor er det god plass til hyggelig kafé sett eller kanskje en benk. Herfra er det også adkomst til sportsbod, ypperlig for lagring av hageredskaper, sykler, barnevogn m.m.

Entreen og gangen har begge praktisk gulvfliser, noe som kommer godt med når vestlandsværet melder sin ankomst. Entreen er utstyrt med romslig skyvedørsgarderobe for gode lagringsmuligheter, samt adkomst til badeværelse i 1.etasje.

Videre inn finner du husets allrom, stuen. Her er det rikelig med lysinnslipp via flotte gulv til tak vindu. Parkett på gulvet og ellers slette overflater. Rommets størrelse gir god plass til både sitte- og spisegruppe. Kjøkkenet finner du vegg i vegg, pent utformet med hvite profilerte fronter i kombinasjon mot mørk benkeplate i laminat. Integrert induksjonsplatetopp, stekeovn og oppvaskmaskin. Det er også god plass til hyggelig spiseplass på kjøkkenet. 

Det er totalt 4 soverom i boligen (5 hvis man regner med loftstuen), og det ene finner du i 1.etg. Rommet i denne etasjen har god plass til dobbeltseng om ønskelig.

Opp trappen finner du de resterende 3 soverom, badeværelse og tv-stue.

Badet er pent innredet med inn-fliset badekar, helstøpt servant med møbel, vegghengt skap og vegghengt toalett. Helfliset rom i behagelig fargetone.

Tv-stuen har også rikelig med lysinnslipp via flotte tak til gulv vindu, og her er det god plass til stor sofa om ønskelig. Dette rommet kan alternativt benyttes som et lekkert hovedsoverom.

Hovedsoverommet er utstyrt med skyvedørsgarderobe som sikrer godt med lagringsplass. De to andre soverommene har også god plass til seng og garderobe.

Opplysninger fra hjemmelshaver:
- Baderomsmøblement i 1.etasje er fra 2015.
- Balansert ventilasjonsanlegg fra 2016.
- Bygget inn tidligere mesanin i 2018, mesaninen og tidligere åpent området er i dag stue.
- Ett av vinduene i stuen i 2.etasje er fra 2018.
- Varmepumpe fra 2018.
- Varmtvannsberederen er fra 2019.

Byggeår

2006

Tomteareal

9035m2

Parkering

Fast plass i felles garasjeanlegg.

Beskaffenhet

Tomten er opparbeidet med asfalterte veier, murer, plen, terrasse og felles lekeplass og beplantning.

Oppvarming

Varmekabler i 1.etasje og på badet i 2.etasje, vedovn i stuen, varmepumpe, balansert ventilasjonsanlegg. Teknisk tilstand på varmekabler og radiator er ikke kontrollert.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter C. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Mats Hansen

Ansvarlig megler

Aksel Reinholdtsen Innvær
Daglig leder | Partner | Eiendomsmegler | Jurist
ari@kapa.no
40 23 38 23

Kaland & Parnerts

Fana Eiendomsmegling AS
Nesttunvegen 94
Nesttunvegen 94
5221

Salgsoppgavedato

31-08-2024

Kart
Nedre Nattland 61C, 5099 BERGEN

Se flere boliger i området

Bergen-Landås
Sollien 47B
142 m2 - 3 soverom
kr 6 950 000
Meny