Knivhaugen 39
5392 STOREBØ

Sameiet Lyngvoll

Andelsbrevnummer

101

Velkommen til Knivhaugen 39! Boligen ligger i byggets 2.Etasje og inneholder følgende: Entré/gang, bad, vaskerom, soverom 1, soverom 2 og stue/kjøkken. I tillegg medfølger tilhørende garasjeplass og to boder på totalt 16 kvm.

Standard

Ditlev Haukenes har gleden av å presentere Knivhaugen 39 - En flott leilighet som fremstår som moderne og velholdt. Bygget ble ferdigstilt i 2014 og representerer en moderne og velholdt boligstandard. Med en beliggenhet som gir deg kort avstand til det meste, tilbyr denne boligen alt man trenger for en effektiv hverdag og flotte fridager. Boligen går over et plan og byr på en privat terrasse med flott utsikt over nærområdet.

Ved ankomst møtes man av et flott opparbeidet uteområdet før man går inn i en romslig entré på 4,8 m², utstyrt med en praktisk garderobeløsning. Boligen har gjennomgående god standard med lys parkett og malte vegger som gir et lyst og luftig preg.

Boligen har en åpen stue og kjøkkenløsning som strekker seg over 39,5 m². Her er det god plass for både sofagruppe og spisestue, og kjøkkenet er utstyrt med tidsriktig innredning inkludert profilerte fronter og laminat benkeplate. Integrerte hvitevarer som kjøl/fryseskap, oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, stekeovn, vannstoppesystem, komfyrvakt og kjøkkenventilator. Kjøkkenet er levert av Norema og hvitevarer fra Siemens. Induksjonstopp her var ny i 2024.

Boligen har et romslig bad som måler 5,7 m² som inneholder baderomsmøbel med heldekkende servant, finérte fronter samt ett-greps blandebatteri, speil med belysning, vegghengt toalett og dusj med foldedører.

Praktisk separert vaskerom like ved soverommene som måler 3 m².  Her er det opplegg for vaskemaskin/tørketrommel, aggregatet til det balanserte ventilasjonssystemet og sentralstøvsuger.

Hovedsoverommet strekker seg over 12,2 m² og tilbyr rikelig med plass for innredning samt en komfortabel dobbeltseng.  Det andre soverommet, med en størrelse på 7,5 m², er også godt egnet som gjestesoverom eller barnerom og gir gode muligheter for både seng og oppbevaring.

I tillegg finnes det to utvendige boder på 10,7 og 5,1 m² som gir ekstra lagringsplass og bidrar til en mer organisert hverdag. Den største boden er like ved inngangsdøren.

Til boligen hører det også en tilhørende parkeringsplass i felles Car-port, her finner vi også den siste boden.

Oppsummert tilbyr Knivhaugen 39 en fin kombinasjon av høy standard, romslighet og en populær beliggenhet.

Byggeår

2014

Tomteareal

1665m2

Parkering

Hver enhet har hver sin plass i car-port.
Det er også rikelig med biloppstillingsplasser på tomten.

Beskaffenhet

Fellestomt pent opparbeidet med gressplen og asfaltert vei.

Oppvarming

Rentbrennende ildsted med glassfront i stue/kjøkken.
El. varmekabler på bad og i entré.
Varmegjenvinning fra ventilasjonsanlegg.
Elektrisk oppvarming.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter C. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport

31.07.2024

Tilstandsrapport utført av

Patrik Bang

Ansvarlig megler

Ditlev Haukenes
Eiendomsmegler | Partner
dh@kapa.no
95 45 10 55

Kaland & Parnerts

Fana Eiendomsmegling AS
Nesttunvegen 94
Nesttunvegen 94
5221

Salgsoppgavedato

13-08-2024

Kart
Knivhaugen 39, 5392 STOREBØ

Se flere boliger i området

Meny