Lunnøya 12A
5397 BEKKJARVIK

Eiendommen går over tre etasjer: Første etasje: Stue/kjøkken og bad. Andre etasje: Stue og tre soverom. Hems (ikke målbart areal): Gang og to innredede rom.

Standard

Velkommen til vakre Lunnøya! Eiendommen ligger fredelig i en lun vik omkranset av nydelig natur og fantastisk hav. Utenfor ytterdøren har du en nydelig terrasse og brygge som sørger for flotte solforhold og fine bademuligheter. Området byr også på flere fine fiskeplasser.

Velkommen inn! Her blir du møtt av et lyst og åpent rom på hele 38 kvm. Stue og kjøkken har en åpen løsning som sørger for god plass til å innrede med både spisestue og sofakrok. Kjøkkenets utforming gir godt med skap- og benkeplass og er levert av IKEA i 2022. Kjøkkeninnredningen har glatte fronter og benkeplate i laminat med nedfelt stålvask. Av hvitevarer består kjøkkenet av stekeovn, induksjonstopp, ventilator, oppvaskmaskin og frittstående kjøleskap.

Badet befinner seg også i byggets første etasje og måler 7,5 kvm. Badet er helfliset med har naturlig ventilasjon via spalteventil i vindu. Badet er fra 2021 og inneholder baderomsinnredning, benkeplate med servant, vegghengt toalett og dusj. På badet er det også opplegg for vaskemaskin.

Beveger vi oss opp trappen til andre etasje blir du møtt av byggets andre stue som måler ca. 24 kvm. Fra stuen har du utgang til en nydelig balkong på 11 kvm hvor du kan nyte den flotte sjøutsikten. Fra stuen har du også tilkomst til byggets tre soverom som måler henholdsvis ca. 8 kvm, ca. 10 kvm og 5,4 kvm.

Bygget har også en koselig hems som kan benyttes, men arealet er ikke målbart.

Kontakt megler for en hyggelig visning!

Byggeår

2008

Tomteareal

131m2

Parkering

Eiendommen har egen flytebrygge hvor man kan legge til med båt.

Oppvarming

Boligen har oppvarming via elektrisitet og brensel:
- Rentbrennende vedovn i stue/kjøkken.
- Elektriske varmekabler i 1. etasje (merk at el. varmekabler på bad er defekt).

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter D. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport

Datert 26.06.2024.

Tilstandsrapport utført av

Patrick Bang

Ansvarlig megler

Petter Krantz
Eiendomsmegler MNEF
pk@kapa.no
45 20 04 00

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

23-07-2024

Kart
Lunnøya 12A, 5397 BEKKJARVIK

Se flere boliger i området

Meny