Vognstølbakken 9
5096 BERGEN

EIKELY BORETTSLAG

Andelsbrevnummer

4

Leiligheten strekker seg over to etasjer med følgende inndeling: 2. Etasje: Gang(5,7m²), bad/vaskerom(3,5m²), stue(34,4m²), spisestue/kjøkken(17,2m²). 3. Etasje: Gang(13,9m²), bad(1,9m²), soverom(8,1m²), kontor(3,9m²). Medfølger også ekstern bod i kjeller på 3 kvm.

Standard

Kaland & Partners ved Aksel R. Innvær har stor glede av å presentere Vognstølbakken 9. En lys og moderne 3-roms leilighet over to plan med attraktiv beliggenhet på Landås. Leiligheten byr blant annet på vestvendt og solrik altan, to bad, to stuer og fantastisk utsikt over Bergen by.

Det første som møter deg er en lys entré som fører deg rett inn til stue med delvis åpen kjøkkenløsning. Etasjens utforming sikrer et naturlig skille mellom rommene til tross den åpne løsningen. Her kan du nyte kvelden på sofaen uten å se kjøkkenet. Stuen har store gode vindusflater som gir godt med naturlig lys til rommet, og den herlige altanen fungere som en forlengelse av rommet gjennom de varme sommermånedene. Her kan du nyte fantastiske sol- og utsiktsforhold fra tidlig til sent. Vinterstid bidrar den lekre peisen til lunt og behagelig inneklima.

Kjøkkenet er lyst med profilerte fronter i kombinasjon mot laminat benkeplate. Ikea kjøkken nytt i 2015. Deilig lysinnslipp via vindu og godt med skap- og benkeplass. Alle hvitevarer integrert. Det er også god plass til spiseplass i tilknytning til kjøkkenet, så her kan du enkelt underholde gjestene selv mens maten tilberedes.

Baderommet var sist pusset opp i 2019 og fremstår som moderne med vegghengt toalett, dusj med foldedører og rainshower,  helstøpt servant med skuffer og vegghengt skap med speilfront med lys. Flisene er i moderne og behagelige fargetoner.

I loftsetasjen finner du to soverom, bad og en herlig loftstue. Baderommet er helfliset og er i dag utstyrt med dusj med foldedører, vegghengt toalett og servant med underskap. Veluxvindu sikrer herlig lys til rommet. Ekstra lagring i skyvedører i kneveggen.

Begge soverommene har plass til dobbeltseng, og de får begge godt med lys fra veluxvindu. Hovedsoverommet er utstyrt med skyvedørsgarderobe med speilfronter.

Loftstuen har god plass til sittegruppe om ønskelig, eller kanskje som hjemmekontor. Her er mulighetene mange, og det er også mulig med et 3. soverom ved behov. Også her er det lagring i kneveggene.

Diverse oppgraderinger de siste årene:
- Nytt laminatgulv i loftsetasjen for 3-4 år siden.
- Nesten alle vegger i hovedetasjen er malt 2024.
- Toalettet på badet i 2.etasje er fra 2014.
- Badet i 2.etasje ble pusset opp i 2019.
- Skiftet vindusrute på Velux vindu på badet i 2024.
- Vindskjerming/vindvindu på balkongen ble montert i 2024.

Byggeår

1953

Tomteareal

2420m2

Parkering

Parkering i offentlig gate etter gjeldende avtale.
I følge selger det det ikke soneparkering 2 gater ovenfor, det står man gratis.

Beskaffenhet

Tomten er felles for borettslaget. Tomten er opparbeidet med murer, trapper, bed og diverse beplantning.

Oppvarming

Varmekabler på badene, vedovn i stuen, ellers elektrisk oppvarming. Teknisk tilstand på varmekabler er ikke kontrollert.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Megler har informert selger om selgers plikt til å energimerke boligen, men det foreligger per dato ingen energiattest.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Mats Hansen

Ansvarlig megler

Aksel Reinholdtsen Innvær
Daglig leder | Partner | Eiendomsmegler | Jurist
ari@kapa.no
40 23 38 23

Kaland & Parnerts

Fana Eiendomsmegling AS
Nesttunvegen 94
Nesttunvegen 94
5221

Salgsoppgavedato

13-08-2024

Kart
Vognstølbakken 9, 5096 BERGEN

Se flere boliger i området

Bergen-Landås
Sollien 47B
142 m2 - 3 soverom
kr 6 950 000
Meny