Kuhnlevegen 59, 5209 OS

NÆR OS SENTRUM OG SJØ – Attraktiv 3-roms selveierlei. – Stor solrik terrasse – Parkeringsplass med el-lader – SE VIDEO!

SOLGT

Ole-André Strand

Eiendomsmegler I Partner I Boligfotograf

41 65 88 50 / oas@kapa.no

Steffen Årseth Ljosheim

Eiendomsmeglerfullmektig

98 06 60 39 / sl@kapa.no

Visning

Kontakt megler for avtale om visning

Kuhnlevegen 59
5209 OS

Sameiget Kuhnlevegen 39-53

Leiligheten ligger i byggets 1.etasje med følgende inndeling: 1.egt: Entrè, stue/kjøkken, 2 soverom, bad og vaskerom/bod. Fra stuen har du utgang til en stor terrasse på 52 kvm. Boligen har godt med lagringsplass med en sportsbod på 6 kvm, samt vaskerom/bod på 5,7 kvm.

Standard

Velkommen til Kuhnlevegen 59!

En innbydende 3-roms endeleilighet med trappefri adkomst i byggets 1.etasje. Her bor du i landlige og tilbaketrukket omgivelser, men likevel med nærhet til "alt" du måtte trenge.

Oppgraderinger utført av selger:
- Ny stor terrasse i 2023.
- Nytt flott laminatgulv i alle rom (utenom bod og bad) i 2021.
- Montert elbil-lader.

Romfordelingen består av entré, stue/kjøkken, bad, to soverom og bod/vaskerom. Det er også en ekstern bod på 6 kvm.

ENTRÈ
Det første som møter deg er en romslig entré/gang med gode muligheter for å kunne henge fra seg yttertøy m.m. På gulvet er det flott laminatgulv fra 2021 som strekker seg til de øvrige rommene. Leiligheten befinner seg i byggets 1.etasje og har treppefri adkomst, samt parkerings like utenfor. Like innenfor inngangsdøren finner du adkomst til den innvendige boden/vaskerom, ypperlig ved behov for ekstra oppbevaring.

STUE / KJØKKEN
Boligen har fin åpen løsning mellom stue og kjøkken, og rommet har godt med naturlig lysinnslipp via store vindusflater. Fra stuen er det utgang til en stor og solrik terrasse på hele 52 kvm (ny i 2023) som sikrer god plass til å møblere med flere soner. Terrassen fungerer som en naturlig forlengelse av stuen gjennom sommermånedene. Dette gir en herlig inne-ute følelse, og maksimal utnyttelse av arealet.

KJØKKEN
Kjøkkenet er levert av Norema med profilerte fronter av bøk med laminat benkeplate. Kjøkkenet er godt utstyrt med både skap- og benkeplass, og av hvitevarer er det plass til frittstående komfyr, oppvaskmaskin og kjøleskap. Nedfelt benkebeslag med to kummer og kjøkkenventilator med avtrekk ut av boligen.

BAD
Baderommet har adkomst fra gangen og er av god størrelse. Rommet er i dag utstyrt med toalett, dusjhjørnet med foldedører og møbel med servant. Fliser på gulv og noe på vegg, ellers malt strie. Toalettet var nytt i 2023, og det er også opplegg for vaskemaksin.

SOVEROM
Det er to gode soverom i leiligheten på henholdsvis 7,1 kvm og 15,8 kvm. Begge med god plass til å kunne innrede med dobbeltseng, og på hovedsoverommet er det i utstyrt med en romslig skyvedørsgarderobe. Soverom 2 er utstyrt med vegghengt skap for kleslagring.

OPPBEVARING
Ekstern bod på 6 kvm.
Innvendig bod på 5,7 kvm.
Stor skyvedørsgarderobe på hovedsoverom.
Vegghengt garderobeskap på soverom 2.

TEKNISKE INSTALLASJONER
-Vannrør av plast i rør-i-rør system.
- Avløp i plast.
- Varmtvannsbereder på 113 liter fra 2022, står under trapp i vaskerom/bod.
- Naturlig ventilasjon med ventiler i vegger og spalteventiler i vinduer, samt elektriske vifter i kjøkken og baderommet.
- Elektriske varmekabler i alle rom bortsett fra vaskerom/bod.
- El. anlegget har sikringsskap med automatsikringer.
- Det er brannslukningsutstyr og brannvarslere i boligen.

Byggeår

2000

Tomteareal

1603m2

Parkering

Parkering på egen plass foran utebod og på felles biloppstillingsplass.

Arealbeskrivelse

Entré, Stue, Kjøkken, 2 Soverom, Bad/vaskerom ,Vaskerom/bod

Beskaffenhet

Felles eiet tomt som er opparbeidet med asfalterte stikkvei og biloppstillingsplasser. Grøntarealer med bed, prydbusker og grusede arealer.

Til boligen hører det en hage som er opparbeidet med en stor treterrasse på ca. 52 m², forstøtningsmurer, bed og prydbusker.

Oppvarming

Elektriske varmekabler i alle rom bortsett fra vaskerom/bod. Varmtvannsbereder på 113 liter fra 2022, står under trapp i vaskerom/bod. Peis i stue.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter D. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Nils Sæther Mathisen, Mathisen Takst.

Ansvarlig megler

Ole-André Strand
Eiendomsmegler I Partner I Boligfotograf
oas@kapa.no
41 65 88 50

Kaland & Parnerts

Fana Eiendomsmegling AS
Nesttunvegen 94
Nesttunvegen 94
5221

Salgsoppgavedato

06-04-2024

Meny