Lepsøyneset 104A
5216 LEPSØY

Eneboligen strekker seg over tre plan med følgende inndeling: Kjelleretasje: Gang/Trapperom 16 m² Kjellerstue 21 m² To boder på 10,5 m² og 20 m² To kott hver på 0,5 m² Hovedplan: Entré/Trapperom 4 m² Gang med Trapperom 11 m² Stue 21,5 m² Spisestue 12,5 m² Kjøkken 10,5 m² Hovedsoverom 15,5 m² Bad/Vaskerom 6 m² Loftsetasje: Gang/Trapperom med gulvareal på 10 m² Kontor med Alkove med gulvareal på 10,5 m² Soverom nr. 2 med gulvareal på 9,5 m² Soverom nr. 3 med gulvareal på 21 m² Toalettrom med gulvareal på 2 m² Gulvarealet i loftsetasjen er større, men er ikke måleverdig etter dagens måleregler på grunn av skråtak.

Standard

Kaland & Partners ved Ole-André Strand har gleden av å presentere Lepsøyneset 104 A!

Boligen har adkomst fra en pent opparbeidet oppkjørsel med fin beplantning, med gode parkeringsmuligheter på egen gårdsplass.

En meget innholdsrik enebolig med familievennlig planløsning. Livet utendørs kan nytes til det fulle i den solfylte hagen og altanen.

PLAN 1
Kjellerstue
Boligens kjellerstue blir optimalt når barna har venner på besøk eller når man vil trekke seg tilbake med en god bok eller film.

PLAN 2
Entré/Gang
Boligen har adkomst fra et pent inngangsparti med plass til oppheng av ytterklær.

Stue og Spisestue
Stuen er lys og åpen med god plass til salong og spisestue med plass til stor spisegruppe. Arealet er godt utnyttet som gjør det enkelt å innrede med både salong, media-sone og tilhørende møblement etter ønske. Vedfyrt ovn er plassert sentralt i stuerommet som gir både hygge og varme. Spisestuen ligger som en fin forlengelse av stuen, perfekt for både store og små selskaper.

Kjøkken
Kjøkkeninnredning fra Heggland Interiør med god skapplass, profilerte fronter av eik, laminerte benkeplater, fliser over kjøkkenbenk, benkebeslag og ventilator. Kjøkkenet er praktisk utformet med store arbeidsflater og gode oppbevaringsmuligheter i skuffer og skap.
Ventilasjon via kjøkkenventilator med avtrekk ut av boligen.

Baderom
Lyst og pent helfliset baderom med varme i gulv og downlights i himling,(baderommet ble pusset opp i 2001).
Badet er innredet med toalett, dusj i dusjhjørne, opplegg til badekar, høyskap, innredning med servant, og opplegg til vaskemaskin. Rommet har elektrisk styrt vifte.

Soverom
Boligen inneholder totalt tre soverom fordelt i 2. etasje og i loftsetajsen.  Hovedsoverommet er av god størrelse og her kan du enkelt innrede med dobbeltseng og nattbord.

PLAN 3
De øvrige soverommene er i likhet med hovedsoverommet av god størrelse med gode møbleringsmuligheter, og er innredet med plassbygde senger. Rommene egner seg utmerket som barnerom, gjesteværelse eller kontor. Fra det ene soverommet i loftsetasjen er det utgang til en solrik altan i tre, på 4,5 m2.

Toalettrom
Overflater består av malte gulvbord på gulv og malt panel på vegger og i tak. Rommet er innredet med veggmontert toalett og servant.

Gulvarealet i loftsetasjen er større, men er ikke måleverdig etter dagens måleregler på grunn av skråtak.

Overflater
Gulv: Fliser, laminat, malte gulvbord, tepper og pusset støp på gulv.
Vegger: Malt panel, malt strie, tapet, malte panelplater og malt puss.
Tak: Malt og ubehandlet panel, malte plater og malt strie.

Oppbevaring
2 innvendige boder og 2 kott  i 1. etasje

Oppgraderinger
Det er skiftet en del vinduer og en ytterdør, samt foret ut, etterisolert og skiftet kledning på det meste av huset.

Terrasse og Hage
Frittliggende terrasse og pent opparbeidet hage. Uteplassene blir som en oase på sommerstid med flere fine boltreplasser. Terrassen er på ca. 20 kvm med god plass til spise- og sittemøblementet.

Hagen er tilnærmet flat, og er pent opparbeidet med lettstelte plenarealer, frodig blomsterbed, trær og skjermende busker og hekker. Hagen oppleves privat med god plass til både lek og moro for de minste, samt selskap og grillfester. Gode solforhold.

Byggeår

1939

Bruksareal per etasje

Kjelleretasje: 72 kvm.
Hovedplan:   82 kvm.
Loftsetasje:   46 kvm.

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

Tomteareal

754m2

Parkering

Parkering på gårdsplassen.

Arealbeskrivelse

Kjelleretg.: Kjellerstue. Hovedetg.: Entré, Gang, Stue, Spisestue, Kjøkken, Soverom, Bad, Trapperom. Loftsetg.: Gang, Kontor, Alkove og Toalettrom.
Sekundærareal (S-ROM) - Kjelleretasje: (51m²)
Gang/trapperom, 2 Boder, 2 Kott

Beskaffenhet

Eiet tomt som er opparbeidet med gruset innkjørsel og gårdsplass, og støpt inngangsparti. Hagen er opparbeidet med gruset uteplass og gangsti, en stor støpt uteplass og stor treterrasse på husets bakside, plener, bed, prydbusker og hekk.

Oppvarming

Loftsetasje:  Stort soverom: Eldre vedovn.
Hovedetasje Stue: Moderne rentbrennende vedovn.
                     Bad:  Varmekabler i baderommet.
Kjelleretasje: Eldre defekt grue/fyrkjel.

Ellers el. ovner.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport

14.08.2023.

Tilstandsrapport utført av

Nils Sæther Mathisen.

Ansvarlig megler

Ole-André Strand
Eiendomsmegler I Partner I Boligfotograf
oas@kapa.no
41 65 88 50

Kaland & Parnerts

Fana Eiendomsmegling AS
Nesttunvegen 94
Nesttunvegen 94
5221

Salgsoppgavedato

19-01-2024

Kart
Lepsøyneset 104A, 5216 LEPSØY

Se flere boliger i området

Bjørnafjorden - Os (Hordaland)
Berge 63A
261 m2 - 5 soverom
kr 8 290 000
Bjørnafjorden - Os (Hordaland)
Stegen 2G
63 m2 - 1 soverom
kr 2 790 000
Bjørnafjorden - Os (Hordaland)
Gåsakilen 53B
137 m2 - 4 soverom
kr 5 190 000
Bjørnafjorden - Os (Hordaland)
Olavegen 21
233 m2 - 4 soverom
kr 5 290 000
Bjørnafjorden - Os (Hordaland)
Stegen 6
247 m2 - 3 soverom
kr 5 700 000
Bjørnafjorden - Os (Hordaland)
Skorpo 12
186 m2 - 5 soverom
kr 4 990 000
Bjørnafjorden - Os (Hordaland)
Skipavika 120
203 m2 - 3 soverom
kr 4 850 000
Meny