Gamle Kjøkkelvikveien 34
5178 LODDEFJORD

Tomannsboligen strekker seg over to plan og inneholder følgende: Underetasje: Entrè, trappegang, gang, bakgang, 2 soverom, bad, vaskerom og 3 boder. Første etasje: Gang, soverom, stue, kjøkken og bad. Fra stue er det utgang til en sør-vestvendt altan på 44m² og fra kjøkken er det utgang til en nord-vestvendt terrasse på 23,9m². Frittliggende gruslagt uteplass på ca 9m². Tilhørende garasje i rekke på 17,2m². Biloppstillingsplasser på egen eiendom.

Standard

Kaland & Partners ved Trude Gunnlaugsson har gleden av å presentere Gamle Kjøkkelvikveien 34.

Første inntrykket er solid - det er fine kvaliteter, fantastisk uteområde og gjennomgående god standard. Her får man umiddelbart den gode følelsen!

Første etasje:

Entré | Velkommen inn! Et lyst og luftig inngangsparti ønsker deg velkommen. Inngangspartiet gir god plass for avheng av sko- og yttertøy i garderobeskap. Gatedørene er skiftet i 2023. Videre er det tilkomst til de øvrige rommene:

Soverom | Soverommene i denne etasjen er romslige og måler henholdsvis 10 m² og 13,9 m². Innred med seng, nattbord og annet passende møblement. På soverommene er det laminat på gulv, malt platekledning på vegger og i himling.

Bad | Våtromsbelegg på gulv, malt platekledning på vegger og i himling. Inneholder: Servant med møblement/speil, belysning, toalett og dusjgarnityr. Avtrekksventil i vegg. Sluk av plast.

Til venstre for hovedinngangen er det en annen inngang som leder til flere rom:

Vaskerom | Vaskerommet inneholder utslagsvask, innredning/skap og opplegg for vaskemaskin. Avtrekksventil i vegg. Sluk av plast. Overflatene er båtromsbelegg på gulv, malt platekledning på vegger og i himling.

Bod 1, 2 og 3 er på 6,2m², 3,1m² og 3,1m² gir gode oppbevaringsmuligheter.

Bod | Bod som kan brukes som kontor (NB! Ingen vinduer. Ikke godkjent for varig opphold).

Andre etasje:

Trappen fra boligens inngangsparti fører deg opp til andre etasje. Her det videre tilkomst til stue, kjøkken og soverom.

Stue | Stuen er lys, luftig og romslig. Rommet måler 31,6 m² og rommets utforming gir god plass til å innrede de ulike sonene akkurat slik du måtte ønske. I stuen er det plassert en peisovn som varmer godt på kalde dager. Det er laminat på gulv, malt platekledning på vegger og takplater i himling. Terrassedøren i stuen leder deg ut på balkongen som er en herlig forlengelse av stuen! Hvem er den første du inviterer ut her?

Kjøkken | Kjøkkenet er adskilt fra stuen, men har en delvis åpen løsning. Denne løsningen gir rommet er sosialt preg. Det er lyst og pent med god skap- og benkeplass. Overflatene består av laminat på gulv, malt platekledning på vegger og takplater i himling. Det er kjøkkeninnredning med profilerte fronter og keramiske fliser over deler av benkeplaten. Kjøkkenet inneholder laminert benkeplate, stål vaskekum, ventilator og opplegg for vaskemaskin. Det er et overskap med glassfronter. Fra kjøkkenet kan du tar turen ut til boligens terrasse. Her er det god plass til å innredde forskjellig møblement. Her er det lite innsikt som gjør det til den perfekte plassen å finne roen.

Soverom | Romslig soverom på 13,8 m². Det er god plass til å innrede det du ønsker og behøver. Det er laminat på gulv, malt platekledning på vegger og takplater i himling. Vegg i vegg med soverommet finner du et flott og praktisk bad.

Bad | Keramiske fliser på gulv/vegger og malt platekledning i himling. Innfelte spotlights i himling. Inneholder: Servant med møblement/speil, belysning, vegghengt toalett, dusjgarnityr og innfellbart dusjhjørne. Elektrisk avtrekksventil i himling. Rennesluk i dusj sone.

Byggeår

1985

Tomteareal

430m2

Parkering

Garasje i rekke på 17,2m² og biloppstillingsplasser på egen eiendom og i sameiet.

Oppvarming

El. oppvarming:
- Opplyst varmekabler på begge bad,
 vaskerom, gang og yttergang nede.
- Vegghengte panelovner på et sov
 u.etg. og i stue og sov 1.etg.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket . Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Megler har informert selger om selgers plikt til å energimerke boligen, men det foreligger per dato ingen energiattest.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Kristoffer Bjerk Hansen, datert 05.08.2024.

Ansvarlig megler

Trude Gunnlaugsson
Daglig leder/megler/jurist
tgg@kapa.no
48 88 84 01

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

13-08-2024

Kart
Gamle Kjøkkelvikveien 34, 5178 LODDEFJORD

Se flere boliger i området

Meny