Vadmyrveien 2
5172 LODDEFJORD

Vadmyra Borettslag

Andelsbrevnummer

247

- Entre/gang: 8,7 m². - Sov 1: 13,1 m². - Sov 2: 8,8 m². - Stue/kjøkken: 29,7 m². - Bad: 9,5 m². - Innglasset balkong: 6,1 m²

Standard

Kaland og Partners ved Eivinn Bendiksen har gleden av å presentere denne flotte tre-roms endeleiligheten beliggende i 10. etasje.

Man ønskes velkommen til en stor entre/gang på 8.7 m². Her er det god plass til å henge av seg yttertøyet.

Fra gangen kan man gå inn til leilighetens første soverom. Begge soverommene er av svært god størrelse på hhv. 13.1 m² og 8,8m². Soverommene har laminat på gulvet, malt tapet på vegger og malt betong i himling. Det er god plass til ønsket seng og garderobeløsning på alle soverommene.

Badet har keramiske fliser på gulv/vegger og stålplater i himling. Videre inneholder badet servant med møblement/speil, belysning, vegghengt toalett, dusjkabinett og opplegg for vaskemaskin. Avtrekksventil i himling.

Videre til en herlig åpen stue/kjøkkenløsning på hele 29.7m² med parkett på gulv, malt betong på vegger og i himling. Her er det plass til å møblere etter eget ønske til flere ulike soner. Herlig vestvendt innglassert balkong på 6.1m²  med utgang fra stuen.

Kjøkkenet inneholder laminert benkeplate, underlimt stål vaskekum, ventilator og opplegg for oppvaskmaskin. Keramiske fliser over benkeplaten.

Byggeår

1971

Tomteareal

47121m2

Parkering

Parkering på borettslagets tomt. Hver andel får utdelt 4 parkeringsbevis (2 beboer og 2 gjest). Det er ingen faste parkeringsplasser.
Borettslaget har også egne elbil-ladere ved Coop Extra.

Oppvarming

Varmtvann til forbruk og oppvarming er inkludert i husleien. Sentralvarme med radiator i stue.

Varmekabler på bad.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter F. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Kristoffer Bjerk Hansen

Ansvarlig megler

Morten Lie
Eiendomsmegler | Partner
ml@kapa.no
48 88 84 10

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

01-07-2024

Kart
Vadmyrveien 2, 5172 LODDEFJORD

Se flere boliger i området

Meny