Vilhelm Bjerknes' vei 50
5081 BERGEN

Sameiet Bjerknes Park

Nydelig 3-roms leilighet beliggende i nyere boligbygg fra 2017. Leiligheten ligger i 4 etasje og har romslig terrasse med masse sol og flott utsikt. Fra leiligheten er det kort avstand til både buss, butikk og kjøpesenter. Det er parkering i lukket garasje i underetasje. Leiligheten inneholder følgende; 4 etasje: Entré/gang, Stue/kjøkken, Soverom 1, Soverom 2, Bad, samt en innvendig bod.

Standard

Kaland og Partners v/ Morten Lie har gleden av å presentere denne flotte leiligheten i Vilhelm Bjerknes' vei 50. Dette er en leilighet bygget i 2017 beliggende i 4 etasje med romslig terrasse med både masse sol og flott utsikt. Leiligheten har vannbåren varme hvor den oppvarmes via radiator i stue og systemet gir også leiligheten varmtvann til forbruk. Fra etasjen leiligheten ligger i går det naturligvis heis til garasjen, hvor leiligheten har fast garasjeplass.

Velkommen inn!

Lys og flott entrè med flott og moderne korklaminat på gulv og downlights i tak. Gangen er lysmalt og har god plass til å henge fra seg yttertøy. Direkte fra entrè har leiligheten også en innvendig bod på ca 4 kvm som kan brukes til både oppbevaring av ting og tang, men også som en ekstra garderobe.

Videre inn i leiligheten kommer man til stue/kjøkken hvor rommet fylles av masse naturlig lys via store vinduer mot terrassen. Stue har god plass til både sofa- og spisegruppe. Rommet har korklaminat på gulv, malt platekledning/ betong på vegger og i himling.

Ellers har rommet et nydelig Norema kjøkkeninnredning med profilerte fronter. Et av overskapene har glassfronter. Ellers inneholder kjøkkenet laminert benkeplate, stål vaskekum, ventilator, waterguard, komfyrvakt og opplegg for oppvaskmaskin.

Fra stue er det utgang til vestvendt terrasse på ca 11 kvm med overbygg. Herfra er det også nydelig utsikt.

Leiligheten har et romslig baderom på 7kvm med keramiske fliser på gulv/vegger og malt platekledning i himling. Rommet har innfelte spotlights i himling. Badet inneholder: Servant med møblement/speil, belysning, vegghengt toalett, innfellbart dusjhørne, dusjgarnityr og opplegg for vaskemaskin. Det er avtrekksventil i himling og sluk er av plast.

Hovedsoverommet er oppmålt til 12,4kvm og har god plass til dobbeltseng og har stor skyvedørsgarderobe. Gjesterommet er oppmålt til 8,3kvm og har god plass til både seng og et evt hjemmekontor.

Det er en utvendig bod i underetasjen på 5 kvm, samt at det er fast parkeringsplass i lukket garasje.

Byggeår

2017

Tomteareal

8530m2

Parkering

Alle leilighetene har egen garasjeplass. Denne leiligheten har elbillader installert.

I tillegg er det egne plasser for gjesteparkering.

Styret i sameiet har myndighet til å omfordele HC-plasser i laget som ikke benyttes av handikappet beboer dersom dette er nødvendig for å møte annen andelseier eller dennes husstands behov for slik HC-plass. Den som får omfordelt/mister sin HC-plass skal i stedet tildeles en normal garasje/parkeringsplass. Om behovet for HC-plass foreligger avgjøres ut fra medisinskfaglige kriterier ved legeerklæring.

Sameiet skal holde parkeringsplass tilgjengelig for bildeleringen (eller tilsvarende selskap).

Oppvarming

Det er vannbåren varme i leiligheten. Det er vannbåren varme i gulv på badegulvet og radiator i stue. Ellers gir vannbåren varme sitt system varmtvann til leiligheten hvor det måles forbruk pr leilighet.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter C. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Kristoffer Bjerk Hansen

Ansvarlig megler

Morten Lie
Eiendomsmegler | Partner
ml@kapa.no
48 88 84 10

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

27-06-2024

Kart
Vilhelm Bjerknes' vei 50, 5081 BERGEN

Se flere boliger i området

Bergen-Landås
Sollien 47B
142 m2 - 3 soverom
kr 6 950 000
Meny