Tepperotvegen 24
5355 KNARREVIK

Innholdsrik og stor enebolig med attraktiv beliggenhet på Hjelteryggen i Øygarden kommune. Her har man nydelig sjøutsikt og det er trygg gangavstand til skole.

Standard

Kaland og Partners v/ Morten Lie har gleden av å presentere denne store og innholdsrike eneboligen sentralt og attraktivt plassert på Hjelteryggen! Eiendommen ligger i endegate med kort gangavstand til skolen og har god parkeringsplass til flere biler. Huset ligger høy i terrenget med nydelig utsikt.  Boligen har stort og flott uteareal med både terrasse og hage.

Velkommen inn!

Fra en entrè med plass til å henge fra seg yttertøy i garderobe kommer en til en stor og romslig hall/gang med malt panel på vegger og flis på gulv.

Huset er påbygget og har totalt 5 soverom i denne etasjen. Soverommene har alle god størrelse og er oppmålt av takstmannen til mellom 10-13,4 m².

Etasjen har 2 bad, hvor et av badene har tilkomst fra ene soverommet.  Dette badet har: Fliser på gulv og våtromstapet på vegger. Av sanitærutstyr har rommet: servant med innredning, badekar med dusj og toalett. Ellers er det varmekabler i gulv og rommet har mekanisk avtrekk.

Bad nummer to har tilkomst fra gangen og har fliser på gulv og vegger. Rommet har sanitærutstyr som: servant med innredning, toalett og dusj. Det er varmekabler i gulv og mekanisk avtrekk.

Huset har separat vaskerom som er fra byggeår med belegg på gulv og malte flater på vegger. Rommet har opplegg for vaskemaskin og har skyllkekar i stål. Det er mekanisk avtrekk.

Etasjen har også en kjellerstue, samt 2 boder for oppbevaring.

Hovedetasjen har stor stue med fantastisk utsikt og ekstra god takhøyde. Rommet har varmepumpe.

Huset kjøkkeninnredning fra Sigdal med benkeplate i tre og profilerte hvite fronter. Rommet har ventilator med mekanisk avtrekk og det er opplegg for oppvaskmaskin. Kjøkkenet har integrert induksjonstopp, stekeovn, mikrobølgeovn og kjøleskap.

Fra stue er det utgang til uteareal med både terrasse og hage.

Byggeår

1987

Tomteareal

673m2

Parkering

Det er god parkering på egen grunn.

Oppvarming

Varmekabler begge bad 1 etg og det er varmepumpe i stue i 2 etg.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter D. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Johan Rye-Holmboe

Ansvarlig megler

Morten Lie
Eiendomsmegler | Partner
ml@kapa.no
48 88 84 10

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

03-10-2024

Kart
Tepperotvegen 24, 5355 KNARREVIK

Se flere boliger i området

Meny