Slettebakksveien 50
5093 BERGEN

Slettebakksv 48-50 borettslaget

Andelsbrevnummer

6

Boligen ligger i byggets 2. etasje og inneholder: Entrè/gang, 2 soverom, stue, kjøkken og bad. En tilhørende kjellerbod på 10,2m² og loftsbod på 3,3m² (gulvareal på 5,3m²)

Standard

Kaland & Partners ved Trude Gunnlaugsson har gleden av å presentere Slettebakksveien 50. Dette er en velholdt leilighet beliggende i 2. etasje med 2 romslige soverom. Balkongen er på 5,6m² og er vestvendt med utsikt over boligens nærområde og ellers omkringliggende områder. Av høydepunkter kan det her nevnes:
-Ny oppvaskmaskin i 2023
-Peisovn med glassfront
-Skifte av termostat bad, skifte fra halogen- til led-spotter bad i 2024
-Skifte av halogen-spotter til led-spotter entré, kjøkken og stue.
-Maling vegger og tak stue, vegg gjesterom, vegger og tak entré i 2021
-Nytt dusjkabinett i 2024
-Med en bod på loft og en bod i kjeller har man gode oppbevaringsmuligheter
-Kort vei til Sletten senter med bybanestopp

Ellers har boligen følgende standard:
Man blir ønsket velkommen inn i en entré/ gang på 5,2m² med keramiske fliser på gulv med underliggende varmekabler og malt tynnpanel på vegger. Malt platekledning i himling med innfelte spotlights. Halogen spotlights ble byttet til LED spotlights i 2024. Plass til å henge fra seg yttertøy og sette fra seg sko. Entré/gang ble malt på vegger og tak i 2021.

Lys og trivelig stue på 19m² med plass til sofagruppe og spisebord. Parkett på gulv og malt platekledning/mur på vegger. Malt platekledning i himling med innfelte spotlights. Spotlights ble også byttet her i 2024 fra Halogen til LED. Tak og vegger malt i 2021. Peisovn med glassfront varmer godt på kalde høst- og vinterkvelder. Det er også montert opp en panelovn for alternativ oppvarming. Fra stuen er det utgang til den vestvendte balkongen på 5,6m². Her er det behagelig å sette seg ut etter en arbeidsdag for å nyte solen og utsikten over nabolaget og ellers omkringliggende områder.

Pent kjøkken med klassisk hvit kjøkkeninnredning på 6,1m². Her er keramiske fliser på gulv med underliggende varmekabler og malt strie/malt platekledning på vegger. Malt platekledning i himling med innfelte spotlights. Spotlights skiftet fra Halogen til LED i 2024. Kjøkkeninnredningen er fra Ikea med malte slette fronter, noe som letter rengjøringen. Ny oppvaskmaskin montert i 2023.
Kjøkkenet inneholder ellers: Laminert benkeplate, keramisk vaskekum, ventilator og opplegg for oppvaskmaskin. Keramiske fliser over benkeplaten. Egen spiseplass ved kjøkkenvindu med utsikt mot Ulriken.

Leiligheten har 2 romslige soverom. Soverommene er på 13m² og 11,2m². Soverom 1 har laminat på gulv, malt strie på vegger og malt betong i himling. Plass til dobbelt seng om ønskelig, garderobeskap og/eller annet soveromsmøblement. Vegghengt panelovn montert som varmekilde. Soverom 2 har parkett på gulv, malt strie på vegger og malt betong i himling. Her er også plass til dobbelt seng om ønskelig, garderobeskap og/eller annet soveromsmøblement.

Boligens bad måler 2,5m², her ble termostat skiftet i 2024. Samtidig ble Halogenpærene skiftet ut til LED av elektriker. Mosaikk fliser på gulv med underliggende varmekabler. Keramiske fliser på vegger og malt platekledning i himling med innfelte spotlights. Badet inneholder: Servant med møblement/ speil, belysning, vegghengt toalett og dusjkabinett. Dusjkabinett montert i 2024. Dusjkabinett har bunn og bakvegger. Dusjvann går direkte i sluk. Dette fører til minimal fuktpåvirkning på gulv/vegger ved dusjing.

Nåværende eier har oppgradert siden innflytting følgende: Sparklet og malt vegger, tak og dør i stue og vegger og dør til gjesterom samt dør til bad, skiftet og restaurrert  fliser på bad og montert inn dusjkabinett.

Med en kjellerbod på 10,2m² og en loftsbod på 3,3m² (gulvflate på 5,3m²) har man meget gode oppbevaringsmuligheter.

Byggeår

1950

Tomteareal

951m2

Parkering

Kommunal parkeringsplass ved boligen, nåværende eier mener man kan søke om parkering-plass der (én per boligenhet).

Oppvarming

El. oppvarming:
- Opplyst varmekabler i entré, kjøkken og bad.
- Vegghengte panelovner på sov 1 og stue.

Peisovn i stue med glassfront.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Kristoffer Bjerk Hansen, datert 29.05.2024.

Ansvarlig megler

Trude Gunnlaugsson
Daglig leder/megler/jurist
tgg@kapa.no
48 88 84 01

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

25-06-2024

Kart
Slettebakksveien 50, 5093 BERGEN

Se flere boliger i området

Bergen-Landås
Sollien 47B
142 m2 - 3 soverom
kr 7 290 000
Meny