Stabburvegen 21, 5231 PARADIS

NY PRIS! Nydelig beliggende, påbygget enebolig med stor tomt og flott utsikt! Solrikt!

Prisantydning

10 990 000,-

Omkostninger totalt

292 490,-

Totalpris inkl. omkostninger

11 282 490,-

Omkostninger

240,-  Pantattest kjøper
500,-  Tingl.gebyr pantedokument
500,-  Tingl.gebyr skjøte
274 750,-  Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 10 990 000,-)
16 500,-  Boligkjøperforsikring Gar-Bo (valgfritt)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pandedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

  • Boligtype:

    Enebolig

  • Byggeår:

    1965

  • Kommunenr.:

    4601

  • Gårds/Bruksnr.:

    13/802

  • Primærrom:

    227 m2

  • Tomteareal:

    1435 m2

  • Oppholdsrom:

    1

  • Antall soverom:

    6

  • Antall baderom:

    2

  • Energimerking:

    E

  • Kommunale avg.:

    28468,-

  • Ligningsverdi:

    1692750,-

  • Dato ligningsverdi:

    31-12-2022

  • Takseringsdato:

    26-02-2024

  • Meglers ref.nr:

    6240013

Stabburvegen 21
5231 PARADIS

Boligen strekker seg over 2 plan med underetasje og 1. etasje som inneholder følgende: Underetasje: Gang, 3 soverom, trimrom, bad, vaskekjeller, kjølerom, bod og kott. 1. etasje: Entré, gang, 3 soverom, kjøkken, bad og stue.

Standard

Kaland & Partners ved Trude Gunnlaugsson kan stolt presentere en sjelden mulighet på Paradis:Stabburvegen 21. Dette er en nydelig beliggende enebolig med en magisk utsikt mot Ulriken, Løvstakken og Bergensdalen. Boligen har en skjermet beliggenhet uten gjennomgangstrafikk. Boligen er jevnlig vedlikeholdt/ oppgradert samt beiset regelmessig. Av høydepunkter kan det her nevnes:
- Ombygging og modernisering av inngangsparti i 2016
- De fleste vinduer skiftet mellom 1996 og 2016
- Takfornying utført i 2015
- 6 soverom
- Eget trimrom på 14,9m²
- Kjølerom på 4,6m²
- Varmepumpe og peisovn i stue
- Sentralstøvsuger
- Ytterdør i vaskekjeller fra 2010
- Balansert ventilasjon
- Platetopp, stekeovn, mikrobølgeovn, kjøleskap/frys og oppvaskmaskin er integrert
- Stue i 1. etasje måler hele 62m²
- Elbil lader montert
- Sikringskap fra 1996

Ellers innehar boligen følgende standard:

Boligen strekker seg over 2 plan med underetasje og 1. etasje. Boligens inngangsparti ligger i 1. etasje. Inngangsparti/gang ble ombygget i 2016. i den forbinnelse ble det lagt keramiske fliser på gulv med underliggende varmekabler. Entreen er på 17,7m² med god plass til å henge fra seg yttertøy og sette fra seg sko i skyvedørsgarderobe med speilfronter. Malt panel/ malt platekledning på vegger og malt panel i himling.

Videre herfra kommer man inn i den særdeles romslige stuen som er på hele 62m². Her er plass til flere sofagrupper og spisebord. Spisebordet er praktisk plassert ved inngangen til kjøkkenet. Flere store vindusflater blir lett ett blikkfang som viser den magiske utsikten mot Ulriken, Løvstakken og Bergensdalen. De store vindusflatene gir et godt og naturlig lysinnfall til rommet. Parkett ble skiftet i stuen på samme tid som ombyggingen (2016)  malt platekledning på vegger og malt panel i himling. I stuen er det montert varmepumpe og her er en Scan peisovn med glassfront og en åpen peis. Disse varmer godt opp på kalde høst- og vinterkvelder. Gjennom aluminium skyvedør kommer man ut til uteområdet/terrassen. Terrassen i tre mot vest er bygget i 1990 og påbygget i 1996.

Via dobbeltdør med glassfelt kommer man inn til kjøkkenet. Kjøkkenet har et areal på 21,6m². Her blir man møtt med den like upåklagelige utsikten som fra stuen. Parkett på gulv, malt strie og malt panel på vegger, malt panel og takplater i himling. Innfelte spotlights i deler av himling. Varmefolie under parkett. Kjøkkenet ble oppgradert i 1996, det ble da satt inn ny kjøkkeninnredning fra Ikea med nye hvitevarer. Kjøkkeninnredningen har profilerte fronter og tre overskap har glassfronter. Keramiske fliser over deler av laminert benkeplate. Kjøkkenet inneholder: Stål vaskekum, ventilator og opplegg for oppvaskmaskin. Platetopp, stekeovn, mikrobølgeovn, kjøleskap/frys og oppvaskmaskin er integrert. Plass til spisebord. Godt med skap- og benkeplass noe som gir gode oppbevaringsmuligheter til kjøkkenutstyr og kjøkkenmaskiner.

Fra entrè er det en gang som leder inn til tre av seks mulige soverom. Gangen har et areal på 3,9m². Her er parkett på gulv, malt strie på vegger og takplater i himling. Soverommene i denne etasjen er på 11,1m², 7m² og 8,3m². Soverom 1 og 3 har parkett på gulv, malt strie på vegger og takplater i himling. Soverom 2 har laminat på gulv, malt strie på vegger og takplater i himling.

Bad i begge etasjer vil bidra til en bedre flyt i en travel hverdag. Badene er begge store nok til både dusj, vask og stell. Bad i 1. etasje måler 9,4m². Eier opplyser at badet ble oppgradert i ca 1990. Badet har keramiske fliser på gulv med underliggende varmekabler, keramiske fliser på vegger og takplater i himling. Badet inneholder servant med møblement/speil, belysning, toalett, bidé og dusjkabinett. Dusjkabinett har bunn og bakvegger. Dusjvann går direkte i sluk. Dette fører til minimal fuktpåvirkning på gulv/vegger ved dusjing.

Malt trapp med lukkede trinn leder ned til boligens underetasje. Her kommer man ned i en gang på 14,5m² med parkett med gulv med underliggende varmekabler. Malt strie/ malt platekledning på vegger og takplater i himling.



De tre soverommene i denne etasjen er romslige med mål på 11,1m², 13,5m² og 13,1m². Soverom 1 har parkett på gulv med varmekabler. Malt strie/ malt mur på vegger og takplater i himling. Plass til enkel eller dobbeltseng, garderobeskap og/eller annet soveromsmøblement. Soverom 2 har laminat på gulv med varmekabler, malt strie/malt mur på vegger og takplater i himling. også her plass til seng/dobbeltseng, garderobeskap og/eller annet soveromsmøblement. Det siste soverommet i underetasjen har parkett på gulv med varmekabler, malt strie/malt mur på vegger og takplater i himling. Her er også plass til seng/dobbeltseng, garderobeskap og/eller annet soveromsmøblement.

Eget trimrom på 14,9m² med parkett på gulv, panel på vegger og malt platekledning i himling.

Bad i denne etasjen har et areal på 2,9m². Dette badet har keramiske fliser på gulv med varmekabler. Baderomsplater på vegger og takplater i himling. Badet inneholder servant med møblement/speil, belysning, toalett og dusjkabinett. Baderomsplater, baderomsmøbler og dusjkabinett ble skiftet i 2017.

Praktisk med eget vaskerom. Vaskerommet har et areal på 9,1m². Malt/behandlet betong på gulv, malt mur/panel på vegger og panel i himling. Vaskerommet har opplegg for vaskemaskin. Fra vaskerommet er det dør ut, noe som er kjekt for å kunne foreta klestørken ute. Ytterdøren her er fra 2010.

Eget kjølerom på 4,6m² med betong på gulv, platekledning/mur/panel på vegger og panel i himling. Kjølerommet inneholder kjøleaggregat.

I underetasjen ligger det en bod på 6,5m² og ett kott på 1m² gir gode oppbevaringsmuligheter.

Alle vinduer og ytterdør på øst og sørsiden av huset ble skiftet i 2016. Alle innvendige dører i 1. etasje ble skiftet i 2016.  I 2023 ble alle innvendige dører i underetasjen skiftet, forruten dør til kjølerom.
I forbindelse med utbygging av huset ble strøminntak, sikringsskap og fornyelse av elektriskanlegg i påbygg og tilstøtende rom.
2019 avløpsrør fra huset til offentlig tilknytningspunkt ble kontrollert av Bergen kommune og funnet feil. Reparasjon utført av Rørhab Bergen AS.
Alle vinduer skiftet i perioden mellom 1996 og 2016. Unntatt vindu i vaskerom (orginalt)
1996 Tilbygg: Ark mot nord bygget på.

Dette er en velholdt og spennende bolig det kan være verdt å ta en titt på.

Byggeår

1965

Tomteareal

1435m2

Parkering

Parkering på egen eiendom.
Elbil lader montert.

Oppvarming

Varmekabler på bad, entre og kjøkken hovedetasje.
Samt gang, 3 soverom og bad underetasje.

- Varmepumpe i stue.
- Scan peisovn med glassfront i stue.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter E. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Kristoffer Bjerk Hansen, datert 26.02.2024.

Ansvarlig megler

Trude Gunnlaugsson
Daglig leder/megler/jurist
tgg@kapa.no
48 88 84 01

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

24-04-2024

Meny