Søndre Lyderhornslien 58C, 5178 LODDEFJORD

BUD MOTTATT Nydelig 4- roms hjørneleilighet i 7.etg m/fantastiske sol – og utsiktsforhold! Garasjeplass m/elbillader!

SOLGT

Trude Gunnlaugsson

Daglig leder/megler/jurist

48 88 84 01 / tgg@kapa.no

Eivinn Bendiksen

Eiendomsmeglerfullmektig

41 33 92 58 / eb@kapa.no

Visning

Kontakt megler for avtale om visning

Søndre Lyderhornslien 58C
5178 LODDEFJORD

Sameiet Leidarkollen H3

Leiligheten ligger i byggets 7. etasje og inneholder: Entrè/gang, stue, kjøkken, 3 soverom, bad, wc og en balkong på 9,6m². Parkering i lukket garasjeanlegg med heis opp til leilighetens etasje.

Standard

Kaland og Partners ved Trude Gunnlaugsson har gleden av å presentere denne flotte hjørneleiligheten beliggende i 7. etasje. Herfra er det nydelige sol- og utsiktsforhold. Garasjeplass i byggets underetasje med elbil lader, herfra går det heis opp til leilighetens etasje. Så man kommer seg tørrskodd til og fra bilen. Det ble gjort en rekke oppgraderinger av standard og utstyr før overtagelsen da den var ny. Følgende oppgraderinger er utført:
- Oppgradering av garderobe i gang og på soverom
- Oppgradert med 12 spotter på kjøkken og 15 spotter i stuen
- Flislagt entré
- Gulv ble endret til eik 1-stavs hvit
- Tilrettelagt for elbil lading
- Lys på alle soverom
- Hvitevarer på kjøkken (komfyr, høyskap frys og kjøl, mikrobølgeovn, stekeovn med pyrolyse funksjon og vinskap
- Solskjerming innvendig og utvendig.

Ellers innehar boligen følgende standard:
Etter å ha parkert bilen i byggets felles garasjeanlegg i underetasjen, tar man heisen opp i 7. etasje. Enkel adkomst som gjør at man kommer seg tørrskodd til og fra bilen. Her ligger leiligheten på hjørnet og man blir ønsket velkommen inn i en innbydende entré/gang. Plass til å henge fra seg yttertøy og sette fra seg sko i en skyvedørsgarderobe med speilfronter. Keramiske fliser på gulv og malt platekledning på vegger.

Lys og pen stue som framstår som romslig. Her er flere store vindusflater som viser den flotte utsikten og gir et godt og naturlig lysinnslipp til rommet. Dette blir lett et blikkfang i rommet. Siden dette er en hjørneleilighet har man også ekstra vinduer i stuen. Nydelig 1-stavs hvit eik parkett på gulv og malt platekledning på vegger. God plass til sofagruppe og spisebord. Siden leiligheten er blitt oppgradert fra standard leveranse, er det blitt satt inn 15 spotter i stuen i kasse. Radiator montert i stue gir en god oppvarming av leiligheten, det er derfor ikke montert flere varmekilder i leiligheten. Leiligheten er oppgradert med både innvendig og utvendig solskjerming på vindu/ dør i front. Fra stuen er det utgang til den deilige balkongen som er på 9,6m²

Delvis åpen løsning mot kjøkkenet som har klassisk hvit kjøkkeninnredning. Keramiske fliser over laminert benkeplate. Godt med skap- og benkeplass som gir gode oppbevaringsmuligheter til kjøkkenutstyr. De fleste hvitevarer er oppgradert: Platetopp, høyskap frys og kjøl, mikrobølgeovn, stekeovn med pyrolysefunksjon og vinskap. Pyrolyse er en rengjøringsprosess som bruker høy temperatur (400-500 grader) for å brenne matrester fett og annet smuss. Etter at pyrolyse-prosessen er ferdig, kan du enkelt tørke vekk et tynt askelag med en klut. Parkett på gulv og vegger av malt gips.

Pent bad med keramiske fliser på gulv med underliggende vannboren varme og keramiske fliser på gulv. Malt platekledning i himling med innfelte spotlights. Badet er utstyrt med servantmøbel, dusjkabinett, wc, speil med belysning. Opplegg til vaskemaskin og stikkontakt til tørketrommel om ønskelig.

Eget toalettrom med servant og toalett. Her er keramiske fliser på gulv og malt platekledning i himling.

Boligen har 3 soverom. Det største soverommet har plass til dobbeltseng, skyvedørsgarderobe med god plass til oppbevaring av tøy og/ eller annet soveromsmøblement. Lys malt platekledning på vegger og parkett på gulv. Garderobeskap i entré og på soverom er oppgradert i forhold til standard leveranse.

Soverom 2 og 3 er også lysmalte med parkett på gulv og tak delvis malt gips/betong. Plass til seng og garderobeskap.

Leiligheten er oppgradert fra standard leveranse med nesten kr 500 000,-. Dette er absolutt en flott leilighet med en praktisk planløsning som det er verdt å ta en titt på.

Byggeår

2020

Tomteareal

20454m2

Parkering

Garasjeplass i innendørs parkeringsanlegg med tilgang til elbil lader.Felles ladeanlegg med egen måler.

Oppvarming

Vannbåren varme i gulv på bad og radiator i stue. Lite behov oppvarming. Energismart bolig.

Felles varmtvann.
Boligen har balansert ventilasjon.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter A. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Andre Holgersen, datert 19.03.2024.

Ansvarlig megler

Trude Gunnlaugsson
Daglig leder/megler/jurist
tgg@kapa.no
48 88 84 01

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

16-04-2024

Meny