Lillehatten 210
5148 FYLLINGSDALEN

OSPELI BORETTSLAG

Andelsbrevnummer

6

1. etasje: Entré/gang, stue og kjøkken. Underetasje: Gang, bad og tre soverom. Boligen har også en altan i 1. etasje, en flott uteplass i underetasjen og en ved inngangspartiet.

Standard

Kaland & Partners ved Charlotte Andersen har gleden av å presentere Lillehatten 210!

Dette er et flott rekkehus over to plan med solrike uteplasser og flott utsikt over Fyllingsdalen! Boligen har en god planløsning med alle soverommene på ett plan, og en god standard med bad fra 2016 og kjøkken fra 2017. Alle rom i huset er nymalte i 2024, og gulv på alle soverom er også ny i 2024. På husets altan har man gode solforhold og en flott utsikt, og på uteplassen i etasjen under har man en hage med flott beplantning.

1. etasje

Entré |
Velkommen inn! Det første du møter er en entré som måles til 5 kvm. Her er det gode oppbevaringsmuligheter for yttertøy og sko.

Stue |
Stuen er av romslig størrelse og måles til 37,2 kvm. Her er det store vindusflater som slipper inn godt med naturlig lys. Grunnet stuens størrelse og planløsning er det enkelt å møblere i forskjellige soner, slik at en har god plass til den favoriserte sofakroken og en spisegruppe av god størrelse.

Kjøkken |
Kjøkkenet ligger like ved stuen og måles til 10,3 kvm. Kjøkkenet er pusset opp i 2017 og er levert av IKEA. Innredningen består av slette fronter og benkeplate av laminat, og har godt med oppbevaringsplass i skuffer og skap. Det er utstyrt med følgende integrerte hvitevarer: Stekeovn, platetopp, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap.

Altan |
Fra stuen er det utgang til en altan som måles til 18,9 kvm. Altanen er nord-vestvendt og har dermed gode solforhold på ettermiddagstid, samt en svært flott utsikt. Her har man god plass til å møblere med hagemøbler slik at en kan nyte fine dager!

U. etasje

Gang |
Vi beveger oss ned i underetasjen hvor vi kommer inn i gangen som måles til 8,3 kvm. Her er det et integrert skap og adkomst til de innvendige bodene for godt med oppbevaringsplass.

Bad |
Det flotte badet er pusset opp i 2016 av fagfolk. Det måles til 8,5 kvm. og er helfliset med innfelte spotlights i himling. Det er innredet med vegghengt toalett, dusjkabinett og møblement med servant, speil og belysning. Det er også varmekabler i gulv, opplegg for vaskemaskin og plass til tørketrommel.

Soverom |
Boligens tre soverom ligger alle plassert i denne etasjen - perfekt planløsning for en familie! Rommene måles til 11,3 kvm., 8,7 kvm. og 7,2 kvm. og har alle god plass til seng, nattbord og garderobeskap.

Uteplass |
Fra ene soverommet er det utgang til enda en flott uteplass som er delvis under altanen og tilknyttet hage med flott beplantning. Her kan man også nyte solen på ettermiddag- og kveldstid.

Byggeår

1974

Tomteareal

25826m2

Parkering

Det medfølger en parkering utendørs, men det er ikke faste plasser.

Det er mulig å søke om garasje som tildeles etter ansiennitet. Ved tildeling av garasje betales et engangsinnskudd til garasjefondet på kr 5 000,- som ikke vil refunderes. I 2020 ble det lagt inn opplegg for EL-bil lader i garasjene.

Andelen vil få tildelt et gjestekort til parkering.

Arealbeskrivelse

1. etasje: Entré/gang, stue og kjøkken.
U. etasje: Gang, bad og tre soverom.

Oppvarming

- Varmekabler på bad.
- Varmepumpe i trapp.
- Vedovn i gang i underetasjen.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter D. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Kristoffer Bjerk Hansen, datert 07.05.2024.

Ansvarlig megler

Morten Lie
Eiendomsmegler | Partner
ml@kapa.no
48 88 84 10

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

23-05-2024

Kart
Lillehatten 210, 5148 FYLLINGSDALEN

Se flere boliger i området

Meny