Våkleivåsen 104, 5155 BØNES

BUD MOTTATTAttraktivt og nyrehabilitert rekkehus – solrikt, flott utsikt og garasje – 3 min til Fjellsdalen

Våkleivåsen 104
5155 BØNES

Våkleivåsen Borettslag

Andelsbrevnummer

50

Rekkehuset strekker seg over to plan og inneholder 1. etasje: Entrè, gang, 3 soverom, bad, vaskerom og toalettrom. 2. etasje: Soverom og stue/ kjøkken - fra stuedel er det utgang til en sør-østvendt terrasse på 11,9m² og fra kjøkken del er det utgang til en nordvendt terrasse på 5,1m². En utvendig bod på 4,8m² og en innvendig bod på 2,8m² gir gode oppbevaringsmuligheter. En fast parkeringsplass i fellesgarasje med el-bil lader. Ellers parkering på felles parkeringsplass.

Standard

Kaland & Partners ved Trude Gunnlaugsson-Gravdal har gleden av å presentere Våkleivåsen 104, som ligger i et meget barnevennlig område og har gatetun med flere lekeplasser og fotballbane skjermet fra trafikk. Boligen ligger åpent og fritt med fine solforhold både sommer og vinter. Morgensol på altan utenfor stue. Ettermiddagssol på altan på inngangssiden. Dette er et andelsrekkehus som strekker seg over to plan. Borettslaget gjennomførte en større rehabilitering i 2021/2022 som omfattet: utskifting av eldre vinduer og dører, bytte av dårlig kledning, etterisolering 15cm isolasjon, nytt tak inkludert pipe og takhette. Av høydepunkter kan det her nevnes:

-En fast plass i fellesgarasje med el-bil lader montert i 2022 (Zaptec)
-Ny peisovn og pipe i desember 2021
-Utekran montert i 2023
-Nytt stue- og kjøkkengulv lagt i slutten av 2021/ begynnelsen av 2022
-4 soverom
-2 terrasser, en sør-østvendt og en nordvendt
-Praktisk og god romdeling

Ellers innehar boligen følgende standard:
Via et koselig inngangsparti ønskes man velkommen inn. Her kommer man inn i en entrè på 6,2m² med keramiske fliser på gulv med varmekabler. Malt panel på vegger og i himling. God plass til å henge fra seg yttertøy og sette fra seg sko i skyvedørsgarderobe med speilfront.

Videre kommer man inn i en gang som er på 10,7m² med laminat på gulv, malt panel på vegger og malt platekledning i himling. Malt trapp med lukkede trinn leder opp til 2. etasje.

Boligen har 4 romslige soverom, 3 av soverommene ligger i 1. etasje og ett ligger i 2. etasje. Soverommene har arealer på 11,3m², 9m², 12,1m² og 12,8m². Soverom 1 i 1. etasje har laminat på gulv, malt strie på vegger og malt platekledning i himling. Soverom 2 har parkett på gulv, malt strie på vegger og malt platekledning i himling. Soverom 3 har laminat på gulv, malt strie og malt panel på vegger. Her er malt panel i himling. Soverommet i 2. etasje har parkett på gulv, malt strie på vegger og malt platekledning i himling. Soverommene har plass til seng, garderobeskap og annet soveromsmøblement.

Boligens bad ligger i 1. etasje, badet har et areal på 4,1m². Badet har våtromsbelegg på gulv med varmekabler og keramiske fliser og malt platekledning på vegger. Malt platekledning i himling. Badet inneholder: Servant med møblement/speil, belysning, dusjgarnityr og badekar.

Eget toalettrom på 1,4m² med parkett på gulv, malt stie på vegger og malt platekledning i himling. Toalettrommet inneholder: Servant med møblement/speil, belysning og toalett.

Praktisk med eget vaskerom, vaskerommet er på 4,1m² med Våtromsbelegg på gulv, malt platekledning på vegger og i himling. Rommet inneholder: Benkeplate, utslagsvask og opplegg for vaskemaskin. Stoppekran og varmtvannsbereder er plassert på vaskerom.

Her er en innvendig bod i 1. etasje på 2,8m² og en utvendig bod på 4,8m² gir gode oppbevaringsmuligheter.

Stue med åpen kjøkkenløsning ligger i 2. etasje og har et areal på 45,4 m². Parkett på gulv malt strie og malt panel på vegger. Malt platekledning i himling. Gulvet på kjøkken og stue ble skiftet i desember 2021/ januar 2022. Her er plass til sofagruppe og spisebord. Flere store vindusflater sikrer et godt og naturlig lysinnslipp til rommet og viser den fine utsikten. Ny peisovn med glassfront ble montert i 2021. Denne varmer godt på kalde høst- og vinterkvelder. Fra stue del er det utgang til en sør-østvendt terrasse på 11,9m² og fra kjøkken del er det utgang til en nordvendt terrasse på 5,1m².

Pent kjøkken med klassisk hvit Ikea kjøkkeninnredning med profilerte fronter som er takhøyt. Et overskap med glassfronter. Keramiske fliser over laminert benkeplate. Her er stål vaskekum, ventilator og  ny oppvaskmaskin fra 2022. Stekeovn og platetopp er integrert. Godt med skap- og benkeplass for dem som liker å boltre seg på kjøkkenet. Parkett på gulv, malt panel på vegger og malt platekledning i himling. Plass til spisebord på kjøkkenet.

Byggeår

1984

Bruksareal per etasje

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

1.etasje: 64m²
2.etasje: 59m²

Tomteareal

19484m2

Parkering

Opplyst en fast plass i fellesgarasje med el-bil lader.
Egen parkeringsplass for gjester.
Noen andeler har garasjeplass. De som ikke har det må parkere ute, ikke faste plasser ute.

Arealbeskrivelse

1.etasje: Entrè, gang, 3 soverom, bad, vaskerom og toalettrom.
2. etasje: Stue/ kjøkken og soverom.
Boder er ikke med i dette arealet.

Oppvarming

El. oppvarming:
- Opplyst varmekabler i entré og på bad.
- Vegghengte panelovner på alle sov 1.etg,
 stue/kjøkken og soveron 2.etg.

Mulighet for vedfyring i alle boligene.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter E. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Kristoffer Bjerk Hansen, datert 20.01.2023.

Ansvarlig megler

Trude Gunnlaugsson-Gravdal
Daglig leder/megler/jurist
tgg@kapa.no
48 88 84 01

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

15-05-2023

Meny