Skjenevegen 26
5360 KOLLTVEIT

Boligen går over tre plan og inneholder: Første etasje: - Hoveddel: Entré, hall m/ trapp, vaskerom og WC. - Hybel: Entré/gang, stue/kjøkken, soverom og bad. Andre etasje: Stue/spisestue, kjøkken, gang, tre soverom og bad. Kaldloft.

Standard

Velkommen til Skjenevegen 26! Denne nydelige boligen har de siste årene hatt flere oppgraderinger og fremstår i dag som en moderne bolig med en flott fly gjennom rommene. I 2021 ble tak, takrenner og gjennomføringer behandlet. Hele boligen ble malt utvendig i 2023, i den sammenheng ble også mur kledd, det ble lagt terrasse på baksiden av huset og utetrapp ble pussetopp og det ble montert utelys. I 2024 ble det satt opp nytt rekkverk mot vei.

Velkommen inn i en romslig entré på ca. 8 kvm. Her er det praktiske fliser på gulv og en romslig skyvedørsgarderobe med speilfronter. Her kan du henge fra deg det du måtte ønske av yttertøy og sko. Videre fra entréen kommer du til en romslig gang på 6 kvm med trapp som fører deg til boligens andre etasje. Boligens første etasje består forøvrig av WC og vaskerom. Vaskerommet er på ca. 12 kvm og er innredet med benkeplate, utslagsvask og har opplegg til vaskemaskin og tørketrommel.

Følger vi trappen opp til boligens andre etasje kommer du til boligens stue og spisestue. Stuen er på hele 58 kvm og har store vindusflater som sørger for et flott og naturlig lys inn i rommet hele dagen. Stuens utforming gjør rommet enkelt å møblere med en hyggelig sofagruppe og romslig spisestue. Peisen er et naturlig skille i rommet som sørger for en god atmosfære i rommet. På kalde vinterdager sørger både peis og varmepumpen på at det holdes en behagelig temperatur i boligen.
Fra stuen har du utgang til boligens hage. Hagen er pent opparbeidet med en hyggelig uteplass på 38 kvm med videre tilkomst til hagen.

Fra spisestuen har du en naturlig tilknytning til kjøkkenet. Kjøkkenet er på ca. 11 kvm og har en god utforming som sørger for godt med skap- og benkeplass. Kjøkkeninnredningen er av nyere alder og er levert av IKEA med profilerte fronter og benkeplate i stein med nedfelt vask. Av hvitevarer består kjøkkenet av stekeovn, ventilator, induksjonstopp, oppvaskmaskin og kjøleskap med frysedel.

Boligens andre etasje har tre soverom som alle er av god størrelse og måler ca. 18 kvm, 12 kvm og ca. 10 kvm. Hovedsoverommet er av god størrelse og har en romslig walk-in garderobe som sørger for god plass til oppbevaring. Fra hovedsoverommet har du tilkomst til eget bad. Hovedbadet er på ca. 10 kvm og er helfliset med elektriske varmekabler og elektriske vifte på vegg. Badet består av dobbel servant med oppbevaring, høyskap, vegghengt toalett, badekar og dusjnisje med innfellbare glassvegger.

Boligen har en egen hybel som er tilkoblet hoveddel via dør i første etasje. Hybelen har også egen inngang. Her er det mulighet for gode leieinntekter.
Hybelen består av entré, stue/kjøkken, soverom og bad. Denne delen av boligen ble etablert i 2020 og fremstår moderne.

Hybelens stue er på ca. 25 kvm og gjør det enkelt å møblere både med en hyggelig sofagruppe og spisestue. Kjøkkeninnredningen er levert av IKEA og har profilerte fronter og laminat benkeplate med nedfelt stålvask. Av integrerte hvitevarer består kjøkkenet av stekeovn, induksjonstopp, ventilator, oppvaskmaskin og kjøleskap med frysedel.

Soverommet er på ca. 7 kvm og kan møbleres med seng og annet ønskelig soveromsmøblement. Videre er leilighetens bad som er på ca. 5 kvm og har fliser og elektriske varmekabler i gulv og baderomsplater og elektrisk vifte på vegg. Badet er innredet med heldekkende servant med oppbevaring, speilskap, modultoalett, dusj og har opplegg for vaskemaskin.

Velkommen på visning!

Byggeår

1973

Tomteareal

1400m2

Parkering

En garasjeplass i dobbel garasje. I 2019 ble hovedvei og parkering asfaltert og boligen har i dag tre parkeringsplasser på nedsiden av boligen.
Eier opplyser at den ytterste ligger på tomtegrensen, men at det er muntlig enighet om å benytte denne som parkering.

Oppvarming

Boligen har oppvarming via elektrisitet og brensel:
- Peis i stue i hoveddel.
- Luft-til-luft varmepumpe i hoveddel.
- Veria clickmat i stue/kjøkken og entré/gang i hybel.
- Elektriske varmekabler på begge bad.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter E. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Patrick Bang, datert 01.10.2024

Ansvarlig megler

Petter Krantz
Eiendomsmegler MNEF
pk@kapa.no
45 20 04 00

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

15-10-2024

Se flere boliger i området

Øygarden - Fjell
Tellnes
48 m2
kr 1 950 000
Meny