Adolph Bergs vei 14
5089 BERGEN

Sameiet Adolph Bergs Vei 14,

Boligen går over to plan og fordeler seg som følger: Første etasje: Gang, stue/kjøkken, to soverom og bad. Andre etasje: Loftstue Medfølgende leiligheten er ekstern bod i byggets kjeller på ca. 2 kvm.

Standard

Velkommen til koselige Adolph Bergs vei 14!
Her blir du møtt av en romslig entré på ca. 13 kvm hvor du har mulighet til å henge fra deg det du måtte ønske av yttertøy og sko. Gjennomgående for boligen er en flott en-stavs eikeparkett og vegger malt i lyse og tidsriktige farger.

Fra gangen har du tilkomst til leilighetens stue og kjøkken som måler ca. 26 kvm. Stue og kjøkken har en god planløsning og en halv kjøkkenøy som sørger for naturlige soner i rommet. Her kan du enkelt møblere med en koselig sofagruppe, samt en romslig spisestue.

Kjøkkeninnredningen er levert fra Kvik og er slette svarte fronter og en laminat benkeplate med nedfelt stålvask. Alle kjøkkenets hvitevarer er integrert som sørger for et helhetlig og moderne utrykk på kjøkkenet. Av hvitevarer består kjøkkenet av stekeovn, ventilator, induksjonstopp, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap med frysedel.

Leiligheten har to soverom som måler ca. 9 kvm og ca. 6 kvm. Begge soverom er innredet med romslige garderober og kan innredes med seng, samt ønskelig soveromsmøblement.

Fra leilighetens gang har du tilkomst til badet som måler ca. 5 kvm. Badet er helfliset med elektriske varmekabler i gulv og elektrisk vifte i vegg. Badet er innredet med heldekkende servant med oppbevaring, toalett, dusj og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Leiligheten strekker seg over to plan og har en romslig TV-stue i leilighetens andre etasje. Stuen måler 22 kvm og er perfekt til å trekke seg litt tilbake fra en ellers hektisk hverdag. Fra stuen har du også utgang til leilighetens terrasse. Terrassen er på ca. 13 kvm og har en nydelig ettermiddagssol som kan nytes de flotte soldagene i Bergen.

Gjennomgående for leiligheten er gode materialvalg, flotte fargevalg og en god planløsning.
Velkommen på visning!

Byggeår

1970

Tomteareal

2470m2

Parkering

Totalt 15 parkeringsplasser i sameiet. Ellers er det gratis gateparkering. 6 elbilladere er koblet opp, pluss 2 til som er klargjort ved behov. I framtiden skal sameiet se på muligheten for å etablere et par parkerigsplasser til.

Oppvarming

Leiligheten har oppvarming via elektrisitet:
- Elektriske varmekabler på bad.
- Elektrisk oppvarming forøvrig.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Patrick Bang, datert 12.08.2024

Ansvarlig megler

Petter Krantz
Eiendomsmegler MNEF
pk@kapa.no
45 20 04 00

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

30-08-2024

Kart
Adolph Bergs vei 14, 5089 BERGEN

Se flere boliger i området

Bergen-Landås
Sollien 47B
142 m2 - 3 soverom
kr 6 950 000
Meny