Øvre Holen 4G, 5163 LAKSEVÅG

Koselig leilighet med sjøutsikt og fast parkering med el-billader! Praktisk planløsning, kjøkken og vinduer fra 2022.

Øvre Holen 4G
5163 LAKSEVÅG

Holen Terrasse

Leiligheten går over ett plan og inneholder: Første etasje: Entré, stue/kjøkken, gang, soverom, bad, vaskerom og bod.

Standard

Velkommen til Øvre Holen 4G! Denne koselige leiligheten har en sentral beliggenhet på Laksevåg med en god planløsning og kort vei til det du måtte trenge i hverdagen. I nærheten av leiligheten er det også flere flotte turområder som kan utforskes på flotte dager i Bergen.

Velkommen inn i en romslig entré på ca. 4 kvm. Her er det fliser på gulv, samt god plass til å henge fra seg det man måtte ønske av yttertøy og sko. Beveger vi oss videre inn i leiligheten kommer vi til en romslig gang på ca. 7 kvm. Gangen er et naturlig bindeledd til samtlige rom i leiligheten.

Leilighetens stue og kjøkken har en praktisk åpen løsning som optimaliserer plassen og gir rom for en hyggelig sofagruppe og spiseplass. Stue og kjøkken ble pusset opp i 2022 og holder en god standard. Fra stuevinduet har du også en flott utsikt mot byfjorden.
Kjøkkeninnredningen var ny i 2022 og har glatte fronter og benkeplate i laminat med nedfelt stålvask. Kjøkkenet har et moderne og helhetlig inntrykk hvor hvitevarene er integrert. Av integrerte hvitevarer består kjøkkenet av stekeovn, induksjonstopp, ventilator og oppvaskmaskin. Kjøleskap er frittstående og levert av Beko.

Beveger vi oss videre i leiligheten kommer vi til soverommet som er på ca. 11 kvm og er innredet med et romslig garderobeskap. Her er det god plass til å møblere med dobbeltseng, samt annet ønskelig møblement.

Leilighetens bad måler ca. 7 kvm og har fliser på gulv og våtromsplater på vegger. Badet er innredet med servant med oppbevaring, veggskap, toalett og dusjkabinett. Toalettet er nytt i 2019. Vegg i vegg med leilighetens bad er vaskerommet. Vaskerommet har fliser på gulv og er innredet med et praktisk garderobeskap, samt har opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Leilighetens varmtvannstank er plassert på vaskerommet.

Leiligheten har også en praktisk innvendig bod ca. 3 kvm som har godt med oppbevaring.
Velkommen på visning!

Byggeår

1989

Tomteareal

2018m2

Parkering

Med leiligheten følger parkeringsplass i felles carport med elbillader, ellers gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Oppvarming

Leiligheten har oppvarming via elektrisitet:
- Elektriske varmekabler i entré, stue/kjøkken, soverom og bad.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter F. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Patrick Bang, datert 13.04.2024

Ansvarlig megler

Petter Krantz
Eiendomsmegler MNEF
pk@kapa.no
45 20 04 00

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

03-05-2024

Meny