Nye Sædalsveien 157
5099 BERGEN

Nye Sædalsveien 157

Leiligheten går over ett plan og inneholder: - Gang, stue/kjøkken, fire soverom, bad og innvendig bod. Med leiligheten følger utvendig sportsbod i felles rekke og mulighet for parkering på felles biloppstillingsplass.

Standard

Velkommen til Nye Sædalsveien 157! Denne flotte leiligheten holder en god standard og har en praktisk planløsning.

Velkommen inn i en romslig gang på ca. 8 kvm. Her er det en nydelig parkett på gulv som er gjennomgående i leiligheten, med unntak av bad. Gangens størrelse gir gode muligheter til å innrede med garderobeløsning hvor du kan henge fra deg det du måtte ønske av yttertøy og sko. Fra gangen har du tilkomst til samtlige rom i leiligheten.

Videre beveger vi oss inn i leilighetens stue. Stue og kjøkken har en åpen løsning som gir godt med plass til å innrede med sofa og spisestue. Stuen har flotte store vindusflater som sørger for at rommet oppleves lyst og luftig. Fra stuen har du utgang til en stor balkong på ca. 8 kvm med gode solforhold.
Kjøkkenet har en god utforming og er levert av Designa. Kjøkkeninnredningen har glatte fronter og en laminatbenkeplate med nedfelt stålvask. Av hvitevarer består kjøkkenet av stekeovn med keramisk platetopp, oppvaskmaskin, integrert ventilator og kjøleskap med frysedel

Leiligheten har totalt fire soverom som alle er av god størrelse og måler henholdsvis7 kvm, ca. 7 kvm, ca. 12 kvm og ca. 13 kvm.

Leilighetens bad ligger i tilknytning med soverommene og har tilkomst fra gangen. Badet måler ca. 6 kvm og er helfliset med elektriske varmekabler og avtrekksventil i tak. Badet er innredet med vegghengt servant, gulvstående toalett, varmtvannsbereder, dusj samt opplegg for vaskemaskin.

Fra gangen er det også tilkomst til en innvendig bod på ca. 3 kvm.

Velkommen på visning!

Byggeår

2008

Tomteareal

1512m2

Parkering

Felles biloppstillingsplass.

Oppvarming

Leiligheten har oppvarming via elektrisitet:
- Elektriske varmekabler på bad.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Boligen er energimerket . Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Megler har informert selger om selgers plikt til å energimerke boligen, men det foreligger per dato ingen energiattest.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport

Datert: 02.07.2024

Tilstandsrapport utført av

Patrick Bang

Ansvarlig megler

Petter Krantz
Eiendomsmegler MNEF
pk@kapa.no
45 20 04 00

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

26-07-2024

Kart
Nye Sædalsveien 157, 5099 BERGEN

Se flere boliger i området

Bergen-Landås
Sollien 47B
142 m2 - 3 soverom
kr 6 950 000
Meny