Nyhavnsveien 9, 5042 BERGEN

Lys og koselig 3-roms med vestvendt solrik balkong og peis! Mulighet for parkering og ingen dok.avgift!

Nyhavnsveien 9
5042 BERGEN

Elsero Borettslag

Andelsbrevnummer

30

Leiligheten går over ett plan og inneholder: Entré/gang, kjøkken, stue, to soverom og bad. Med leiligheten følger to boder i underetasje og en på loft.

Standard

Velkommen til nydelige Nyhavnsveien 9! Denne flotte boligen ligger i en høy første etasje med gangavstand til det du skulle trenge i hverdagen.

Velkommen inn i en romslig entré på ca. 7 kvm. Her er det en behagelig parkett på gulv som er gjennomgående for leiligheten, samt lyse vegger. I entréen er det også to plassbygde garderobeskap som gir godt med oppbevaring med speildører som gir en god romfølelse.

Videre beveger vi oss videre til en stor og luftig stue på ca. 25 kvm. Her er det god plass til å møblere med en hyggelig spisestue, samt en koselig sofakrok. Fra stuen har du utgang til en nydelig vestvendt balkong som er på ca. 8 kvm. Her har du solen store deler av dagen og kan invitere venner og familie på hyggelige kvelder sommerstid.
I stuen er det også installert en flott rentbrennende peis som varmer godt på de kalde vinterdagene og som gir en godt atmosfære i rommet.

Fra entréen har du tilkomst til kjøkkenet som er på ca. 7 kvm. Her er det laminatfliser på gulv som gjør det mer vannavstøtende, samt en koselig detalj for kjøkken. Kjøkkeninnredningen har profilerte fronter med en heltrebenkeplate og nedfelt vask av stål. Av hvitevarer består kjøkkenet av komfyr med platetopp, integrert ventilator, oppvaskmaskin og kjøleskap med frysedel.

Leilighetens to soverom er på henholdsvis ca. 12 kvm og ca. 9 kvm og har begge romslige garderobeskap. Her kan du innrede etter eget ønske med seng, kommode og annet ønskelig møblement.

I tilknytning til leilighetens hovedsoverom er badet. Badet er helfliset med elektriske varmekabler i gulv og mekanisk avtrekk via ventil på vegg. Badet er innredet med servant med oppbevaring, vegghengt toalett, dusj og opplegg for vaskemaskin.

Velkommen på visning!

Byggeår

1959

Tomteareal

5689m2

Parkering

Laget har noen garasje- og parkeringsplasser, disse tildeles etter søknad og ansiennitet. Søknad sendes til styret. 7 plasser i innendørs garasje, tildeles etter ansinitet. 9 utendørs parkeringsplasser hvor 4 av disse har lademulighet. Garasjeleie per plass. Ellers gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Oppvarming

Leiligheten har oppvarming via elektrisitet og brensel:
- Elektriske varmekabler på bad.
- Rentbrennende peis med glassfront i stue.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Patrick Bang, datert 23.03.2024

Ansvarlig megler

Petter Krantz
Eiendomsmegler MNEF
pk@kapa.no
45 20 04 00

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

17-04-2024

Meny