Rugdeveien 39
5097 BERGEN

Rugdeveien Boliglag As

Andelsbrevnummer

332-361

Leiligheten går over ett plan og inneholder entré/gang, stue, kjøkken, to soverom og bad.

Standard

Velkommen til Rugdeveien 39!

En flott entré ønsker deg velkommen inn i leiligheten. Førsteinntrykket er solid - det er fine kvaliteter, smarte løsninger og gjennomgående god standard på overflater og utstyr. Leilighetens bad ble renovert i 2021 av fagfolk. Vinduer og balkongdører i boliglaget ble skiftet i 2012/2013.

Fra leilighetens entré er det videre tilkomst til de øvrige rommene i leiligheten: bad, kjøkken, stue og to soverom. Fra stuen er det utgang til herlig balkong på 9 kvadratmeter.

Bad |

Badet ble renovert i 2021 av fagfolk (Bertelsen og Vu). Badet har keramiske fliser på gulv, slettmalte plater på vegger og malte plater i himling med spotter. Det er fiskebeinfliser på vegg i dusjsone. Badet er innredet med baderomsmøbel med slette fronter, heldekkende servant og ett-greps blandebatteri, vegghengt skap, vegghengt toalett og dusj med glassvegg samt dusjgarnityr med takdusj/hånddusj. Det er elektriske varmekabler i gulvet, plastsluk og elektrisk vifte i himling.

Kjøkken |

Kjøkkenet er praktisk og har kjøkkeninnredning fra IKEA med profilerte fronter og vitrineskap med belysning i overskap, benkeplate i heltre og nedfelt stålvask med oppvaskkum, avrenningsbrett og ett-greps blandebatteri. Det er fliser over benkeplate og belysning under overskap. Følgende hvitevarer er på kjøkkenet og medfølger handelen: integrert ventilator, komfyr (AEG), keramisk platetopp og oppvaskmaskin. Frittstående kjøleskap med frysedel følger ikke med, med mindre det avtales noe annet. Det ble installert ekstra belysning på kjøkkenet i 2022.

Stue |

Stuen er lys, luftig og romslig. Rommet måler 21,6 kvadratmeter og rommets utforming gir god plass til å innrede de ulike sonene akkurat slik man selv måtte ønske. Store vindusflater sikrer godt med naturlig lys som skaper god atmosfære i rommet.

Soverom |

Leilighetens to soverom er av god størrelse og måler henholdsvis 14,9 og 12,2 kvadratmeter. Rommene er malt i behagelige farger og det er godt med garderobeplass. Innred med seng, nattbord, og annet passende møblement. Hovedsoverom ble modernisert i 2019/2020. Ekstra soverom ble modernisert i 2023/2024.

Uteplass |

Fra stuen er det utgang til sørvestvendt altan på 9 kvadratmeter med gode sol- og utsikts forhold. Det er god plass til utemøbler man måtte ønske å innrede med. Det ble lagt nytt dekke og beslag på altan i 2020.

Boliglaget er velorganisert og veldig hyggelig. Det arrangeres tenning av juelgran, 17-mai markeringer og annet sosialt. Fine uteområder med tre store hager i borettslaget med akebakke, rips-, solbær-, stikkelsbær- og bjørnebærbusker, plomme- og epletrær. Alle hagene har sittegrupper og hver blokk sin bålpanne på deling.

Bod |
Leiligheten disponerer to boder i kjeller hvor begge er på 3,4 m² (merket med 414) , samt en loftsbod på ca. 2,3 m². Ca. 5 m² gulvflate (merket med nr. 413).
Felles tørkeloft.

Byggeår

1957

Tomteareal

6995m2

Parkering

Aksjelaget har et begrenset antall parkeringsplasser som tildeles etter ansiennitet.

Landåstorget parkering har til leie garasjeplass i Erleveien 20-24. Garasjeplassene leies ut enkeltvis med en pris på kr 1.637,- pr mnd. Ønsker en lading for el-bil kommer det et tillegg på kr 401,- pr mnd. Strømforbruket kommer i tillegg. Garasjeplassene ligger i nytt garasjeanlegg ved Erleveien 20. Innkjøring fra Rugdeveien.

Ellers gateparkering etter områdets bestemmelser.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming.
El. varmekabler på bad og i entré/kjøkken.

Energimerking

Energikarakter G og oppvarmingskarakter RØD.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport

Datert, 18.03.2024.

Tilstandsrapport utført av

Patrick Bang.

Ansvarlig megler

Amalie Bakken
Eiendomsmegler
amb@kapa.no
98 21 17 27

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

14-05-2024

Kart
Rugdeveien 39, 5097 BERGEN

Se flere boliger i området

Bergen-Landås
Sollien 47B
142 m2 - 3 soverom
kr 7 290 000
Meny