Spondalen 39
5121 ULSET

Sameiet Bekkestien

Entré, stue, kjøkken, bad/vaskerom, to soverom og innvendig bod. Eksterne rom: - Bod i underetasje (5 kvm).

Standard

I det man trer over dørstokken ønskes man velkommen av 70 innbydende og moderne kvadratmeter. Overflatene er malt i tidsriktige fargetoner, og det er lagt parkett på gulv.

Den romslige gangen gir et godt førsteinntrykk. Innebygget garderobe og store veggflater gir god plass til å oppbevare sko- og yttertøy.

Gangen leder deg naturlig mot leilighetens samlingspunkt, stuen. Stuen er pen og luftig med store vindusflater som sørger for rikelig med naturlig lys. Det er god plass til å innrede med både sofa- og spisegruppe.

Fra stuen er det dør ut til leilighetens balkong - en deilig forlengelse av rommet på de fineste dagene! Det er også felles takterrasser i sameiet. Både den private balkongen og felles takterrasser byr på flott utsikt over nærområdet og omkringliggende fjell.

Stuen og kjøkkenet fungerer fint i åpen løsning, noe som gjør at leilighetens areal blir utnyttet til det ytterste. Norema-kjøkkenet er lyst, pent og oppgradert fra prosjektets standard leveranse. Det ble satt inn Røroshette høyglans messing normalventilasjon, ny vask, ny kjøkkenkran (oksidert messing/ gull), nye håndtak/grep på alle skuffer og skap, mikrobølgeovn, to deko hyller og ekstra belysning.

Leilighetens to soverom måler henholdsvis 6,9 og 12,2 kvadratmeter. Selger har tatt i bruk det som i bygningstegninger er tegnet inn som bod som walk-in-closet, og montert Elfa garderobesystem

Badet er meget romslig og lekkert. Det er flislagt, varme i gulv og opplegg for vaskemaskin/tørketrommel.

Med leiligheten følger ekstern bod i felles garasjeanlegg og det er felles sykkelparkering utvendig like ved ytterdøren.

Byggeår

2020

Bruksareal per etasje

1. etasje: 70 m²

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

12779m2

Parkering

- Parkering i gate etter gjeldende bestemmelser.
- Gjesteparkering i felles garasjeanlegg.

Det gjøres oppmerksom på at selger har leid garasjeplass i felles garasjeanlegg i sin botid.

Arealbeskrivelse

Entré, stue, kjøkken, bad/vaskerom og to soverom.

Oppvarming

Leiligheten har et sentralt varmepumpeanlegg (luft til vann) som forsyner leiligheten med varme og forbruksvann. Balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning. Dette gir et godt inneklima med jevn varme og frisk luft i leiligheten.

Energimerking

Energikarakter B og oppvarmingskarakter GRØNN.

Fastmonterte varmekilder som var til stede under visning medfølger.

Tilstandsrapport

04.05.2023

Tilstandsrapport utført av

Knut Farestvedt

Ansvarlig megler

Benjamin Strømsnes Wigum
Salgsleder / Eiendomsmegler
bw@kapa.no
48 88 84 00

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

13-06-2023

Kart
Spondalen 39, 5121 ULSET

Se flere boliger i området

Bergen-Åsane
Blådalen 1
211 m2 - 4 soverom
kr 5 190 000
Bergen-Åsane
Sethøyen 7
74 m2 - 2 soverom
kr 1 460 000
Meny