Breistølsveien 30, 5034 BERGEN

Stort bolighus med gode leieinntekter – Felles bakgård på ca. 50m² – Gangavstand til alt Bergen sentrum har å by på!

Prisantydning

8 500 000,-

Omkostninger totalt

228 742,-

Totalpris inkl. omkostninger

8 728 742,-

Omkostninger

212 500,-  Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 8 500 000,-)
172,-  Pantattest kjøper
585,-  Tingl.gebyr pantedokument
585,-  Tingl.gebyr skjøte
14 900,-  Boligkjøperforsikring Gar-Bo (valgfritt)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pandedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

 • Boligtype:

  Annet

 • Byggeår:

  1933

 • Kommunenr.:

  4601

 • Gårds/Bruksnr.:

  167/255

 • Primærrom:

  237 m2

 • Bruksareal:

  248 m2

 • Tomteareal:

  238 m2

 • Energimerking:

  G

 • Kommunale avg.:

  30621,-

 • Ligningsverdi:

  1885863,-

 • Takseringsdato:

  15-05-2023

 • Meglers ref.nr:

  5230155

Breistølsveien 30
5034 BERGEN

Stort bolighus over fire etasjer med gode leieinntekter beliggende i sentrale omgivelser i Sandviken. Boligen har noe behov for vedlikehold og oppussing. Enhet 1: Leilighet 1 i underetasje og 1. etasje Enhet 2: Leilighet 2 i 2. etasje Enhet 3: Innredet del på loftet (ikke godkjent) Bolighus med tre enheter hvor to av dem er godkjent. Det foreligger en rammetillatelse for bruksendring av loftsareal fra tilleggsdel til hoveddel og etablering av ny boenhet på loft.

Standard

Velkommen til Breistølsveien 30!

Bolighus med tre enheter hvor to av dem er godkjent. Det foreligger en rammetillatelse for bruksendring av loftsareal fra tilleggsdel til hoveddel og etablering av ny boenhet på loft.

Underetasje Fellesarealer:

Gang og vaskerom:
Stor felles gang på 12,9m² hvor det er plass til oppbevaring av tøy eller større gjenstander som sykler og barnevogner. Det er også en felles vaskekjeller på 5,7m² med malt betonggulv, malt strie på vegger og malte plater i himling. Rommet er innredet med Utslagsvask, opplegg for to vaskemaskiner og to tørketromler, to varmtvannsberedere på 120 liter, plassert i nisje.    

Enhet 1: Leilighet 1 i underetasje og 1. etasje:
Gang:
Her er det plass til å sette fra seg sko og hente opp yttertøy.

Disponibelt rom:
Det er også et stort disponibelt rom på 12m².

Bad:
Romslig bad på 5,9m² med keramiske fliser på gulv og vegger. Badet er innredet med Baderomsmøbel med benkeplate i laminat/servant, speil, skap, belysning, gulvstående toalett og dusj med skyvedører. Plastsluk og elektrisk avtrekksvifte på vegg.

1.etasje fellesarealer:

Gang:
Fellesgang på 6,9m².

Enhet 1: Leilighet 1 i underetasje og 1. etasje.

Soverom:
Leiligheten har to soverom på 6,8m² og 10,2m². Rommene har plass til seng av ulik størrelse, forskjellige garderobeløsninger og annet inventar.

Kjøkken:
Kjøkkeninnredning med profilerte fronter, benkeplate i laminat og nedfelt stålvask med to oppvaskkummer og avrenningsbrett. Kjøkkenet er utstyrt med komfyr med keramisk platetopp, oppvaskmaskin og frittstående kjøle/fryseskap. Integrert ventilator.

Stue:
Romslig og stor stue med plass til sofa- og spisegruppe og annet ønsket stuemøblement. Her er også en vedovn som gir godt med varme på kalde høst- og vinterdager.

2.etasje fellesarealer:

Gang:
Felles gang på 6,9m².

Enhet 2: Leilighet 2 i 2. etasje:

Soverom:
To romslige soverom på 10m² og 17,4m². Det største soverommet har god plass til dobbeltseng, ulike garderobeløsninger og annet møblement.

Bad:
Bad på 2,6m² med keramiske fliser på gulv, våtromsplater på vegger og takplater i himling. Badet er innredet med Baderomsmøbel med heldekkende servant, speil, vegghengt lampe, gulvstående toalett og dusj med buede skyvedører. El. varmekabler, plastsluk og elektrisk vifte på vegg.

Stue:
Stuen har en størrelse på 17,9m² med plass til sofa, stuebord og evt spisegruppe.

Kjøkken:
Kjøkkeninnredning med glatte fronter, benkeplate i laminat og nedfelt stålvask. Keramiske fliser over benkeplate. Av hvitevarer er kjøkkenet utstyrt med Komfyr med keramisk platetopp, oppvaskmaskin og frittstående kjøle/fryseskap. Integrert kjøkkenventilator.

Loft fellesarealer:
Gang:
Felles gang på 3m².

Enhet 3: Innredet del på loftet (ikke godkjent):

Gang:
Gang på 4,8m² med plass til å sette fra seg sko og henge opp yttertøy.

Soverom:
To soverom på 7,2m² med plass til seng, garderobe og annet inventar.

Bad:
Bad på 5,6m² med keramiske fliser på gulv, våtromsplater på vegger og takplater i himling. Badet er innredet med Baderomsmøbel med benkeplate i laminat og servant, speil, skap, belysning, gulvstående toalett og dusjkabinett. El. varmekabler, plastsluk og mekanisk avtrekksvifte på vegg. Fordelerskap til rør-i-rør i rommet.

Stue/kjøkken:
Åpen stue- kjøkkenløsning med plass til sofagruppe og spisestue. Fra stuen kan du nyte flott utsikt over nærområdet. Moderne og tidløst kjøkken med profilerte fronter, benkeplate i laminat og nedfelt stålvask med to oppvaskkummer og avrenningsbrett. Av hvitevarer er kjøkkenet utstyrt med Komfyr med keramisk platetopp, oppvaskmaskin og frittstående kjøle/fryseskap. Integrert ventilator.

Byggeår

1933

Tomteareal

238m2

Parkering

Soneparkering og parkometerparkering i området.

Arealbeskrivelse

P-rom inkluderer: Underetasje: Vindfang, gang, vaskeom, bad og disponibelt rom. 1. etasje: Gang, soverom, stue og kjøkken. 2. etasje: Gang, kjøkken, bad, stue og soverom. Loft: Gang, bad, stue, kjøkken og soverom.

Beskaffenhet

Tomten er opparbeidet i front og går helt inn til Breistølsveien. Stor bakgård som er planert med betong.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming.
Varmekabler på bad.
Vedovn i stue i leilighet 1 og 2.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Patrick Bang

Ansvarlig megler

Petter Krantz
Eiendomsmegler MNEF
pk@kapa.no
45 20 04 00

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

13-05-2024

Meny