Nyhavnsveien 15
5042 BERGEN

Elsero Borettslag

Andelsbrevnummer

44

Trivelig 3-roms leilighet flott beliggende i Ytre Sandviken. Leiligheten ligger i byggets 2.etasje og inneholder følgende: Gang, stue, kjøkken, bad og to soverom. Balkong på 8,8 kvm. I tillegg har man en loftsbod på 4,4 kvm, samt to boder i kjeller på hhv. 6,1 og 3,7 kvm.

Standard

Velkommen til Nyhavnsveien 15, en delikat og romslig 3-roms leilighet attraktivt beliggende i populært boligområde. Leiligheten har god planløsning, pene kvaliteter og en koselig balkong med gode sol- og utsiktsforhold. Sjønær beliggenhet med kort vei til Nyhavn brygge, NHH, sykkelavstand til Bergen sentrum, godt kollektivtilbud og flotte turområder like utenfor døren. Leiligheten er oppusset de siste årene og fremstår som lys og moderne. Nytt kjøkken i 2015, som er oppgradert med ny benkeplate i 2024. Gang, stue og begge soverom er oppusset i 2020 med nytt gulv og oppussing/maling av vegger og tak. Det er rikelig med oppbevaringsplass med tilhørende tre boder i bygget.

Det er inngang til leiligheten i byggets 2.etasje. Her kommer vi inn i en lys og trivelig entré/gang med god plass til klesoppheng i skyvedørsgarderobe. Det er delvis åpen løsning inn til stuen. Flott laminat på gulv som er gjennomgående i hele leiligheten.

Stuen er stor og luftig med godt lysinnslipp fra de store vinduene i enden av rommet. Veggene er malt i lys farge med stilig kontrastvegg på ene siden. En dekorativ ovninnsats som er innmurt i veggkonstruksjonen, gir god varme fordelt i hele leiligheten. Stuen har god plass til både salong- og spisestuegruppe, og det er også utgang til balkong på 8,8 kvm. Balkongen er romslig og trivelig med pen utsikt mot nærområdet, og god plass til sittegruppe.

På andre siden av gangen ligger kjøkkenet, som er lekkert og romslig med god skap- og benkeplass. Pen kjøkkeninnredning med lyse, slette fronter og laminert benkeplate, og det er våtromsplater på vegg over benkeplaten. Her er også integrert platetopp, stekeovn, og oppvaskmaskin, og plass til kjøleskap som løs hvitevare.

Det er to soverom i leiligheten. Hovedsoverommet har tilkomst fra gang, og er romslig og flott med god plass til dobbeltseng. God garderobeplass i skyvedørsgarderobe. Soverom nr. 2 er også av god størrelse, og har tilkomst fra stue. Her er også plass til seng, garderobeskap og kontorpult.

Mellom soverommene ligger badet, som er lyst og lekkert med fliser på gulv og vegger, og underliggende elektriske varmekabler. Badet er innredet med servant og skuffeinnredning som var ny i 2024, vegghengt toalett og dusjhjørne med glassdører. God oppbevaringsplass i speilskap, nytt i 2021. Badet har også opplegg for vaskemaskin.

Alt i alt er dette en super leilighet med flotte kvaliteter og en meget attraktiv beliggenhet. Velkommen på visning!

Byggeår

1959

Tomteareal

5688m2

Parkering

Laget har noen garasje- og parkeringsplasser, disse tildeles etter søknad og ansiennitet.

Beskaffenhet

Felles tomt opparbeidet med asfaltert adkomst, grøntarealer, flettverksgjerde og buskebeplantning.

Oppvarming

Vedfyring og elektrisk oppvarming.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter E. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Takstingeniør Ole Andre Skage, datert 21.10.2024.

Ansvarlig megler

Kristoffer Mjøs
Avdelingsleder - Eiendomsmegler
km@kapa.no
48 88 84 06

Kaland & Parnerts

Vestland Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

25-10-2024

Kart
Nyhavnsveien 15, 5042 BERGEN

Se flere boliger i området

Meny