Snytto 68
5713 VOSSESTRAND

Sameiet Hielvi

Stor og flott fritidsleilighet med attraktiv beliggenhet i Myrkdalen. Leiligheten har inngang i 2.etasje i bygg fra 2020, og inneholder følgende: Gang, bod/vaskerom, stue/kjøkken, tre soverom og to bad. Stor altan på 18 kvm med utgang fra stue. Hems på 18 kvm. I tillegg har man en utvendig bod på 5 kvm.

Standard

Velkommen til Snytto 68, en lekker og stilren fritidsleilighet med god størrelse og planløsning, attraktivt beliggende i etablert hyttefelt i Myrkdalen. Leiligheten er fra 2020 og fremstår moderne med flotte kvaliteter og løsninger, og har blant annet stor hems med god boltreplass, balansert ventilasjon og en romslig altan med pene sol- og utsiktsforhold. Flotte turområder og langrennsløyper omtrent like utenfor døren, og kort kjørevei til Myrkdalen Fjellandsby med skitrekk og andre aktivitetstilbud.

Det er inngang i byggets 2.etasje. Vi kommer inn i en hyggelig entré med flislagt gulv, og plass til å henge fra seg yttertøyet.

Rett frem fra entré kommer vi inn i åpen stue/kjøkkenløsning med store vindusflater som gir godt lysinnslipp, og bidrar til et lyst og luftig inntrykk. God plass til salong og spisestue, og montert vedovn sprer varmen godt utover i leiligheten. Lekker parkett på gulv og trepanel på vegger som gir både et tidsriktig inntrykk og samtidig den gode hyttefølelsen.
Kjøkkenet er stilrent og flott med innredning fra HTH. God skap- og benkeplass, glatte fronter og benkeplate av heltre. Kjøkkenet har også integrerte hvitevarer og glassplate på vegg ved komfyr.

Fra stue/kjøkken er det utgang til stor og herlig altan på 18 kvm. Altanen har gode solforhold og flott utsikt over nærområdet og dalen, og det er god plass til flere sittegrupper.

Det er tre soverom i leiligheten. Hovedsoverom og soverom nr 2 har tilkomst direkte fra hver sin ende av stuen, og soverom nr 3 har tilkomst fra entré. Det er parkett på gulv og trepanel på vegger i alle soverommene. Hovedsoverommet er på hele 10 kvm med god plass til dobbeltseng og garderobe, og direkte tilgang til det største av to bad i leiligheten. De to andre soverommene er på 6,5 kvm og kan innredes med familiekøye og kommode.

I tillegg er det to separate bad i leiligheten, ett på 3,4 kvm og ett på 4,2 kvm. Begge bad har fliser på gulv og vegger og underliggende elektriske varmekabler, og er innredet med vegghengt toalett og servant med skuffeinnredning. I tillegg er det badekar på det største badet som er tilknyttet hovedsoverommet, og dusjhjørne på det andre som har tilkomst fra gang/stue.

I tillegg har man en bod ved entré som i dag er innredet som kombinert bod/vaskerom. (Godkjent som bod på bygningstegninger.) Her er det fliser på gulv med varmekabler under, og panel på vegger. Rommet har opplegg for vaskemaskin, og her er også varmtvannsberederen plassert. Det er også laget til hyller for oppbevaring.

Fra entré er det trapp opp til hemsen, som er meget stor og romslig med god boltreplass. Hemsen består av to hemsrom med god plass til ønsket møblement, og hvitmalt skråtak gjør at rommene føles lyse og luftige. Flott parkett på gulv.

God oppbevaringsplass i utvendig bod på hele 5 kvm.

Alt i alt er dette en perfekt fritidsleilighet for hele familien!

Byggeår

2020

Tomteareal

840m2

Parkering

Fast parkeringsplass med elbillader.

Beskaffenhet

Flat tomt som har lett tilkomst med bilvei frem til leiligheten. Tomten er felles for sameiet.

Oppvarming

Vedfyring og elektrisk oppvarming.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter B. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Takstmann Ken Abbedissen, datert 24.09.2024.

Ansvarlig megler

Yvonne Halvorsen
Eiendomsmegler
yh@kapa.no
91 84 29 72

Kaland & Parnerts

Vestland Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

17-10-2024

Kart
Snytto 68, 5713 VOSSESTRAND

Se flere boliger i området

97 m2 - 3 soverom
kr 4 800 000
Meny