Tråstølsvegen 94
5710 SKULESTADMO

Pen og romslig hytte med flott beliggenhet i Tråstølen. Hytten går over to etasjer og inneholder følgende: 1.etg: Entré, gang, bad, stue/kjøkken, vaskerom, to soverom, teknisk rom. Utgang til terrasse. 2.etg: Hems og wc-rom. Hemsen er i dag innredet som soverom, men er godkjent som hems på bygningstegninger. Man har en utebod på 3 kvm. I tillegg er det oppført garasje på eiendommen, denne er på 15 kvm.

Standard

Velkommen til Tråstølsvegen 94, en meget flott og innholdsrik hytte med perfekt beliggenhet i attraktive Tråstølen. Her har man blant annet en stor og herlig terrasse med nydelige sol- og utsiktsforhold, stor og luftig stue med åpen kjøkkenløsning og romslig hems med god boltreplass. Hytten er velholdt med pene kvaliteter og gjennomtenkte løsninger. Skiløype og turterreng like utenfor døren, og det er bilvei helt frem.

Parkér bilen i garasjen og gå inn i hytten via delvis overbygget inngangsparti. Entréen er av god størrelse med god plass til klesoppheng og annen oppbevaring. Det er flotte, mørke fliser på gulv med underliggende varmekabler.

Like til høyre går man inn i vaskerommet, som også har videre utgang til tram foran utvendig bod. Vaskerommet har flislagt gulv og våtromsplater på vegg, og er innredet med skyllekar og opplegg for vaskemaskin / tørketrommel.

Rett frem fra entré går vi inn i hyggelig gang med direkte tilkomst til alle resterende rom i hytten.

Romslig og luftig stue/kjøkkenløsning, hvor det er god takhøyde og utstrakt bruk av spotlights i himling. Kjøkkendelen og stuedelen er avgrenset via fliser på gulv på kjøkkenet, og pen parkett på gulv i stuen.
Flott kjøkkeninnredning med lyse, profilerte fronter og god skap- og benkeplass. God plass til spisebord hvor man kan nyte den fantastiske utsikten gjennom vinduene.
Stuen har god plass til salong og andre sittegrupper, og det er montert vedovn som avgir god varme. Store vindusflater slipper det naturlige lyset inn. Flott panel på vegger som bidrar til den koselige hyttefølelsen.

Fra stue er det utgang til terrassen, som er stor og solrik med herlig utsikt over dalen og Lønavatnet. Her er det rikelig med plass til utemøblement.

Det er to soverom i hytten. Hovedsoverommet er på 11 kvm med god plass til dobbeltseng og garderobeskap. Soverom nr. 2 kan innredes med familiekøye. Begge soverom har parkett på gulv og panel på vegger.

Lyst bad med fliser på gulv og vegger, herunder mosaikkfliser i dusjsone. Badet er innredet med vegghengt toalett, skapinnredning, servant og dusjhjørne avgrenset med dusjvegg av glassbyggerstein.

Hemsen er lys og trivelig med spotlights i himling og pene overflater. God boltreplass på hemsen som i dag er innredet som soverom.
Hemsen har også eget toalettrom innredet med vegghengt toalett og skap med servant.

Godt med oppbevaringsplass i utvendig bod på 3 kvm. Man har også et teknisk rom i 1.etasje.

Romslig garasje på eiendommen.

Byggeår

2012

Tomteareal

891m2

Parkering

Parkering på egen tomt.

Beskaffenhet

Eiendommen er skrånet med naturtomt, nivåmurer, gjerde med stålwire og netting, skifer, grus, bed, utepeis og terrasse.

Oppvarming

Vedfyring og elektrisk oppvarming.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter C. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Megler har informert selger om selgers plikt til å energimerke boligen, men det foreligger per dato ingen energiattest.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Takstingeniør Helge Madsen / Bergen Taksering AS, datert 29.05.2024.

Ansvarlig megler

Yvonne Halvorsen
Eiendomsmegler
yh@kapa.no
91 84 29 72

Kaland & Parnerts

Vestland Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

16-10-2024

Kart
Tråstølsvegen 94, 5710 SKULESTADMO

Se flere boliger i området

97 m2 - 3 soverom
kr 4 800 000
Meny