Hyrtateigen 9
5713 VOSSESTRAND

Hyrtateigen II Sameige

Koselig 4-roms fritidsleilighet med hems, flott beliggende i Myrkdalen fjellandsby. Leiligheten ligger i byggets 2.etasje og inneholder følgende: Entré, gang, stue/kjøkken, tre soverom, bad og innvendig bod. Trapp opp til hems som er innredet som loftstue. Utgang fra stue til altan på 9 kvm. I tillegg har man en utvendig bod ved inngangspartiet, denne er på 2,2 kvm.

Standard

Velkommen til Hyrtateigen 9, en trivelig 4-roms fritidsleilighet med super beliggenhet i Myrkdalen Fjellandsby. Leiligheten fremstår velholdt og med god planløsning. Kort vei til alt fjellandsbyen har å by på av skitrekk, skiløyper, butikker, spisesteder og diverse fritidstilbud. Ski in/ski out-beliggenhet med skitrekket rett i nærheten.

Leiligheten ligger i byggets 2.etasje. Vi kommer inn i en romslig entré med flislagt gulv og underliggende elektriske varmekabler. God plass til å henge fra seg yttertøyet og sette fra seg skoene.

Via gang med god oppbevaringsplass kommer vi inn i luftig og flott stue/kjøkkenløsning. Stuen har plass til salong og spisestue, og montert vedovn gir god varme i leiligheten. Stor takhøyde og mange vinduer gir et lyst og luftig inntrykk, og trepanel på vegger bidrar til den hyggelige hyttefølelsen. På gulv er det slitesterkt vinylbelegg.
Fra stue/kjøkken er det utgang til koselig altan på 9 kvm.

Kjøkkenet er pent og praktisk, og har innredning med profilerte fronter og laminert benkeplate. Det er montert glassplate på vegg ved komfyr, praktisk med tanke på rengjøring. Integrert oppvaskmaskin, ellers er komfyr og kjøle-/fryseskap løse hvitevarer.

Fra gang er det også trapp opp til romslig hems med gulvareal på 20 kvm. Her har man god boltreplass. Hemsen er i dag innredet som loftstue, men fremstår som hemsareal på godkjente byggetegninger.

Det er tre soverom i leiligheten. Hovedsoverommet har god plass til dobbeltseng og garderobe, de to andre kan enkelt innredes med familiekøyer. Det er med andre ord god plass til hele familien. Soverommene har trepanel på vegger og vinylbelegg på gulv,

Pent bad med fliser på gulv og vegger, og underliggende elektriske varmekabler. Badet er innredet med toalett, dusjhjørne og servant med skapinnredning.

Det er godt med oppbevaringsplass i boligen, med både en innvendig bod samt en utvendig bod ved inngangsparti.

Byggeår

2008

Tomteareal

1649m2

Parkering

Parkering på felles biloppstillingsplass.

Beskaffenhet

Felles tomt i sameiet. Tomten er opparbeidet med gruset adkomst, gruset biloppstllingsplass og gressmarker.

Oppvarming

Vedfyring og elektrisk oppvarming.
Vedovn i stue. Det er elektriske varmekabler i gulvet på badet og i entré.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter D. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Takstingeniør Ole Andre Skage, datert 30.07.2024.

Ansvarlig megler

Bjørnar Berg
Eiendomsmegler
BB@KAPA.NO
48 88 84 68

Kaland & Parnerts

Vestland Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

16-10-2024

Kart
Hyrtateigen 9, 5713 VOSSESTRAND

Se flere boliger i området

97 m2 - 3 soverom
kr 4 800 000
Meny