Myrdalsvegen 132
5130 NYBORG

Sameiet Landsbyen

Boligen går over to etasjer og inneholder følgende: 1. etasje: Entré/gang, stue/kjøkken, bad og bod. Terrasse på 21,6 kvm. 2. etasje: Gang, tre soverom og bad Det er tilhørende bod på 6,1 kvm i underetasje. Tilhørende parkering i garasjeanlegg.

Standard

Velkommen til Myrdalsvegen 132, et meget pent og moderne rekkehus sentralt og barnevennlig beliggende midt i hjertet av Åsane. Boligen fremstår velholdt og tidsriktig med lekre kvaliteter og god planløsning. Stor og solrik uteplass, og medfølgende garasjeplass med elbillading. I Myrdalsvegen 132 har man umiddelbar nærhet til Horisont med de aller fleste servicetilbud, og kort vei til Åsane Arena, Åsane storsenter, Åsane terminal med mer.

Boligen går over to etasjer. Via et hyggelig inngangsparti med plass til en liten sittegruppe, kommer man inn i en romslig entré med god plass til klesoppheng og annen oppbevaring. Pen laminat på gulv og slette vegger malt i tidløs og pen farge. Overflatene er nylig oppusset, inkludert laminaten på gulv som er ny i alle rom foruten bod.

Like til venstre for entréen ligger ett av boligens to bad. Badet har fliser på gulv og vegger med underliggende varmekabler i gulv. Her er også opplegg for vaskemaskin. Badet er ellers innredet med dusjhjørne, vegghengt toalett og skuffeinnredning med overliggende servant.

På andre siden av entréen er det en romslig innvendig bod på 5,9 kvm.

Til slutt går vi rett frem fra entréen og inn i åpen stue/kjøkkenløsning. Stuen er åpen og luftig med godt lysinnslipp fra vinduene i enden av rommet, og det er god plass til salong- og spisestuegruppe.
Kjøkkenet er pent og praktisk med innredning fra HTH. Her er slette, lyse fronter og laminert benkeplate, samt integrert platetopp, stekeovn, kjøle-/fryseskap og oppvaskmaskin.

Fra stue/kjøkken er det utgang til stor og solrik terrasseplatting på 21,6 kvm. Her er rikelig med plass til utemøblement, og man har gode solforhold.

Fra stue går vi opp i 2.etasje.
Her kommer man opp i trivelig og romslig gang som man kan innrede med ekstra sofa og TV om ønskelig.

Alle tre soverommene ligger i denne etasjen. Hovedsoverommet er meget romslig med god plass til dobbeltseng, og eget innhuk med flott og praktisk garderobeløsning. Soverom 2 og 3 er lyse og trivelige med god plass til seng og garderobe. Alle soverom har pen laminat på gulv og slette gipsvegger malt i duse og flotte farger.

Bad nr. 2 ligger i 2.etasje og er lyst og trivelig med fliser på gulv og vegger. Det er også varmekabler i gulv. Innredningen består av badekar, vegghengt toalett, servant med skuffeinnredning samt opplegg for vaskemaskin.

Boligen har balansert ventilasjon, noe som gir et godt inneklima. Viftekonvektor ved kjøkkenet varmer i tillegg opp boligen via vannbåren varme.
Det er også innlagt fiber.

Byggeår

2018

Tomteareal

7205m2

Parkering

Det medfølger en fast garasjeplass i felles garasjeanlegg i kjeller. Denne bruksretten er gitt i form av en bruksrett ved kontrakt. Bruksretten vil ikke bli tinglyst som tilleggsdel e.l.
Det er montert elbillader på parkeringsplassen. Ny eier må overta løpende abbonnement for abbonement og leie av boks, totalt kr. 289,- per mnd + ladekostnad iht. forbruk.

Beskaffenhet

Tomten er opparbeidet med asfaltert adkomst, asfalterte stikkveger, gressplener, buskebeplantning og lekeapparater.

Oppvarming

Vannbåren varme til konvektorovn i kasse stue/kjøkken. Varmekabler i gulv på begge bad.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter B. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Takstingeniør Ole Andre Skage, datert 17.06.2024.

Ansvarlig megler

Kristoffer Mjøs
Daglig leder - Eiendomsmegler - Partner
km@kapa.no
48 88 84 06

Kaland & Parnerts

Vestland Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

01-07-2024

Kart
Myrdalsvegen 132, 5130 NYBORG

Se flere boliger i området

Bergen-Åsane
Blådalen 1
211 m2 - 4 soverom
kr 5 190 000
Bergen-Åsane
Sethøyen 7
74 m2 - 2 soverom
kr 1 460 000
Meny