Olderkjerret 139
5108 HORDVIK

Olderbotn velforening

Underetasje: Dobbelgarasje, gang og trapp opp til første etasje. 1. Etasje: Gang, tre soverom, bad og vaskerom 2. Etasje: to stuer, kjøkken, kontor, bad og utvendig bod 3. Etasje: Loftstue.

Standard

Kaland & Partners ved Marcus Landmark har stor glede av å Presentere Olderkjerret 139! En lekker og påkostet arkitekttegnet enebolig med svært attraktiv beliggenhet og utsikt i Åsane.

Velkommen inn!
Entré | Det første som møter deg er en romslig entré på 7,8 m². Her er det god plass til å henge fra seg det en har av yttertøy, og annen bekledning. I gangen er det fliser på gulvet, malte gipsvegger, tapet på vegger og malt gipstak. Fra boligens entré er det videre tilkomst til de øvrige rommene i etasjen: bad, soverom og vaskerom.

Bad | Boligen har totalt to bad, der en finner det første og største i første etasje. På badet er det flislagt gulv, flis på veggene og malt gipstak. Her vil en finne veggmontert toalett, dusjhjørne m/ badekar, skuffeinnredning med overliggende servant. Badet er på hele 11,7m²

Soverom | I Boligens første etasje vil en finne tre soverom. Et er alltid som regel større enn de andre, og dette tilfelle er heller ingen unntak. Master bedroom rommer hele 17,4m². På hoved soverommet er det innredet med stor seng, og garderobeskap som er heldekkende på den ene veggen. De to neste soverommene rommer 10,7m² og 10,5m².

Vaskerom | Vi finner også er vaskerom i denne etasjen. Vaskerom i første etasje er en stor fordel, og rommet holder en fin størrelse på 5,8m²

Vi går opp til andre etasje!

Første stue | Når en kommer opp til andre etasje blir en møtt av en svært åpen og lys stue. Her har en god plass til sosiale sittegrupper med fantastisk utsikt. Om en tar turen bort mot balkongen vil en se en enorm panoramautsik! Balkongen er på hele 50m². Den første stuen rommer også hele 47,6m². Stuen har parkett på gulvet, Malte gips-vegger og malt gipstak.

Kjøkken | Kjøkkenet er svært fasinerende! Her har en utsikt over hele stuen, da en ligger nesten et plan over stuen. Her har en godt med benkeplass. Innredningen her er med integrerte hvitevarer, slette fronter, innfelt stålvask og laminert benkeplate. (Integrerte hvitevarer. Platetopp, stekeovn og oppvaskmaskin). Ved siden av kjøkkenet finner en delikat spisestue, klar for sosiale anledninger. Kjøkkenet er på 28,2m²

Andre stuen | Opp en liten trapp til finner vi nok en stue. Denne rommer fine 23,7m². Også her er det fliser på gulvet, malt gips-vegger og malt gipstak.

Kontor | Boligen disponerer også et kontor på 5,5m². På kontoret kan en av belaste lange arbeidsdager med hjemmekontor.

Bad | Også i denne etasjen vil en finne et bad. Her er det innredet med dusjhjørne, skuffeinnredning med overliggende servant og veggmontert toalett. Og badet, det er på 3,3m². Badet er bygget med flis på gulvet, flis på veggene og malt gipstak.

Vi går videre opp til øverste etasje!

Loftstue | Nest siste innvendige rommet et også øverste etasje. Her vil en møte en flott loftstue der en kan finne flere muligheter for innredning. Om det skal være et nytt kontor, Tv-stue eller lekerom er det kun du som bestemmer. Her er det fantasien som setter grenser.

Garasje | For mange er garasje et krav. Denne boligen kan ikke bare friste med garasje,, men en stor innvendig dobbelgarasje med tilhørende bodareal på totalt 54m² og innvendig gjennomgang opp til hoveddelen. Her kan en gå tørrskodd fra bilen og opp til boligen.

Byggeår

2009

Tomteareal

483m2

Parkering

Stor og romslig innvendig dobbelgarasje på 54 kvm. Her har man en takhøyde på 2,4 meter, tre faste strømuttak, lys og to automatiske leddporter.

Oppvarming

Boligen blir oppvarmet eletrisk, varmepumpe, peis og balansert ventilasjon med varmegjenvinding:

En har varmekabler i gulvet i gangen/entreen, på vaskerommet, på badet, på soverom, Tv-stue, og utvendig bod.
Det er balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinnding med tilluft til oppholdsrom og avtrekk fra kjøkken og våtrom.
Vedovnen i stuen er rentbrennende fra 2012.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter C. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Takstingeniør Ole Andre Skage

Ansvarlig megler

Kristoffer Mjøs
Daglig leder - Eiendomsmegler - Partner
km@kapa.no
48 88 84 06

Kaland & Parnerts

Vestland Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

23-08-2024

Kart
Olderkjerret 139, 5108 HORDVIK

Se flere boliger i området

Bergen-Åsane
Blådalen 1
211 m2 - 4 soverom
kr 5 490 000
Meny