Sethøyen 7
5136 MJØLKERÅEN

SETHØYEN BORETTSLAG

Andelsbrevnummer

4

Flott leilighet med fantastisk utsikt. Leiligheten ligger i bygets øverste etasje i bygg fra 1989, inneholder følgende: Entré, gang, stue, kjøkken, to soverom, bad og bod. Utgang til egen balkong på 6kvm.

Standard

Velkommen til Sethøyen 77, en stor og flott borettslagsleilighet med nydelig utsikt over fjorden. Leligheten har alt en trenger på et plan. Stor og luftig stue, solrik balkong, to flotte soverom, og godt med boltreplass. Parkering på angitte plasser, og mulighet for carport ved ansinitet/søke tid. Flott beligghenhet der en har kort avstand til både Åsane senter, og Bergen sentrum. Det er fine kollektivmuligheter i område med flere linjer kun fire minutters gange fra leiligheten.

Leiligheten ligger strålende plassert i byggets øverste etasje, med egen balkong og nydelig utsikt over fjorden.

Ved entré, kommer man inn i en flott og romslig gang. Gangen har parket på gulvet, og malte strie på veggene, dette er også et knutepunkt for adkomst til flere rom i leiligheten.

Stuen er romslig og trivelig med godt plass til møblement. Her er det pen parkett på gulvet melte strie på veggene og malt gips i taket. Fra stuen er det utgang til trivelig balkong på 6kvm

Fra stuen er det også en inngang til et av leilighetens soverom. Soverommet holder fin stadard, og er svært romslig. Fra vinduet har man nydelig utsikt.

Til høyre ved ankomst kommer en inn til kjøkkenet, som er flott og praktisk med god skap- og benkeplass. Kjøkkenet har profilierte fronter, stål vaks og laminert benkeplate.

Til venstre fra gangen blir en møtt av et flott soverom. Dette er innredet med et stort og flott garderobeskap.

Lyst bad med fliser på gulvet. Badet er fra byggeår og er innredet med toalett, dusjkabinett, skapinnredning med overliggende servant.

Her får en mulighet til å flytte rett inn i en flott 3-roms leilighet i vakre omgivelser.

Byggeår

1989

Tomteareal

4046m2

Parkering

Parkering skal skje på angitte plasser i felles garasjeanlegg.
Borettslaget disponerer 8 carporter, ellers er det noen parkeringsplasser på borettslagets tomt. Styret i borettslaget er ansvarlig for tildeling av parkeringsplasser og carporter etter ansiennitet. Det er pr. tiden ingen ledige carporter.

Beskaffenhet

Felles tomt

Oppvarming

Eletrisk oppvarming.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter E. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Energiattesten fikk utslag orange E.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Ole Andre Skage.

Ansvarlig megler

Kristoffer Mjøs
Daglig leder - Eiendomsmegler - Partner
km@kapa.no
48 88 84 06

Kaland & Parnerts

Vestland Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

12-06-2024

Kart
Sethøyen 7, 5136 MJØLKERÅEN

Se flere boliger i området

Bergen-Åsane
Blådalen 1
211 m2 - 4 soverom
kr 5 190 000
Bergen-Åsane
Sethøyen 7
74 m2 - 2 soverom
kr 1 460 000
Meny