Skytterveien 12
5038 BERGEN

Sølvberget borettslag

Andelsbrevnummer

236

Moderne 2-roms leilighet sentralt og attraktivt beliggende i Ytre Sandviken. Leiligheten ligger i byggets 1.etasje og inneholder følgende: Gang, stue, kjøkken, soverom og bad. Innglasset balkong på 8 kvm. I tillegg medfølger to boder i underetasje.

Standard

Velkommen til Skytterveien 12, en delikat og trivelig 2-roms leilighet i sentralt men likevel rolig strøk nær NHH, med nydelige turområder like utenfor døren. Nytt bad og røropplegg i regi av borettslaget i 2020, balansert ventilasjon og en hyggelig, innglasset balkong som kan brukes året rundt. Varmtvann, oppvarming og TV/internett er inkludert i felleskostnadene.

Leiligheten ligger i byggets 1.etasje, her kommer man inn i lys og trivelig entré med god oppbevaringsplass i skyvegarderobe. Pen laminat på gulv.
Rett til venstre ligger badet, som er lyst og lekkert med fliser på gulv og vegger samt underliggende elektriske varmekabler. Badet ble oppusset i 2020 i regi av borettslaget. Innredningen består av vegghengt toalett, dusjhjørne og servant med skuffeinnredning.

Fra entréen går vi inn i stuen, som er romslig med godt lysinnslipp fra vinduene i enden av rommet. Stuen har ellers god plass til salong- og sittegrupper, og veggene er malt i pene farger. Laminat på gulv.
Fra stue er det utgang til koselig, innglasset balkong på 8 kvm. Denne kan brukes som en forlengelse av stuen, og er usjenert med god plass til møblement.

Kjøkkenet er pent og praktisk med plass til spisebord. Kjøkkeninnredningen har slette fronter og laminert benkeplate, og det er opplegg for oppvaskmaskin og vaskemaskin.

Soverommet er romslig og flott med god plass til dobbeltseng, garderobeskap og kontorpult.

Godt med ekstra oppbevaringsplass i to eksterne boder i byggets underetasje, disse er på henholdsvis 4 og 7,5 kvm.

Byggeår

1968

Tomteareal

37780m2

Parkering

Parkeringsplass tildeles etter ansiennitet av styret etter skriftlig søknad.
Ellers parkering i offentlig vei etter gjeldende bestemmelser.

Beskaffenhet

Tomten er felles for borettslaget og er opparbeidet med gressplener, asfalterte stikkveger og spredt buskebeplantning.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Takstingeniør Ole Andre Skage, datert 03.05.2024

Ansvarlig megler

Bjørnar Berg
Eiendomsmegler
BB@KAPA.NO
48 88 84 68

Kaland & Parnerts

Vestland Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

21-05-2024

Kart
Skytterveien 12, 5038 BERGEN

Se flere boliger i området

Bergen-Sentrum
Nyhavn 19
45 m2 - 1 soverom
kr 3 890 000
Meny