Krohnengssmauet 4
5003 BERGEN

Arbeidersmauet 4 Sameie

Pen 3-roms eierleilighet med attraktiv beliggenhet en liten spasertur fra Bryggen. Leiligheten ligger i underetasje i bygget og inneholder følgende: Gang, stue/kjøkken, to soverom, bad og bod.

Standard

Velkommen til Krohnengssmauet 4, en urban og lekker 3-roms leilighet meget sentralt beliggende nær Støletorget. Leiligheten er ombygget i 2021 samt oppusset i tidsrommet 2015-2021, og fremstår lys og trivelig med flotte og moderne kvaliteter. To romslige soverom, gulvvarme i alle rom og åpen stue/kjøkkenløsning med god boltreplass. Med den flotte beliggenheten har man kort vei til alt man trenger i hverdagen. Flotte uteområder rett utenfor døren, med blant annet stor park like ved samt kun 2 minutters gåtur til naturperlen Skansedammen med nydelig utsikt.

Leiligheten ligger i underetasje i bygget. Via egen privat inngangsdør som ikke deles med andre beboere i bygget, kommer man inn i en hyggelig entré med god plass til å henge fra seg yttertøyet og sette fra seg skoene. Her er det pene fliser på gulv.

Fra entré går vi inn i stue med åpen løsning til kjøkkenet. Her er vegger av gips som er malt i tidløse farger, og pen laminat på gulv. Stuen har god plass til salong og spisestue. Det er ventilasjonsanlegg i stuen som man kontrollerer selv.
Flott kjøkken fra IKEA med god skap- og benkeplass. Innredningen har lyse, slette fronter og laminert benkeplate. Her er også integrerte hvitevarer, herunder platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap.

Fra kjøkkenet er det inngang til badet, som er av god størrelse og har rikelig med plass til vaskemaskin og tørketrommel. Det er fliser på gulv og vegger, og innredningen består ellers av vegghengt toalett, dusjhjørne og servant med skuffeinnredning.

De to soverommene i leilighetene er lyse og trivelige og har parkett på gulv. Soverommene er av god størrelse med plass til seng og garderobe. Fra det innerste soverommet er det tilkomst til romslig bodareal med god oppbevaringsplass. Boden er av nåværende eier innredet med seng.

Leiligheten er utstyrt med fullt sprinkleranlegg, dette gjelder også for bygget generelt. Selger opplyser at sprinkleranlegget er koblet opp mot sammenkoblet brannalarmsystem i hele bygget som igjen er direkte koblet opp til brannsentralen.

Byggeår

1900

Tomteareal

124m2

Parkering

Parkering i offentlig gate etter gjeldende bestemmelser.

Beskaffenhet

Bygningskroppen opptar største delen av tomten. Gaten ved leiligheten er opparbeidet med brostein.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Det er etablert gulvvarme i alle gulv.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Takstingeniør Ole Andre Skage, datert 13.06.2024.

Ansvarlig megler

Bjørnar Berg
Eiendomsmegler
BB@KAPA.NO
48 88 84 68

Kaland & Parnerts

Vestland Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

25-06-2024

Kart
Krohnengssmauet 4, 5003 BERGEN

Se flere boliger i området

Meny