Råvarden 158C, 5239 RÅDAL

Flott rekkehusleilighet over to etasjer | Panoramautsikt og gode solforhold | Vannbåren varme | Garasje med elbillader

SOLGT

Kristoffer Mjøs

Daglig leder - Eiendomsmegler - Partner

48 88 84 06 / km@kapa.no

Visning

Kontakt megler for avtale om visning

Råvarden 158C
5239 RÅDAL

Boligsameiet Skeiegrenda II

Stor og innholdsrik rekkehusleilighet over to etasjer, attraktivt beliggende i populært boligområde. Leiligheten inneholder følgende: 1.etg: Gang, to soverom, bad, vaskerom og bod. Utgang til altan på 9,5 kvm. 2.etg: Entré, stue m/trapp, kjøkken, bad og utvendig bod. Utgang til balkong på 9,5 kvm.

Standard

Velkommen til Råvarden 158C, en lekker og innholdsrik selveier rekkehusleilighet over to etasjer, solrikt beliggende med nydelige utsiktsforhold. Leiligheten var ny i 2007 og fremstår moderne med gode kvaliteter, og nytt kjøkken i 2020. Vannbåren varme i leiligheten, og medfølgende garasjeplass med elbillader. Koselig nabolag med flott natur og turområder like ved, samtidig gangavstand til skoler, barnehage, idrettsanlegg, golfbane og Lagunen storsenter med et stort utvalg av butikker og restauranter samt kino.

Man ønskes velkommen via et hyggelig inngangsparti på baksiden av bygget, hvor det er laget til trivelige plattinger med pene solforhold. Vi går inn i leilighetens 2.etasje, i en romslig entré med flislagt gulv og god plass til klesoppheng og annen oppbevaring. Vannbåren varme i gulvet.

Stuen er stor og trivelig med god plass til å møblere etter ønske. Store vindusflater slipper inn det naturlige lyset, og sammen med spotlights i himling bidrar dette til et lyst og luftig inntrykk. Her er pen laminat på gulv, og vegger av gips som er malt i behagelige farger. Vannbåren varme via radiator.
Spisestuedelen var opprinnelig tiltenkt som et separat soverom, og det er mulig å tilbakeføre dersom man ønsker et ekstra soverom i boligen.

Fra stue er det utgang til solrik og hyggelig balkong på 9,5 kvm, med fantastisk panoramautsikt og sol til ca kl 22 sommerstid.

Kjøkkenet ligger innenfor stuen, og er lekkert med god skap- og benkeplass. Nyere kjøkkeninnredning fra 2020 da kjøkkenet ble oppusset. Innredningen er fra IKEA med slette fronter i moderne farger, og laminert benkeplate. Her er også integrert platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøle-/fryseskap. På kjøkkenet er det også plass til et lite kjøkkenbord.

I denne etasjen ligger også ett av leilighetens to bad. Badet er flislagt på gulv og vegger og har vannbåren varme i gulv. Innredningen består av toalett, dusjhjørne og skapinnredning med overliggende servant.

Fra stue er det trapp ned til 1.etasje.
Her kommer vi ned i hyggelig og lysmalt gang med plass til f.eks en kontorpult under/ved trappen.
Begge soverommene ligger i denne etasjen. Hovedsoverommet er på hele 17 kvm, med meget god plass til dobbeltseng og garderobe. Fra dette soverommet er det utgang til koselig altan på 9,5 kvm med pene solforhold.

Soverom nr. 2 er også av god størrelse. Begge soverom har laminat på gulv og er malt i pene farger.
Vannbåren varme via radiatorer.

Bad nr. 2 i leiligheten ligger også i 1.etasje, og er innredet med dusjkabinett, toalett og skuffeinnredning med overliggende servant. Dusjkabinett og blandebatteri ble byttet i 2023. Vannbåren varme i gulv, og fliser på gulv og vegger.

Vaskerommet ligger like ved, og har fliser på gulv samt strie på vegger. Rommet er innredet med skap og opphengsmuligheter, og opplegg for vaskemaskin.

Boligen har rikelig med lagringsplass med innvendig bod innenfor vaskerommet, utvendig sportsbod samt stort koffertloft.

Byggeår

2007

Tomteareal

10907m2

Parkering

Medfølgende parkeringsplass med elbillader i garasjeanlegg.
Der er også parkeringsplasser utendørs.

Beskaffenhet

Felles tomt. Tomten er opparbeidet med asfaltert adkomstveg, asfalterte biloppstillingsplasser, gressplen, terrasseplatting i trevirke, belegningsstein av betong og flettverksgjerder.

Oppvarming

Boligen har vannbåren varme fra fjernvarmeanlegget i Rådalen.
Vannbåren varme i gulv på badene, entrè og vaskerom. Boligen har også vannbårne radiatorer.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter D. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Takstingeniør Ole Andre Skage, datert 01.02.2024.

Ansvarlig megler

Kristoffer Mjøs
Daglig leder - Eiendomsmegler - Partner
km@kapa.no
48 88 84 06

Kaland & Parnerts

Vestland Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

20-02-2024

Meny