Dolvikbakken, 5252 Søreidgrend

Splitter nye, innflyttingsklare og oppgraderte boliger. IN-ordning. Garasjeplass inkl. Gunstig finansiering.

Prisantydning

Fra3 025 000,- Til3 175 000,-

Omkostninger

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pandedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

 • Boligtype:

  Rekkehus

 • Kommunenr.:

  4601

 • Gårds/Bruksnr.:

  34/573

 • Primærrom:

  46.9 m2

 • Bruksareal:

  49.9 m2

 • Felleskostnader:

  16767,-

 • Meglers ref.nr:

  9219010

Thor Kristian Johannessen

Prosjektmegler | Daglig leder | Partner

91 68 86 55 / tkj@kapa.no

Therese Fimland

Prosjektmegler | Salgsleder | Partner

97 72 47 06 / tf@kapa.no

Visning

Kontakt megler for avtale om visning

Dolvikbakken
5252 Søreidgrend

Om prosjektet

Fremdeles 5 ledige og oppgraderte og innflyttingsklare boliger.

I Søreidpollen kommer det 32 rekkehus i høyden og 5 flotte leiligheter på Søreide. Her får du alt fra smarte 2-roms til leiligheter over to plan som danner rekkehusene. Sentralt plassert på Søreide nær dagligvare og kollektivtransport med utsikt mot sjøen.

Det blir flere grønne soner med bl.a. hyggelig tun med benker, lekeplass, parsellhager, bær- og frukttrær.

I Søreidpollen bygger vi rekkehusene i høyden. Kort fortalt, så kan du velge "vanlig" rekkehus på bakkeplan med balkong og/eller hage, eller velge å bo på toppen med balkong og/eller takterrasse. Alle rekkehusene får to oppholdsrom, og de fleste har også to bad. Tenk så deilig å få to hele etasjer for deg selv, samtidig som du nyter godt av fordelene ved å bo i borettslag; med lite vedlikehold, mange kjekke naboer og ikke minst lekekamerater til barna!

Rekkehus: 4- til 7-roms fra 84 til 187 kvm BRA
Leiligheter: 2- og 2(3)-roms fra 50 til 63 kvm BRA

Søreidpollen er planlagt med til sammen 4 bygg samlet rundt et hyggelig tun med lekeareal, treningsapparater og flere sosiale soner. De fire byggene, samt nytt opparbeidet utomhusanlegg med felles møteplasser, lekeareal og parkeringsareal, skal til sammen utgjøre et område med et stabilt og hyggelig miljø. Målet er sosial bærekraft, derfor er det lagt vekt på å skape en mangfoldig frodighet med ulikt uttrykk på byggene.

Søreidpollen BB3 omfatter 37 boliger fordelt på bygg B og C, og et underjordisk garasjeanlegg under bygg B.

Bygg B inneholder 30 boliger hvorav 2 er på ett plan og 28 over to plan.
Enten man drømmer om en leilighet over 2 plan eller nytt rekkehus, så har man 15 boliger å velge mellom i 1. og 2. etasje. Her får man eget inngangsparti og stor uteplass mot vest på bakkeplan, samt en romslig "soveromsfløy" i 2.etasje.

Ønsker man seg lenger opp i høyden, er det også mulig å velge mellom 13 boliger over 2 plan, som er plassert i byggets 3. og 4.etasje. Her får man litt mer privat inngangsparti via svalgang i 3.etg, og balkong eller takterrasse i 4.etasje. Flere har i tillegg også egen balkong i 3.etasje som vender mot tunet og formiddagssol.

Bygg C inneholder 7 boliger hvorav 3 leiligheter er på ett plan i 1.etasje, og 4 enheter over to plan i 2. og 3.etasje. Alle disse 7 enhetene har eget inngangsparti, leilighetene fra terreng i front, og rekkehusene via inngang i bakkant (2.etg).

Parkering for 40 biler under bakkenivå under bygg B, samt sykkelparkering for 72 sykler og 28 på bakkeplan. Boder og tekniske rom i plan U. Det avsettes 3 parkeringsplasser til gjesteparkering. Det planlegges for bildeleordning i byggetrinn 1 (Bygg A).

Bygg B inneholder 2 trappehus for tilkomst til boligene via utvendige svalganger i plan 3 samt 1 stk båreheis med stopp i garasje, plan 1 og plan 3. Boligene i plan 1 får direkte adkomst fra det fri.

Området ligger i en vestvendt skråning med utsikt vest- og nordover mot Dolviken og Løvstakken. I tomtegrepet er det lagt stor vekt på å lage gode felles uterom og god terrengtilpassing. Mellom byggene i de tre byggefeltene legges det opp til felles uteområder tilpasset til lek og aktivitet. De felles uteområdene blir prosjektert som universelt tilgjengelige. Uteområdene ved bygg B og C får varierte overflater. Ute området blir mer bearbeidet på hage siden med uteplasser og lekeapparater. 

Søreidpollen er et nyboligprosjekt fra BOB BBL. BOB er Vestlandets største boligbyggelag. BOB er en engasjert og profesjonell by- og områdeutvikler, og bygger og forvalter boliger for sine medlemmer. Som BOB-medlem har du forkjøpsrett på nær 100 000 boliger i hele Norge.

FORDELENE MED Å KJØPE NY BOLIG
I tillegg til den gode opplevelsen av å være først, er det flere fordeler som følger med på kjøpet når du investerer i en helt ny bolig.
- Ingen oppussing nødvendig
- Mer arealeffektive løsninger
- Lav dokumentavgift
- Null vedlikehold i flere år
- Fem års reklamasjonsrett
- Mer energieffektiv bolig
- Tidsriktig standard
- Moderne ventilasjon
- Bedre inneklima
- Enklere renhold
- Fastpris - du slipper stressende budrunder
- Ny bolig har lave kostnader
Allerede før du flytter inn får du den første fordelen: Når du kjøper helt ny bolig betaler du kun 2,5 prosent av tomteverdien i dokumentavgift, og ikke av hele kjøpesummen som du gjør når du kjøper brukt bolig. Prisen på boligen er fast, mens du med en brukt bolig ikke vet hva boligen koster før siste bud er gitt.

Flere kvaliteter og fordeler:
- Eikeparkett
- Listefritt rundt vinduer og mot tak
- Kjøkken fra Drømmekjøkken
- Integrerte hvitevarer som induksjons-koketopp, stekeovn og oppvaskmaskin
- Helfliset bad med gulvvarme
- Innfelt spotbelysning på bad og i entre
- Balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning
- NIBE-varmepumpe med Wi-Fi modul, inkludert Premium-tjenester første året
- Fiber for internett og TV
- Heis i bygg B
- Sprinkleranlegg
- Gjennomgående boliger som gir mye lys
- Innen- og utendørs sykkelparkering
- En garasjeplass til alle inkludert i kjøpesum
- Planlagt for bildelering i nabobygget (bygg A)

Parkering

Inkludert i prisen for hver bolig medfølger både en sportsbod og en garasjeplass i felles underjordisk garasjeanlegg. I tillegg til felles sykkelparkering. Det avsettes 3 parkeringsplasser til gjesteparkering. Det planlegges for bildeleordning i byggetrinn 1 (Bygg A). Ladning for el-bil parkering/ladestasjon kan bestilles som tilvalg.

Ansvarlig megler

Therese Fimland
Prosjektmegler | Salgsleder | Partner
tf@kapa.no
97 72 47 06

Kaland & Parnerts

Kaland & Partners Nybygg AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

13-05-2024

Meny