Myrkdalsvegen 884, 5713 VOSSESTRAND

Lys 3-roms fritidsleilighet i sentrumsområdet av Myrkdalen Fjellandsby | Balkong | Heis i bygget | Skitrekk m.m like ved

Myrkdalsvegen 884
5713 VOSSESTRAND

Eierseksjonssameiet Vossestrand Appartment Bygg 2

3-roms fritidsleilighet i sentrum av Myrkdalen Fjellandsby. Leiligheten ligger i byggets 2.etasje og inneholder følgende: Stue/kjøkken, bad og to soverom. Utgang til balkong på 2,7 kvm. Man kan fritt benytte Vossestrand Hotel sine salonger, lekeområde og restaurant/ pub.

Standard

Velkommen til Myrkdalsvegen 884, en lys og trivelig 3-roms fritidsleilighet sentralt beliggende i Myrkdalen fjellandsby. Her har man alt området kan by på av skifasiliteter, butikker, kaféer m.m. rett utenfor døren. Leiligheten er arealeffektiv og har jevnt over gode kvaliteter, og en hyggelig balkong hvor man kan se ut over sentrumsområdet. Via heis i bygget kan man enkelt komme seg til leiligheten som ligger i byggets 2.etasje. Perfekt som utleieobjekt, Vossestrand Hotel er behjelpelig med utleie av leiligheten gjennom Booking.com der de ordner med med sengetøy og utvask.

Vi kommer inn i åpen stue/kjøkkenløsning, men med plass til klesoppheng og garderobeskap rett ved inngangen. Gulvet er av parkett, og veggene er lysmalte. Over benkeplaten på venstre side av kjøkkenet er det stilig trepanel på vegg, som bidrar til den hyggelige hyttefølelsen. Kjøkkenet er ellers pent og praktisk og har integrerte hvitevarer. Innredningen har glatte fronter og benkeplate av laminat.

Stuen er lys og koselig med plass til salonggruppe og spisebord. Store vindusflater i enden av stuen slipper mye naturlig lys inn. Her er også utgang til trivelig balkong på 2,7 kvm med plass til sittegruppe, og med utsikt over nærområdet.

Fra stue er det også tilkomst til de to soverommene i leiligheten. Soverommene har plass til henholdsvis dobbeltseng og køyeseng.

Lyst bad med fliser på gulv og vegger, og elektriske varmekabler i gulv. Innredningen består av servant, vegghengt toalett og dusjhjørne.

Byggeår

1977

Bruksareal per etasje

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

Tomteareal

2567m2

Parkering

Hver seksjon har en biloppstillingsplass på felles parkeringsplass.

Arealbeskrivelse

Stue/kjøkken, bad, to soverom.

Beskaffenhet

Felles tomt i sameiet. Tomten er opparbeidet med asfaltert adkomst, asfaltert biloppstillingsplass og gressmarker.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming.

Energimerking

Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Megler har informert selger om selgers plikt til å energimerke boligen, men det foreligger per dato ingen energiattest.
Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Takstmann Ken Abbedissen, datert 19.12.2023.

Ansvarlig megler

Yvonne Halvorsen
Eiendomsmegler
yh@kapa.no
91 84 29 72

Kaland & Parnerts

Vestland Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

24-01-2024

Meny