Kalfarveien 70, 5022 BERGEN

Hansaparken: Lys og lekker 3-roms leilighet | Parkeringsplass i garasje | Solrik altan på 9 kvm | Vannbåren sentralvarme

Kalfarveien 70
5022 BERGEN

Kalfarparken Borettslag

Andelsbrevnummer

107

Lys og lekker 3-roms leilighet med sentrumsnær beliggenhet. Leiligheten ligger i byggets 6.etasje og inneholder følgende: Entré/gang, bad, to soverom, stue/kjøkken og innvendig bod. Utgang til altan fra stue. I tillegg medfølgende bod i 2.etasje, denne er på 5 kvm.

Standard

Velkommen til Kalfarveien 70, en delikat og sentrumsnær 3-roms leilighet med pene kvaliteter og attraktiv beliggenhet. I Kalfarveien bor man tett på bylivet og med gode kollektivtilbud rett utenfor døren, samtidig som leiligheten ligger rolig og tilbaketrukket til i et hyggelig boligområde. Leiligheten er lys og trivelig og har en koselig, sørvestvendt altan med pen utsikt mot nærområdet og byfjellene. Medfølgende parkeringsplass i garasjekjeller, og enkel adkomst til leiligheten via heis i bygget.

Leiligheten ligger i byggets 6.etasje.
Entréen har skyvedørsgarderobe med god oppbevaringsplass. Det er parkett på gulv og lysmalt platekledning på veggene, dette er gjennomgående i hele leiligheten og bidrar til et flott og helhetlig uttrykk. Leiligheten er nymalt, og gulv og benkeplater er nyslipte.

Vi går inn i en koselig stue med åpen kjøkkenløsning. Stuen har godt med naturlig lysinnslipp fra store stuevinduer i enden av rommet, og her er god plass til å møblere med både salong- og spisestuegruppe. Kjøkkenøy med barløsning gir ekstra sitteplasser. Kjøkkenet ellers er pent og praktisk med god skap- og benkeplass, og innredningen er fra IKEA med slette fronter og benkeplate i heltre.

Fra stue/kjøkken er det utgang til hyggelig, sørvestvendt altan på 8,7 kvm. Altanen har utsikt til nærområdet og byfjellene, og det er god plass til utemøblement. Pent rekkverk i glass gir et luftig og fritt inntrykk.

Leiligheten har to soverom, hvor det ene har tilkomst fra stue og det andre fra gang. Soverommene er malt i lyse, tidløse farger og har parkett på gulv. Hovedsoverommet har plass til dobbeltseng, og det er meget god garderobeplass. Soverom nr. 2 kan enkelt innredes med seng og garderobeskap eller kommode.

Pent bad med keramiske fliser på gulv og vegger, og underliggende elektriske varmekabler. Badet er innredet med toalett, dusjhjørne og servant med skapinnredning, og her er også opplegg for vaskemaskin.

Ekstra oppbevaringsplass i romslig, innvendig bod på 4 kvm. I tillegg har man en stor ekstern bod i byggets 2.etasje for ytterligere oppbevaring. Enkel adgang til den eksterne boden via heis.

Leiligheten varmes opp av vannbåren varme via radiator i stue, og sammen med balansert ventilasjon gir dette god energieffektivitet og et godt inneklima. Man har også felles varmtvann via sentralvarmen.

Byggeår

2006

Bruksareal per etasje

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

Tomteareal

2146m2

Parkering

Parkering i garasjekjeller.

Det er mulighet for etablering av elbillader på parkeringsplassen, og det er etablert et felles laderegime i regi av Elaway.

Arealbeskrivelse

Entré/gang, bad, to soverom, stue/kjøkken.

Beskaffenhet

Tomten er felles for borettslaget.
Tomten er foruten eiendommens bygningsmasse opparbeidet med interne veier, lekeplass, grøntarealer og div prydbusker/beplantning.

Oppvarming

Vannbåren varme med radiatorovn i stue. Elektriske varmekabler i gulv på bad.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter D. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Takstingeniør Kristoffer Bjerk Hansen, datert 08.01.2024.

Ansvarlig megler

Yvonne Halvorsen
Eiendomsmegler
yh@kapa.no
91 84 29 72

Kaland & Parnerts

Vestland Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

26-01-2024

Meny