Myraskjenet 18, 5174 MATHOPEN

Flott enebolig med god takhøyde | Oppgradert de senere år | Utleiemulighet i kjeller | BØR SES!

Myraskjenet 18
5174 MATHOPEN

Stor og innholdsrik enebolig over tre etasjer, beliggende i flott og veletablert boligområde. Boligen inneholder følgende: U-etg: Stue/kjøkken, kontor, bad og vaskerom. 1.etg: Entré, gang, soverom, stue, trapperom, kjøkken og toalettrom. Utgang fra stue til vestvendt altan på 10,2 kvm, samt nordvestvendt terrasse på hele 77,4 kvm. 2.etg: Gang, tre soverom, bad og bod. Fra gang er det utgang til østvendt altan på 25 kvm. I tillegg er det oppført carport med bodareal, samt lekehus på eiendommen.

Standard

Velkommen til Myraskjenet 18, en meget innholdsrik og trivelig enebolig med mulighet for utleie samt båtplass i Alvøen Marina. Boligen er romslig, og fremstår lys og velholdt. Det er gjort flere oppgraderinger de senere år, blant annet ble underetasjen totaloppusset i 2021. Stor tomt med god boltreplass, romslige terrasser og altaner, parkering i carport og et koselig lekehus rett ved inngangspartiet. Kort vei til bussforbindelser, barnehager og friluftsområder med mer.

Man går inn i boligens 1.etasje som er hovedetasjen. Her kommer man først inn i en hyggelig entré med flislagt gulv, og plass til yttertøy og sko. Her er også varmekabler i gulv. Videre går man inn i en romslig og lys gang med gummifliser på gulv, praktisk med tanke på rengjøring. I gangen er det også montert varmepumpe som varmer godt i rommet samt opp mot øverste etasje.

Stuen er stor og luftig med godt lysinnslipp fra store vindusflater. Her er meget god plass til både salong- og spisestuegruppe. Lysmalt tregulv, og vegger som er malt i lyse farger. Overflater ble sist oppusset i 2011. Montert varmepumpe bidrar til å holde jevn temperatur, mens montert peisovn fra Jøtul varmer godt om man trenger det på kalde vinterdager. Like ved er det åpen peis dersom man heller vil benytte denne. Like ved spisestuen er det et innhuk som kan benyttes som lesekrok, og hvor det også er utgang til terrassen.
Terrassen er meget romslig, hele 77 kvm og nordvestvendt med pene solforhold. Meget god boltreplass, og videre tilkomst til den store hagen. Nydelig utsikt mot sjø.
Fra salongdelen i stuen er det utgang til koselig, vestvendt altan på 10 kvm med pen utsikt over nærområdet.

Kjøkkenet ligger like ved stuen og har også tilkomst til terrassen. Kjøkkenet er pent og praktisk og ble oppusset i 2012. Plass til spisebord, og god skap- og benkeplass. Det er gummifliser på gulv, og innfelte spotlights i himling. Kjøkkeninnredningen er fra IKEA med lyse, profilerte fronter og heltre benkeplate. Det er lagt keramiske fliser på vegg over deler av benkeplaten. Her er også integrerte hvitevarer, herunder stekeovn, platetopp med gass, oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, vinskap og kjøleskap. Det er også varmekabler i gulv.

Tilbake i gangen igjen er det tilkomst til både soverom og toalettrom. Soverommet er ett av totalt fire soverom i boligen, og har god plass til dobbeltseng og garderobeskap eller kommode. Veggene er malt i behagelig farge og på gulv er det teppefliser.

Toalettrommet er innredet med vegghengt toalett og servant, og det er lagt mosaikkfliser på gulv. Her er også varmekabler i gulvet. Rommet ble oppusset i 2011.

Vi går opp i 2. og øverste etasje.
Lys trappegang med malte furubord på gulv, og tilkomst til hovedbad og de resterende tre soverommene i boligen.
Soverommene er meget romslige med god boltreplass. Det største soverommet er på hele 24 kvm, de to andre på henholdsvis 17 og knappe 12 kvm. Ett av soverommene har teppe på gulv, de to andre har furubord. Veggene er malt i pene farger.

Flott bad med keramiske fliser på gulv og vegger, og underliggende elektriske varmekabler i gulv. Innfelte spotlights i himling. God plass på badet som er innredet med vegghengt toalett, romslig dusjhjørne med dusjvegg, badekar og servant med møblement, speil og belysning. Badet ble oppusset i 2011.

I 2.etasje er det også en innvendig bod på 3 kvm med god oppbevaringsplass. Boden har tidligere vært brukt som vaskerom, og selger opplyser at det er lagt frem nytt røropplegg for mulig å bygge nytt baderom her.

Det er også utgang til usjenert, østvendt altan på 25 kvm.

Til slutt går vi ned i underetasjen.
Hele underetasjen ble totalt oppusset i 2021 og fremstår moderne og flott. Etasjen har også balansert ventilasjon, som bidrar til et godt inneklima.

Vi kommer ned i åpen stue/kjøkkenløsning med god plass. Kjøkkenet har egen utgang til hage. Her er det gummifliser på gulv og malt mur på vegger, samt innfelte spotlighs i himling. Innredningen er fra IKEA med slette fronter og laminert benkeplate, samt integrert stekeovn, induksjonstopp og oppvaskmaskin. Det er også plass til kjøleskap.
Stuedelen har lysmalte murvegger og pene teppefliser på gulv. God plass til sofagruppe, og Contura peisinnsats med glassfelt som avgir god varme. Det er ellers varmekabler i alle gulv i hele etasjen.

Fra stue er det inngang til hyggelig kontor med lysmalte vegger.

Lekkert bad i u-etg. med pene sementfliser på gulv og keramiske fliser på vegger. Innfelte spotlights i himling, og varmekabler i gulv. Innredningen består av vegghengt toalett, dusjhjørne og servant med møblement, speil og belysning.
Eget vaskerom med våtromsbelegg på gulv og lysmalt platekledning på vegg, og spotlights i himling som gir god belysning. Vaskerommet er innredet med utslagsvask, skapinnredning og opplegg for vaskemaskin.

Underetasjen er mulig å leie ut dersom dette er ønskelig.
Alt i alt er dette en perfekt familiebolig til den som trenger god plass - både inn- og utvendig.

Byggeår

1912

Tomteareal

2602m2

Parkering

Det er biloppstillingsplass til flere biler på eiendommen.

Arealbeskrivelse

U-etg: Stue/kjøkken, kontor, bad og vaskerom. 1.etg: Entré, gang, soverom, stue, trapperom, kjøkken og toalettrom. 2.etg: Gang, tre soverom, bad.

Beskaffenhet

Tomten er foruten eiendommens bygningsmasse opparbeidet med murer/bed, grøntarealer, div. prydbusker/beplantning og terrassedekke.

Oppvarming

Vedfyring og elektrisk oppvarming. Varmepumper i gang og stue.

Energimerking

Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.
Megler har informert selger om selgers plikt til å energimerke boligen, men det foreligger per dato ingen energiattest.
Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Takstingeniør Kristoffer Bjerk Hansen, datert 13.12.2023.

Ansvarlig megler

Yvonne Halvorsen
Eiendomsmegler
yh@kapa.no
91 84 29 72

Kaland & Parnerts

Vestland Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

03-03-2024

Meny