Modalsvegen 1466
5729 MODALEN

Meget stor og innholdsrik enebolig med landlig beliggenhet. Boligen går over to etasjer og inneholder følgende: 1.etg: Stue, kjøkken, tre soverom, bad og forstue/gang. Utgang til terrasse på 57 kvm fra ett av soverommene. U-etg: Kjellerstue, soverom, kontor, dusj/vaskerom, hall m/trapp, teknisk rom, tre boder og garasje.

Standard

Velkommen til Modalsvegen 1466, en meget innholdsrik og romslig enebolig med oppussingsbehov, flott beliggende i naturskjønne omgivelser. Her har man blant annet fantastisk utsikt mot fjord og fjell, stor tomt og integrert garasje i boligen. Kort kjørevei til Mo sentrum, hvor man finner både butikk og skole, i tillegg til Bryggeslottet som er et allaktivitetshus med mange forskjellige fritidstilbud. Modalen barnehage ligger en kort kjøretur fra sentrum. I Modalsvegen bor man tett på naturen, med herlige turmuligheter like i nærheten. Og med oppussing kan man her få en stor enebolig helt etter egen smak.

Tomten er skrånende, og man har inngang i boligens underetasje. Her kommer man inn i romslig hall, og videre inn i stor kjellerstue med god boltreplass. Overflatene er av eldre dato og har behov for oppgradering men fremstår veldholdt. Dette er gjennomgående i hele boligen. I både hall og kjellerstue er det vedovner, disse avgir god varme.

Videre er ett av boligens fire soverom beliggende i denne etasjen, ved siden av kontor med flere innredningsmuligheter.

I u-etg. er det også et dusj-/vaskerom innredet med toalett, skyllekar, dusj og opplegg til vaskemaskin. Rommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav.

Det er godt med bodplass i denne etasjen, i tillegg er her et verksted/teknisk rom som også fører videre til garasjen.

Fra hall går vi opp i 2.etasje.
Her er det en stor stue med godt lysinnslipp, og god plass til møblement. Videre er det inngang til kjøkkenet, som ble oppusset i 2009. Kjøkkeninnredningen er av type Designa Balestrand med profilerte fyllingsfronter av bjørk, og benkeplater i laminat. Integrerte hvitevarer medfølger, herunder induksjonstopp, stekeovn, mikrobølgeovn og oppvaskmaskin. Det er også åpning for kjøle- og fryseskap.

De resterende tre soverommene ligger i denne etasjen, med god plass til seng og garderobe. Fra ett av soverommene er det utgang til terrasse på 57 kvm, som er flislagt og har utsikt mot sjøen retning Mo sentrum. Terrassen må vedlikeholdes før bruk.

Badet i 1.etasje har varmekabler i gulv, og er innredet med toalett, badekar, dusj, frittstående servant samt skapinnredning med integrert servant. Badet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav.

Alt i alt er dette en bolig for deg som ønsker nærhet til naturen, samtidig som man kan oppgradere boligen som man selv ønsker.

Byggeår

1984

Bruksareal per etasje

1.etg: 129 m²
U-etg.: 173 m²
Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

I underetasje har kjellerstue og soverom for lite daglysareal i forhold til 10 % av bruksareal. i 1. etasje har kjøkken for lite dagslysareal i forhold til 10 % av bruksareal.

Det foreligger ingen tegninger på boligen i kommunens arkiver.

Tomteareal

2219m2

Parkering

Parkering i garasje og på tomten.

Arealbeskrivelse

1.etg: Stue, kjøkken, tre soverom, bad, forstue/gang. U-etg: Kjellerstue, soverom, kontor, dusj/vaskerom, hall m/trapp.

Beskaffenhet

Tomten fremstår for det meste som naturtomt. Opparbeidet med støttemurer av naturstein, fliset trapperepos ved inngang, gruset tun og parkeringsplasser.

Oppvarming

Vedfyring og elektrisk oppvarming.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Takstmann Nils Monstad, datert 13.10.2022.

Ansvarlig megler

Yvonne Halvorsen
Eiendomsmegler
yh@kapa.no
91 84 29 72

Kaland & Parnerts

Vestland Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

15-02-2024

Kart
Modalsvegen 1466, 5729 MODALEN

Se flere boliger i området

Meny