Charlotte Andersen

Eiendomsmeglerfullmektig

93 08 23 08

Å kjøpe og selge bolig er noe man gjør sjeldent i løpet av livet og jeg har derfor stor respekt for tilliten som gis. Jeg setter alltid kundene mine først og er svært tilgjengelig for at du som kunde skal føle deg ivaretatt.

Det er store verdier som forvaltes og jeg er derfor svært opptatt av å gjøre prosessen skikkelig fra start til slutt, slik at du sitter igjen med høyest mulig pris for boligen din. For å levere kvalitet har jeg en stor arbeidskapasitet med et øye for detaljer, og leverer aldri fra meg halvferdig arbeid.

Mitt mål og min motivasjon er ikke bare at du som kunde skal oppnå høyest mulig pris, men også være fornøyd med prosessen og føle deg ivaretatt.

Referanser

Jeg var svært stresset på tanken med alt som måtte ordnes før, under og etter salg av leiligheten min. Det hadde jeg absolutt ingen grunn til, for Charlotte har fulgt meg opp hele veien, trygget meg på ting jeg har vært usikker på og vært super tilgjengelig hele veien. Jeg angrer ikke ett sekund på at jeg valgte Charlotte som megler.

— Julia Karlsen Ebbesvik

Boliger jeg har til salgs nå

De siste boligene jeg har solgt

Meny