Benjamin Strømsnes Wigum

Eiendomsmegler / Salgsleder

48 88 84 00

Som boligselger må du være trygg på at du velger den megleren som gir deg de beste rådene.

Hvert boligsalg er unikt, og hver bolig som selges er noens boligdrøm.

Jeg jobber målrettet for at hver eneste bolig jeg megler skal finne veien til de riktige interessentene.

Jeg skal tilføre salget den merverdien som oppstår når de rette kjøperne finner de rette selgerne.

Referanser

Vi har benyttet Benjamin til salg av vår leilighet, og er strålende fornøyd med hans innsats. Benjamin er nøyaktig, engasjert og gjør sitt ytterste for å gi en god opplevelse for kjøper og selger. Vi fikk en god pris, over prisantydning. Anbefales!

— Christoffer Haukås og Helga Nødland Gjerde (2021)

Veldig fornøyd med jobben Benjamin gjorde i forbindelse med salg av vår bolig. Vi hadde 4 meglere inn til vurdering, og valget falt på Benjamin grunnet hans slags instinkt og Kalands gode prospekterannonser. Fotografen han bruker tar innbydende og flotte bilder!
Benjamin har vært tilgjengelig gjennom hele prosessen, fleksibel og kommet med gode innspill vedrørende vår bolig - samtidig som han har hørt på våre ønsker.

Anbefales virkelig!

— Thomas Hansen og Cathrine Kvia (2021)

Benjamin og Marcel får mine aller beste anbefalinger. Jeg valgte dem som meglere etter tilbud fra flere. Deres håndtering av salget overgikk likevel mine forventninger. Med disse på laget får en ærlige, reflekterte og strategisk gode vurderinger hele veien, som tilpasses og skreddersys til omstendighetene. Samspillet mellom oss har dessuten vært veldig bra. Fokuser på boligens presentasjon og valg av riktig fotograf ga fantastiske bilder og svært gode visningstall på Finn. Selv om det måtte holdes mange privatvisninger og ble mye ekstraarbeid for de to meglerne grunnet pandemien, stilte de alltid smilende opp på flekken og gjorde det lille ekstra. Oppfølgingen og serviceinnstillingen både overfor meg og interessentene har vært upåklagelig. Jeg har også vært i budrunde med Benjamin og Marcel som potensiell kjøper, og vet derfor at de håndterer interessentene på en hyggelig, redelig, og profesjonell måte - noe som også var viktig for meg. Benjamin og Marcel er trygge meglere med stå på vilje og faglig tyngde, som virkelig anbefales videre.

— Nina O (2021)

Vi var enormt fornøyd med Benjamin som megler! På forhånd innhentet vi tilbud fra 8 meglere, men Benjamin skilte seg ut fra de andre ved å gi en veldig god forklaring på salgsprosessen, fra start til slutt. Vi merket også at hans kunnskaper og erfaringer på boligmarkedet var på topp.

Fotografen og stylisten Benjamin anbefalte gjorde en fantastisk jobb. Det som var så bra med Benjamin var at han alltid var tilgjengelig og hørte på oss. Han kom med gode råd og tips underveis i salgsprosessen. Han gjorde en enormt god jobb på visningene og sørget hele tiden for at vi var oppdatert.

Takket være Benjamin gikk leiligheten vår 310.000 kr over prisantydning. Vi anbefaler Benjamin på det sterkeste.

— Espen Markhus og Ingrid Marie Skare (2021)

Benjamin har gjort en utmerket jobb som megler. Imøtekommende holdning, stort engasjement og god kommunikasjon gjør at jeg sitter igjen med et svært positivt inntrykk. Kan absolutt anbefale han for andre!

— Kristin Djuve (2021)

Benjamin er en megler med god faglig kompetanse, alltid tilgjengelig og engasjert. Gjorde prosessen før boligsalget betydelig lettere med god rådføring, og gjorde meg som selger trygg på at boligen ble framstilt best mulig. Alt resulterende i ett svært tilfredsstillende bolighandel. Anbefaler han på det sterkeste videre!

— Malin Amundsen (2021)

Boliger jeg har til salgs nå

De siste boligene jeg har solgt

Meny