Grønnestølslien 71, 5073 BERGEN

Fantastisk enebolig med magisk utsikt, deilige uteplasser, mye sol og innredet del! Tett på Løvstien og Bergen sentrum.

SOLGT

Grønnestølslien 71
5073 BERGEN

Hovedetasje: Entré, stue, kjøkken, bad, soverom, vaskerom og gang m/trapp. Loft: Loftstue, toalettrom og to soverom. Underetasje- Hoveddel: Garderobe. Underetasje- lnnredet del: Gang, stue, kjøkken (tegnet inn som soverom på bygningstegninger) og bad.

Standard

Boligens førsteinntrykk er meget godt med pen fasade, nydelige, skiferbelagte uteområder, egen lekeplass og magisk utsikt mot Bergen sentrum, Bergensdalen og Ulriken. Virkelig et eldorado for store og små!

Første etasje inneholder entré, stue, kjøkken, bad, omkledningsrom (tegnet inn som soverom på bygningstegninger) og vaskerom. Inngangspartiet er lyst og luftig med god plass til å sette fra seg sko og henge fra seg yttertøy. I enden av inngangspartiet er det en romslig og praktisk garderobeløsning.

Fra inngangspartiet blir du naturlig ledet inn mot stuen og kjøkkenet. Stuen er lys og luftig med god plass til sofagruppe og spisebord. Store vindusflater sikrer godt med naturlig lys og bidrar til å skape en god atmosfære i rommet. Fra stuen er det utgang til en stor og solrik terrasse som fungerer som en fantastisk forlengelse av rommet på de fineste dagene! Terrassen har markise.

Åpen løsning mellom stue og kjøkkenet gir hovedetasjen et sosialt preg. Kjøkkenet er klassisk og velholdt med god skap- og benkeplass. Et kjøkken hvor det å lage god mat blir en lek! Fra kjøkkenet er det utgang til balkong på 7,3 kvadratmeter med magisk utsikt mot Bergen sentrum, Bergensdalen og Ulriken.

Badet er meget lekkert og flislagt med varme i gulv. Her får du den gode spafølelsen hjemme! Vegg i vegg med badet ligger et praktisk vaskerom.

Soverommet i hovedetasjen er i dag benyttet som garderobe/omkledningsrom. Rommet er tegnet inn som soverom på bygningstegninger.

Trappen fører deg naturlig ned til et praktisk oppbevaringsrom og/eller opp til boligens øverste etasje som inneholder loftstue, to soverom og et gjestetoalett.

Loftstuen gir god plass til å trekke seg unna for å se TV eller for å lese en god bok. Soverommene er meget romslig og måler henholdsvis 11 og 12 kvadratmeter. I boligens øverste etasje er det også et praktisk gjestetoalett.

Boligens underetasje henger opprinnelig sammen med resten boligen, men selger har adskilt brorparten av underetasjen med resten av boligen ved å sette opp en lettvegg. Dette kan enkelt tilbakeføres ved å fjerne lettveggen, eller eventuelt ved å sette inn en dør. Vi har i salgsoppgaven omtalt denne delen som innredet del, og gjør for ordens skyld oppmerksom på at denne delen ikke er godkjent som en selvstendig boenhet. Den innredete delen inneholder en god stue med peis, tidløst kjøkken og bad, og et romslig soverom.

Boligen inneholder ellers en praktisk utvendig bod som i dag benyttes som treningsrom.

Byggeår

1957

Tomteareal

952m2

Parkering

- Garasje med elbillader.
- Gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Oppvarming

- Elektrisk oppvarming.
- Varmekabler i underetasje.
- Varmekabler på bad i hovedetasje.
- Varmekabler i entré i hovedetasje.
- Vedovn i hoveddel og i innredet del.
- Varmepumpe i hoveddel.

Energimerking

Energikarakter G og oppvarmingskarakter GUL.

Fastmonterte varmekilder som var til stede under visning medfølger.

Tilstandsrapport

20.04.2024

Tilstandsrapport utført av

Patrick Bang

Ansvarlig megler

Benjamin Strømsnes Wigum
Salgsleder / Eiendomsmegler
bw@kapa.no
48 88 84 00

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

07-05-2024

Meny