Nattlandsveien 45
5093 Bergen

Boligselskap 3 As Landåsleitet

Andelsbrevnummer

65

Standard

Velkommen til Nattlandsveien 45! Leiligheten holder en gjennomgående god standard og borettslaget har gjort mange gode oppgraderinger.

Entrè | Velkommen inn! Det første som møter deg er en entrè på 5,3 kvm. Her består overflatene av fliser på gulv og malte flater på vegger. Gardrobeløsning med god plass til yttertøy og sko. For ytterligere oppbevaringsmuligheter disponerer leiligheten to boder i kjeller og en på loft. Det er porttelefon entrè, og sikringsskap er plassert i felles gang.

Stue | Vi tar turen videre inn til leilighetens stue på 20, 8 kvm. Her består overflatene av en pen 1-stavs laminat med varmefolie i gulv, og slette malte vegger. Her er det enkelt å møblere med en sofa av god størrelse, stuebord og en koselig spisegruppe. Fra stuen er det utgang til vestvendt balkong på 6,9 kvm. Her kan du nyte solen i grønne og rolige omgivelser. I følge selger er solen tilstede fra. ca. kl.13.00-21.00 på midtsommers (det tas forbehold om avvik på klokkeslett). På de kaldere høst- og vinterdagene er det deilig å kunne fyre i peisen både for varmen og kosens skyld.

Kjøkken | Leilighetens kjøkken har tilkomst fra entrèen og måler 6,6 kvm. Rommet ble pusset opp i 2018 med innredning fra IKEA og Integrerte hvitevarer levert av kvalitetsleverandøren Miele. Rommet er godt utnyttet og det er rikelig med lagringsplass. Rørene på kjøkken ble tatt i forbindelse med rørfornying i laget i 22/23.  Frittstående hvitevarer medfølger ikke.

Bad | Moderne og arealeffektivt bad på 2,1 kvm. I 2022/2023 ble badet oppgradert i regi av aksjelaget. Dette var i forbindelse med rørfornying i hele laget. Her består overflatene av keramiske fliser på gulv og vegger. Badet inneholder vegghengt toalett, innfellbare glassdører og vask med servantskap. Baderomsmøbler er levert av Foss. Det er elektrisk vifte i himling og varmekabler i gulv.

Soverom | Leiligheten har to trivelige soverom av god størrelse. Rommene måler 11,8 kvm og 9,1 kvm. Hovedsoverommet har tilkomst fra stuen og har plass til dobbeltseng, nattbord og garderobeløsning. Det andre soverommet har tilkomst fra entrè. Dette er idag brukt som et gjesterom og kontor, men det er enkelt å få plass til dobbeltseng, nattbord og en garderobeløsning her også.

Det er gjort mange gode oppgraderinger av aksjelaget og selger opp gjennom årene:
  
  • Fasader ble oppgradert i 2013
  • Ny altan og vinduer byttet i 2013
  • Boliglaget har skiftet alle felles rør. Nye avløpsrør av PVC rør. Arbeidene ble ferdigstilt i 2023.
  • Badet er oppgradert i 2023 i regi av borettslaget. Det foreligger garanti/dokumentasjon.
  • Nytt brannvarslingsanlegg med varsling til vaktsentral.
  • Oppgradering av bad (med rørfornying også på kjøkken) i 2022/2023.
  • Kjøkken tatt i  2018
  • Gulv på begge soverom samt nye veggflater i 2016.
  • Nye veggflater i entré og stue fra 2016.
  • Nye gulv- og veggflater på kjøkken i 2018.
  • Nytt gulv og varmefolie i stue i 2019.
  • Nye innerdører i 2019

Byggeår

1949

Tomteareal

2881m2

Parkering

Boligselskapet har 11 parkerings- og 7 garasjeplasser som tildeles etter søknad og ansiennitet.
De fleste plassene har hver sin elbil-lader. Skulle man få tildelt en plass må man selv opprette en avtale med leverandør av ladeboksen.

Det er for det meste soneparkering i området. Selger opplyser om god kapasitet/ledige plasser like utenfor leiligheten i Fiolveien.
Det er også delebiler like utenfor leiligehten. Perfekt hvis du kun har behov for bil en gang i blant!

For mer informasjon om boligsoneparkering: https://www.bergen.kommune.no/innbyggerhjelpen/vann-vei-og-trafikk/vei-transport-og-parkering/parkering/boligsoneparkering.

Oppvarming

Peis i stue.
El. varmekabler på bad og el. varmefolie i stue.
Felles oppvarming av varmtvann/tappevann.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter E. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Patrick Bang

Ansvarlig megler

Malene Celin Hjelmeland
Eiendomsmegler I Fagansvarlig
mch@kapa.no
98 48 51 11

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

16-10-2024

Kart
Nattlandsveien 45, 5093 Bergen

Se flere boliger i området

Bergen-Landås
Kolstien 8A
235 m2 - 4 soverom
kr 9 650 000
Meny