Knappenveien 37
5151 STRAUMSGREND

Boligen strekker seg over 3 plan med underetasje, 1. etasje og 2. etasje som inneholder følgende: Underetasje: Entrè/gang, kjellerstue, bad og bod. 1. etasje: Entré/gang, garderoberom, stue/kjøkken og bad. 2. etasje: Gang, 3 soverom og kontor. Parkering i garasje, på siden av garasje og utenfor garasje.

Standard

Eiendomsmegler 1 ved Trude Gunnlaugsson har gleden av å presentere denne herligheten av en bolig: Knappenveien 37. Dette er en helt spesiell eiendom med flere deilige uteplasser rundt boligen og nydelige både sol og utsiktsforhold. Av høydepunkter kan det her nevnes:
-3 ildsteder
-Varmekabler i hele grunnetasje og bad i 1. etasje og varmepumpe
-Parkering i garasje og flere biloppstillingsplasser på egen eiendom
-De fleste vinduer skiftet i 2020
-Skiftet tak og undertak i 2020/2021
-Ny Pergola i 2023
-Revet støttemur og bygget opp ny terrasse i bakkant av bolig i 2017
-Strøm ned til garasje og oppkobling av el-bil lader 2020
-Skiftet kledning og etterisolert i 2020
-Platting ved inngang i 2024
-Markisen med varmelampe på den sør-østvendte altanen med utgang fra stue/kjøkken
-Frittliggende terrasse på 22.9 m² med utvendig tilkomst
-Fylt brønn i 2023
-Rørfornying i 2023, utført i bunnrør fra bad i grunnetasje og ut til kum i 2023.
-Lagt ned drensrør i bakkant av bolig i 2021

Ellers innehar boligen følgende standard:
Entrè/gang nr 2 i boligens 1. etasje. Her er også et mulig inngangsparti til boligen, mens det er inngangen i underetasjen og brukes til dagen.
Entrè/gang i 1. etasje er på 12,7m². Her er god plass til å henge fra seg yttertøy og sette fra seg sko. Contura peisovn med glassfront varmer godt opp på kalde høst- og vinterkvelder. Ved dette inngangspartiet er det tilkomst til den sør-vestvendte terrassen på 29,7m². Det er parkett på gulv og malt platekledning, tapet og malt mur på vegger. Malt platekledning i himling med innfelte spotlights. Skyvedør fra entrè/gang til stue/kjøkken.

Husets "hjerte" er den lekre stuen med åpen løsning mot kjøkkenet. Hele denne etasje bel oppgradert/oppusset i 2020. Det ble da satt inn en stor skyvedør i stue ut mot terrasse i framkant av boligen, som gjør at solen kommer helt inn og man får en følelse av å sitte ute selv om man sitter inne når alt er åpnet opp. Markisen med varmelampe gjør at utedelen blir som en del av stuen. De store vindusflatene sikrer et godt lysinnslipp til rommet og viser den magiske utsikten over Nordåsstraumen med omkringliggende områder. Altanen man har tilkomst til fra stue/kjøkken er på 17,2m² og den er sør-østvendt
Stue med åpen kjøkkenløsning er på 55,9m² med heltre gulv, malt platekledning og malt panel på vegger. Takplater i himling med innfelte spotlights. God plass til sofagruppe og spisebord.
Jøtul peisinnsats med glassfront og varmepumpe er varmekilde i denne etasjen.

Kjøkken med slette fronter, noe som letter rengjøringen. Her er heltre benkeplate med gode arbeidsflater, underlimt stål vaskekum, ventilator og opplegg for oppvaskmaskin. Oppvaskmaskinen ble skiftet i 2019. Stort kjøleskap med fryseskap og isbitmasikn tilkoblet vann (utført av rørlegger), nytt i 2022. Godt med skap- og benkeplass til kjøkkenutstyr og kjøkkenøy/frokost bar med sitteplass til 2. Følgende hvitevarer er integrert: Stekeovn, gasstopp, platetopp med induksjon og oppvaskmaskin. Heltre gulv og malt platekledning på vegger. Malt platekledning i himling med innfelte spotlights.

Med bad i 1. etasje og i underetasje vil det bidra til en bedre flyt i en travel hverdag. Badene er store nok til både dusj, bading og annet stell. Badet i denne etasjen har et areal på 4,5m² med keramiske fliser på gulv med underliggende varmekabler og keramiske fliser på vegger. Takplater i himling med innfelte spotlights. Badet inneholder: Servant, møblement, speil, vegghengt toalett, dusjgarnityr og innfellbart dusjhjørne.

Garderoberom på 6,9m² og har parkett på gulv med malt platekledning og malt panel på vegger. Takplater i himling. Gir gode oppbevaringsmuligheter til klær og sko.

Bad beliggende i underetasjen er på 7,8m². Dette badet har mosaikk fliser på gulv med underliggende varmekabler og keramiske fliser på vegger. Takplater i himling med innfelte spotlights. Dette badet inneholder: Servant med møblement/speil, belysning, vegghengte toalett, dusjgarnityr, badekar og opplegg for vaskemaskin.

I boligens 2. etasje ligger en gang på 5,7m² med parkett på gulv og malt platekledning på vegger. Malt platekledning i himling med innfelte spotlights. Eget kontor i 2. etasje på 2,4m² (gulvflate 6,7 m²). Her er parkett på gulv og malt platekledning på vegger.  Malt platekledning i himling med innfelte spotlights.

Boligen har 3 soverom, soverommene ligger alle i 2. etasje. Soverommene måler 9,1m², 7,2 m² (gulvflate 11,5 m² ) og Sov 3: 9,7 m². Soverom 1 har malt tregulv, malt platekledning på vegger og i himling. Soverom 2 har parkett på gulv og malt platekledning på vegger. Malt platekledning i himling med innfelte spotlights. Soverom 3 har også parkett på gulv, malt platekledning på vegger og malt panel i himling.

Plattingen ved inngangsdøren ble lagt i 2024. Entrè/gang i underetasjen på 21,9m², det er denne entrèen/ gangen som brukes som hovedinngangsparti til boligen. Her er mulighet å henge fra seg yttertøy og sette fra seg sko. Parkett på gulv med underliggende varmekabler og malt platekledning og malt panel på vegger. Takplater i himling med innfelte spotlights. Scan vedovn med glassfront gir god varme i denne etasjen. Fra entrè/gang kommer man videre inn til en kjellerstue gjennom en skyvedør.

Kjellerstuen er på 22,7m² med parkett på gulv med underliggende varmekabler og malt platekledning på vegger. Takplater i himling med innfelte spotlights. Her er plass til sofa og TV-benk.

En innvendig bod i underetasjen på 3,4m² og en utvendig bod på 3,4m² gir gode oppbevaringsmuligheter.

Linken til Boligmappa -  https://boligeier.boligmappa.no/public/CGB8238/home

Byggeår

1952

Tomteareal

1457m2

Parkering

Garasje, samt biloppstillingsplass foran garsje og på siden av garasje. Strøm ned til garasje og oppkobling av el-bil lader i 2020.

Oppvarming

Varmepumpe, varmekabler i hele underetasje og bad i 1. etasje. 3 ildsteder. Panelovn.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter G. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Kristoffer Bjerk Hansen, datert 21.09.2024.

Ansvarlig megler

Trude Gunnlaugsson
Daglig leder/megler/jurist
tgg@kapa.no
48 88 84 01

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

15-10-2024

Kart
Knappenveien 37, 5151 STRAUMSGREND

Se flere boliger i området

Meny