Breiviklia 32
5177 BJØRØYHAMN

Hytten på ett plan har følgende inndeling: Entré, soverom, stue, kjøkken. WC ute

Standard

Presentert er en hytte beliggende pent i maritime og naturskjønne omgivelser med en enestående utsikt utover fjorden. Her kan du virkelig få avbrekk fra en hektisk hverdag med naturen og havet som tilrettelegger for stillhet og ro. Fra eiendommen er det bare en kort gange ned til sjøen.

Hytten har en praktisk planløsning med stuen innerst, som med sine store vindu skjemmer deg bort panoramautsikt utover fjorden.

ENTRÉ
Hyttens entré er på 5,2 m² og gir rikelig med plass til både sko og oppheng av jakker. Tregulv.

SOVEROM
Like ved entré befinner hyttens soverom seg. Soverommet er på 7,1 m², og gir nok plass til både køyeseng og dobbeltseng. Soverommet byr på blant annet to nye vindu fra 2021.

KJØKKEN
Kjøkkenet på 4,2 m² er arealeffektivt og gir plass til kjøkkenbenk, kjøleskap, komfyr, vask og rikelig med hylle- og skapplass. Her får du luksusen av å kokkelere med nydelig utsikt.

STUE
Stuen befinner seg praktisk til innerst i hytten, og er på 20,1 m². Her kan du sitte romslig og godt, og du vil alltid kunne skue utover den mektige og vakre utsikten. Stuen har 1-stavs parkettgulv.

TERRASSE
Selskap og sol nytes enkelt på den 46 m² store terrassen hvor du skjemmes du bort med luksusen av sol fra morgen til kveld.

Byggeår

1958

Tomteareal

826m2

Parkering

Det er per dags dato ikke en tilegnet parkeringsplass til eiendommen. Parkering gjøres på Hellemyrstoppen og en går derfra en koselig sti ned til tomten.

Beskaffenhet

Tomten er opparbeidet med gruslagt tilkomst, videre er tomten opparbeidet med terrasse, i hovedsak er eiendommen naturtomt. Tomten og hytten befinner seg i skrått terreng som sikrer høyde og utsikt utover fjorden.

Oppvarming

Vedovn i stuen, ellers elektrisk oppvarming. Teknisk tilstand på varmekilder er ikke kontrollert.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Tilstandsrapport

Se tilstand under 'Mangler' og ellers er fullstendig tilstandsrapport vedlegg til salgsoppgaven.

Tilstandsrapport utført av

Mats Hansen

Ansvarlig megler

Lisa Neteland
Eiendomsmegler, serviceansvarlig
LN@kapa.no
92 45 41 47

Kaland & Parnerts

Fana Eiendomsmegling AS
Nesttunvegen 94
Nesttunvegen 94
5221

Salgsoppgavedato

03-10-2024

Se flere boliger i området

Meny