Munkebotn 35
5036 BERGEN

Borettslaget Munkebotn 35

Andelsbrevnummer

4

Boligen ligger i de to øverste etasjene: 2. etasje: Entré/gang, to soverom, bad, kjøkken og stue. Utgang til balkong på 13 kvm. 3. etasje: Entré/gang, stue/kjøkken, bad og sovealkove. Tilhørende utvendig bod.

Standard

Kaland & Partners har gleden av å presentere denne flotte boligen i Munkebotn 35. Flott og moderne 3-roms leilighet med tilhørende leilighet på loft - perfekt for utleie. Leiligheten på loft er p.t. utleid for kr. 12 000,- per måned. Totalt bruksareal på 85 kvm er fordelt med 58 kvm hoveddel og 27 kvm loftsleilighet (39 kvm gulvareal). Boligen ligger høyt i terreng med store vindusflater og balkong utenfor hoveddelens stue. Nydelig sjøutsikt over Byfjorden og innseilingen til Bergen i tillegg til gode solforhold med sol til sene kvelder.

Boligen fremstår som moderne og velholdt hvor det i 2015/16 ble gjennomført oppussing av hovedleilighetens kjøkken, bad, entré, elektrisk anlegg og vannledninger. Begge etasjene har fått nytt laminatgulv i (2019 i hovedleilighet og 2023 i utleid del) samt oppussing av overflater i hoveddelen. Yttertaket, takrenner og ytterkledning er skiftet på 3 sider av huset i 2012/13. Byggets fasade ble malt sommeren 2024.  Felles trappegang er under oppussing (overflater og brannsertifisering iht. dagens byggestandard) og arbeidet vil ferdigstilles i løpet av september 2024.

Boligen ligger i byggets 2. etasje og loftsetasje, med egne innganger til hver av etasjene via felles trappegang.

Hoveddel:
I denne etasjen blir du først møtt av en romslig entré med plass til yttertøyet. Videre inngang til kjøkkenet som ble oppgradert i 2016. Kjøkkenet har grå profilerte fronter og er godt utnyttet med mange overskap, slik at man får både benk- og skapplass. Det er integrert oppvaskmaskin, komfyr, platetopp og ventilator.

Romslig stue med moderne tidløse fargevalg. Slette malte overflater og 1-stavs laminat på gulv. I front av stuen er det store vindusflater samt utgang til balkong på 13 kvm. Her er det storslått utsikt over Byfjorden. Sørvest-vendt beliggenhet gir meget gode solforohold.

Denne etasjen har to soverom på hhv. 11,8 og 8,4 kvm. Ett soverom har inngang fra stuen mens hovedsoverommet har inngang fra gangen. Begge soverom har plass til både seng og garderobeskap. Stor garderobeløsning med speilfronter på hovedsoverommet medfølger. Begge soverom er oppusset med nye gulv og nymalte overflater i 2019.

Bad i denne etasjen ble totalt oppusset i 2015 av Bademiljø. Pent bad med fliser på gulv og vegger, med varmekabler i gulv. Badet er innredet med vegghengt toalett, skuffeseksjon med overliggende servant, speilskap med belysning og innfellbare dusjvegger. Røropplegg opplegg for vaskemaskin på badet.

Utleiedel:
Tilhørende leilighet ligger en etasje opp fra hoveddelen. Den har egen inngang via felles trappegang. Denne delen har skåtak og gulvareal på hele 39 kvm, hvorav 27 kvm er målbart bruksareal. Taket er løftet i front, hvor det er satt inn store skyvevinduer med en fantastisk utsikt. Stue og kjøkken er i åpen løsning, med plass til både spisebord og sofagruppe. Peis med glassfront er montert her. Kjøkkeninnredningen har profilerte fronter, stål vask og laminert benkeplate. Integrerte hvitevarer: platetopp, stekeovn,  oppvaskmaskin og kjøle/fryse skap. Stor sovealkove i bakkant av kjøkkenet.
Fra entré/gang er det inngang til badet. Badet har fliser på gulv og vegger med varmekabler i gulv. Badet er innredet med toalett, skap med overliggende servant, dusjhjørne med glassbyggerstein og opplegg for vaskemaskin. Denne delen har separat varmtvannstank og sikringsskap (det er montert minusmåler).

Byggeår

1955

Tomteareal

595m2

Parkering

Soneparkering i området

Oppvarming

Elektrisk og vedfyring. Varmekabler i gulv på begge bad. Peis i stuen i utleiedel.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Skage Taksering AS ved Ole Andre Skage

Ansvarlig megler

Kristoffer Mjøs
Daglig leder - Eiendomsmegler - Partner
km@kapa.no
48 88 84 06

Kaland & Parnerts

Vestland Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

29-08-2024

Kart
Munkebotn 35, 5036 BERGEN

Se flere boliger i området

Meny