Strandbakken 27
5101 EIDSVÅGNESET

Enebolig over tre plan. U-etasje: Trapp/gang, vaskerom, bod, badstue, entré, gang, bad, kjøkken, stue og soverom. 1. etasje: Entré, gang/trapp, bad, 3 soverom, kjøkken og stue. 2. etasje: Trapp/gang, soverom og kontor.

Standard

Velkommen til Strandbakken 27! Enebolig med oppussingsbehov over tre plan med attraktiv beliggenhet. 

Romslig og innbydende entre med god plass til henge fra seg yttertøy og å sette fra seg sko. Fra entreen er det adkomst til de andre rommene i denne etasjen; Entré, gang/trapp, bad, 3 soverom, kjøkken og stue. Badet må renoveres i denne etasjen. Badet har fliser på gulv og tapet på vegger, varmekabler i gulv. Badet er innredet med toalett, badekar med dusj, servant med møblement, speil og belysning. Videre i denne etasjen finner vi stuen. Stuen måler 25,9 kvadratmeter og har store vidusflater som sikrer rommet rikelig med naturlig lysinnslipp og en fantastisk utsikt. Innred med møbler etter eget ønske. Kjøkkenet måler 9,9 kvadratmeter, frontene er av eik og det er laminat benkeplate. Kjøkkenet må påregnes utskiftet. Etasjen har tre soverom, soverommene måler henholdsvis 11,7, 6,6 og 6,1 kvadratmeter, innred rommet etter eget ønske og passende møblement.

I underetasjen finner du en utleiedel (ikke godkjent). Utleiedelen inneholder entre, gang, stue, kjøkken, bad og soverom. Utleiedelen måler 29,7 kvadratmeter. Standarden er eldre og det må påregnes oppgraderinger. Videre i denne etasjen finner du gang, vaskerom, badstue og bod som hører til hoveddelen.

Byggeår

1962

Tomteareal

705m2

Parkering

Parkering i garasje på egen tomt og parkering i garasje i rekke. Eiendommen disponerer også en parkeringsplass nær garasjen i rekke.

Ellers parkering på egen tomt.

Oppvarming

- Peis/ildsted
- Varmekabler på bad i 1. etasje
- Varmepumpe

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter F. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport

Datert 12.08.2024

Tilstandsrapport utført av

Knut Farestvedt

Ansvarlig megler

Tommy Kaland
Partner/Eiendomsmegler MNEF
tk@kapa.no
92 80 64 87

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

29-08-2024

Kart
Strandbakken 27, 5101 EIDSVÅGNESET

Se flere boliger i området

Bergen-Åsane
Blådalen 1
211 m2 - 4 soverom
kr 5 490 000
Meny