Vilhelm Bjerknes' vei 14A
5081 BERGEN

Vilhelm bjerknesv 14 borettslag

Andelsbrevnummer

2

Leiligheten inneholder følgende rom: Gang, stue, kjøkken, bad, toalett, vaskerom og 2 soverom. I boden er det en bod tilhørende leiligheten.

Standard

Velkommen til Vilhelm Bjerknes` vei 14A, en flott leilighet med meget sentral beliggenhet på Landås. Leiligheten går over ett plan og har en rekke fine fasiliteter.

Ved adkomst vil en komme inn leilighetens entre, der en har god plass til å henge fra seg det en har på seg av yttertøy. Videre kan en gå inn til en mellomgang, der en blir møtt av et separat toalett, og videre et bad. Badet er innredet med et dusjhjørne, servant og veggskap. Badets overflater er med flis på gulvet, flis på veggene og malt murhimling.

Fra entreen kan en gå videre inn i leiligheten. Før en kommer til stuen får en leilighetens kjøkken på høyre hånd. Kjøkkenet er på 11 kvm, og har flott utsikt. Her er det innredet med slette fronter, stålvask, løse hvitevarer og finert benkeplate. Kjøkkenets overflater er laminat på gulvet, malt gipsvegg/murvegg, flis på vegg og malt mur/betonghimling.

Dersom en heller går til venstre istedenfor inn til kjøkkenet vil en komme inn til denne leilighetens første soverom, av totalt to. Dette soverommet er på 9kvm.

Videre inn i leiligheten vil en komme til stuen. Stuen er elegant, og gir en romslig følelse, her er det kun fantasien som setter grenser. Mulighetene er som mangt her, og en får fint plass til alt fra sofagruppe, spisebord, tv-benk med mer. Fra stuen kan en gå inn til leilighetens største soverom, som er på hele 15 kvm, eller gå ut på sin helt egne balkong. Fra balkongen har en fin utsikt over parken, samt full kontroll på når neste bybane kommer.

På balkongen er det fine muligheter til å møblere med sine egne utemøbler, totalt rommer balkongen nesten 10 kvm.

Med på kjøpet får du en bod i underetasjen.

Byggeår

1966

Tomteareal

1722m2

Parkering

- Borettslaget har 3 parkeringsplasser, tildeles etter venteliste.
- Utover dette er det parkering i offentlig gate, soneparkering.

Arealbeskrivelse

Gang, mellomgang, wc, bad, kjøkken, stue, vaskerom og to soverom

Oppvarming

Elektrisk oppvarming.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket . Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Takstingeniør Ole Andre Skage

Ansvarlig megler

Kristoffer Mjøs
Daglig leder - Eiendomsmegler - Partner
km@kapa.no
48 88 84 06

Kaland & Parnerts

Vestland Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

08-08-2024

Kart
Vilhelm Bjerknes' vei 14A, 5081 BERGEN

Se flere boliger i området

Bergen-Landås
Sollien 47B
142 m2 - 3 soverom
kr 6 950 000
Meny