Sandsliåsen 17
5254 SANDSLI

Furutunet borettslag

Andelsbrevnummer

16

Velkommen til en Sandsliåsen 17! Leiligheten inneholder følgende: - Entré (3,1 m²) - Stue/kjøkken (17,3 m²) - Soverom (8,0 m²) - Bad (4,7 m²) - Balkong (9m²) Utover overnnevnte arealer har leiligheten en tilhørende bod i byggets underetasje: - Ekstern bod (5,0 m²)

Standard

Kaland & Partners ved Ditlev Haukenes har stor glede av å presentere Sandsliåsen 17! En moderne og stilren leilighet i 4.Etasje med heisadkomst. Leiligheten har en åpen stue/kjøkken løsning, innbydende soverom med plass til oppbevaring, baderom med opplegg for vaskemaskin og balkong med utsikt over nærområdet.

Velkommen inn! Gjennomgående i leiligheten er laminat på gulv, malte plater på vegger og i himling. I entré finner du også sikringsskap, ventilasjonsaggregat og styrepanel til ventilasjon. Går vi igjennom glassdøren kommer vi til en åpen stue/kjøkken løsning.

Den åpne løsningen stue/kjøkken løsningen måler hele 17,3 m². Hvor kjøkken er innredet med glatte fronter, benkeplate i laminat og nedfelt stålvask med ett-greps blandebatteri. Belysning under overskap. Integrerte hvitevarer levert av Electrolux, her får du alt du behøver: kjøleskap med frysedel, oppvaskmaskin, stekeovn, induksjonstopp, ventilator, montert komfyrvakt og lekasjestopper.

Fra stue/kjøkken har man utgang til balkong på 9 m², ifølge selger har man sol fra morgen til omtrent kl 15 - dermed perfekt for å nyte morgenstunder.

Soverommet er måler 8,0 m², her får man plass til dobbeltseng og garderobeskap.

Baderommet med keramiske fliser på gulv og vegger, vannbåren gulvvarme, slettmalt himling og innfelte spotter. Badet er innredet med vegghengt toalett, dusjhjørne, servant med møblement og opplegg for vaskemaskin.

Tekniske installasjoner:
- Vann- og avløpsrør av plast.
- Rør-i-rør.
- Vannbåren varme.
- Balansert ventilasjon.
- Sikringsskap med automatsikringer.

I tillegg medfølger bod i felles bodareal i u-etg på 5,0 m².

Byggeår

2023

Tomteareal

4037m2

Parkering

Ingen fast tilhørende parkeringsplass. Noe parkering i området.

Ellers gjesteparkering for besøkende.

Beskaffenhet

Tomten er pent opparbeidet med felles grøntområder, adkomstveier og lekeområder.

Oppvarming

Vannbåren oppvarming med gulvvarme på bad og radiator i stue/kjøkken.
Varmegjenvinning fra ventilasjonsanlegg.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter C. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport

27.06.2024

Tilstandsrapport utført av

Patrick Bang.

Ansvarlig megler

Ditlev Haukenes
Eiendomsmegler | Partner
dh@kapa.no
95 45 10 55

Kaland & Parnerts

Fana Eiendomsmegling AS
Nesttunvegen 94
Nesttunvegen 94
5221

Salgsoppgavedato

21-07-2024

Kart
Sandsliåsen 17, 5254 SANDSLI

Se flere boliger i området

Meny