Zinken Hopps gate 35
5053 BERGEN

SAMEIET ZINKEN HOPPS GATE 35

Lekker eierleilighet beliggende i underetasje med egen inngang. Inneholder følgende: Entré, stue/kjøkken, bad, vaskerom og sovealkove. Tilhørende ekstern bod på loft.

Standard

Velkommen til Zinken Hopps gate 35, en lys og lekker leilighet med god standard og sentral beliggenhet. Leiligheten har en optimal planløsning for deg som er på jakt etter en bolig hvor du får full utnyttelse av hver kvadratmeter.

Det første som møter deg er en lys og fin entre med god plass til å henge fra seg yttertøy. Det er fliser på gulv, slette malte vegger og himling.

Stuen fremstår lys og fin og med åpen kjøkkenløsning. Her er det god plass til en sofa av god størrelse. Den praktiske og fine kjøkkenøyen er perkekt for å nyte et deilig måltid. Med stuen sin atmosfære er dette er rom du vil trives i. Det er 3-stavs eikeparkett på gulv, slette malte vegger og himling.

Pent kjøkken med praktisk skap- og benkeplass. Kjøkkeninnredning med slette høyglansfronter og laminat benkeplate med nedfelt vask av stål. Det er integrert stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin og kjøleskap m/frysedel. På kjøkkenet er det veggmontert ventilator og fine fliser over benkeplate.

Tidløst og moderne helfliset bad med slett malt himling og innfelte downlights. Badet inneholder vegghengt toalett, dusjhjørne med glassdører og baderomsinnredning med heldekkende servant. Det er varmekabler i gulv og avtrekksventil i himling.

Hvem drømmer vel ikke om sitt eget vaskerom? Vaskerommet inneholder varmtvannstank, opplegg for vaskemaskin, rør-i-rør fordelerskap og sikringsskap. Det er fliser på gulv, slette malte vegger og himling.

Koselig sovealkove med praktisk og stor skyvedørsgarderobe. Det er 3-stavs eikeparkett på gulv, slette malte vegger og himling. I henhold til bygningstegninger 17.02.2012 er rommet betegnet som sovealkove. Rommet blir benyttet som et soverom, men oppfyller ikke dagens krav til rømning eller dagslys.

Alt i alt en nydelig leilighet, som du kommer til å bli glad i!

Byggeår

1916

Tomteareal

210m2

Parkering

Parkering i gate etter gjeldende bestemmelser.

Beskaffenhet

Tomten er opparbeidet med asfaltert adkomst, grusbelagt biloppstillingsplass, gressplen, hekk og terrasseplatting i trevirke.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming.
Varmekabler på bad og i entré.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket . Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Megler har informert selger om selgers plikt til å energimerke boligen, men det foreligger per dato ingen energiattest.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Takstingeniør Ole Andre Skage, datert 14.06.2024.

Ansvarlig megler

Kristoffer Mjøs
Daglig leder - Eiendomsmegler - Partner
km@kapa.no
48 88 84 06

Kaland & Parnerts

Vestland Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

04-07-2024

Kart
Zinken Hopps gate 35, 5053 BERGEN

Se flere boliger i området

Bergen-Sentrum
Nyhavn 19
45 m2 - 1 soverom
kr 3 890 000
Meny