Ulsmågvegen 41a
5224 Nesttun

Boligen går over to etasjer med følgende romfordeling: 1. etasje: Gang/trapp, tre soverom, bad og teknisk rom/vaskerom 2. etasje: Gang/trapp, stue, kjøkken og bad. Det medfølger en utvendig sportsbod på 5 kvm

Standard

Velkommen til Ulsmågvegen 41A! Dette er en delikat tomannsbolig nyoppført i 2024. Her kan du flytte rett inn og nyte tilværelsen!

Ytterdøren er plassert på baksiden av boligen i 2.etasje.

2.etasje

Entrè/gang og trapp | Velkommen inn! Det første som møter deg er et lys og innbydende inngangsparti på 9,6 kvm. Her er det en pen en-stavs laminat på gulv  fra Pergo. Gulvet er gjennomgående i hele boligen med unntak av bad. Fargene som er brukt er Pure Oak og Pure Mist Oak. Gulvet er svært slitesterkt og perfekt for barnefamilier da det tåler mye.

Stue/kjøkken | Vi tar turen videre inn til stue og kjøkken på 41,7 kvm. Den åpne løsningen og de store vindusflatene gir en luftig atmosfære. Det er enkelt å fordele inn i ulike soner og flere muligheter for møblering. Den gode plassen er ypperlig for de store sammenkomstene! Fra stuen er det utgang til terrassen på 23 kvm. Her kan det møbleres med en god sittegruppe, grill og det som skal til for nyte solskinnsdagene.

Kjøkkenet er levert av kvalitetsleverandøren Drømmekjøkken. Innredningen består av slette fronter og dører i fargen Peppergrå. Det er benkeplate i laminat med nedfelt sort vask fra Franke. Av hvitevarer inneholder kjøkkenet stekeovn, induksjonstopp, oppvaskmaskin, kjøleskap og ventilator levert av Siemens.

Bad | Baderommet har tilkomst fra gang og måler 3,6 kvm. Her er det lyse fliser i fargen Kintetic Antracite og varmekabler i gulv med termostat. Badet inneholder servantskap med heldekkende servant, innfellbare glassdører, dusjgarnityr og vegghengt toalett.


1.etasje

Soverom | Boligen har tre trivelige soverom av god størrelse. Soverommene måler 14,1 kvm., 12, 5 kvm og 7,3 kvm. Soverommet på 7,3 kvm har egen tilkomst til omkledningsrom på 4,1 kvm

Bad og vaskerom | Baderommet måler 5 kvm og har i likhet med boligens andre bad lyse pene fliser i fargen Kintetic Antracite. Badet inneholder servantskap med heldekkende servant, innfellbare glassdører, dusjgarnityr og vegghengt toalett. Med direkte adkomst fra bad kommer vi til vaskerommet på 3,3 kvm.

Det er en tilhørende sportsbod på 5 kvm  i 1.etasje med utvendig adkomst.


Det henvises til vedlagt leveransebeskrivelse og vedlagt prosjektstandard i prospektet for utdypende informasjon.

Byggeår

2024

Tomteareal

665m2

Parkering

Parkeringsplass utenfor boligen på gruset område. En plass til hver boenhet ,samt felles gjesteparkering.

Boligen leveres med normalt godt antall elektriske punkter,minimum etter gjeldene krav i NEK 400-2014.
Ladepunkt for el-bil ved parkering kan leveres mot pristillegg.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Energimerking på boligen er bestilt, men ikke mottatt enda. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Ansvarlig megler

Thor Kristian Johannessen
Prosjektmegler | Daglig leder | Partner
tkj@kapa.no
91 68 86 55

Kaland & Parnerts

Kaland & Partners Nybygg AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

18-10-2024

Kart
Ulsmågvegen 41a, 5224 Nesttun

Se flere boliger i området

Meny